Bence olmaz ya. Annemin doğum günü yaklaşıyor babam tutturdu o çok istediği masa mikserinden alalım diye. Tamam çok güzel bir şey ama insan doğum gününde daha özel bir şey bekliyor. Annemi de tanıyorum sevinir gibi gözükür ama kesin üzülür yani. Siz ne diyorsunuz, sizce ev eşyasından hediye olur mu?
Aynı fikirdeyim gerçekten, bu durum yeni eve çıkan insana habire borcam hediye edilmesi gibi sıradan bir algı oluşturuyor. İnsan doğum gününde özel hissetmek ister, hele bir de eşi söz konusu ise daha özel hissettirmeli.
Babanız mikseri zaten alacakmış da hediye konusu ile birlikte aradan çıkarmak istiyor gibi geldi bana :)
Anneye özellikle mükemmel olur. Benim annem özellikle mantıkçı bir kadındır, işine yaramayacak şeyleri almamdan nefret eder. Baban iyi akıl etmiş, babanı dinleyip ev aletini alın.
Kendi özelinde bir şey olsa daha güzel olur. Masa mikseri daha sonra hediye olarak alınabilir. Doğum gününden beklenti biraz daha anlamlı bir hediyedir diye düşünüyorum.
Bence çok saçma. Bence daha özel hediyeler alınmalı. Örneğin takılar alınabilir, giyim ürünleri alınabilir, ona ait değerli olabilecek hediyeler alınabilir. Birisi bana doğum günümde mutfak aleti alsa üzülürüm, moralim bozulur açıkçası. "Blake sana doğum gününde masa mikseri aldım" - "Sağ ol çok düşüncelisin. Gerçekten masa mikserine çok ihtiyacım vardı" böyle bir konuşma çok komik olabilir.
Annenizin doğum günü kutlu olsun bu arada. Tanrı uzun ömürler versin. 🎂