Ev temizliği hizmetinde talep artışı sürüyor. Ev temizliği işçileri (gündelikçiler), temizlik fiyatlarının metrekareye ve evin temizlik durumuna göre belirlenmesi gerektiğini ifade ediyor.

Müşteri işi bilmiyor diyerek yüksek fiyat verilmesine karşın tavan fiyat uygulaması olabilir ama taban fiyat gerektirecek bir durum göremiyorum. Bulaşık, yemek, ütü gibi şeylerin ek ücret olması normal.
Bu işte duvar silerse cam, halı silinmez gibi kendi içinde oluşmuş bir kuralı zaten var. Bu işi yapanlarda yapılacak işe, aile durumuna (çocuk var mı) ve evin büyüklüğü gibi kriterlere bakarak fiyat veriyorlar. Piyasayı yukarı taşımak ve bu işin uygun fiyatlı alternatifini yok etmek çabası ile taban fiyat uygulaması yapılmasını doğru bulmuyorum.
Bu işte çalışanlara günlük sigorta yapılmasını zorlasalar daha başarılı olurlar bu tür piyasayı yukarıya taşıma çabaları yerine.
Ev temizliğini ben yapıyorsam.. Taban değil en uç fiyatı alırım.. 😀 😂
İnan hiç elime yakışmıyor. 😀 😂
Annem seni alan tek birşey için alacak derdi.. 😀 😂
🤫😜
Sonuna kadar işçi ve emekçinin yanındayım , Kimse çalışanı hor göremez , Zengin bebelerine giden Kadınlar ne zorluk çekiyor , sırf gıcıklık olsun diye çok çalıştırıp az veren bile var , Böyle sürekli yasa değiştirmekte yanlıştır , Adam akıllı Düzenli sistem olmalıdır , NBu bir nevi Burjuva sisteminin suçudur .
Aslında olması gereken birşey gadası. Çünkü fiyat kıran çok insan var. Gündelikçi olmak kolay bir iş değildir. İnsanların pisliğini temizlemek kolay değildi. En azından taban fiyat olarak 200-250 arası rakamların olması gerekiyor.
Cevap
2Cevap
Haklılar bence bi ortalaması olmalı herkesin evi aynı olmaz sonuçta
Olmalı tabii mantıklı
Kafasına göre herkes bir rakam söylüyor
Haklılar her ev aynı degil. Kiri, büyüklüğü, eşya fazlalığı vs vs
Mantıklı olabilir hocam
Olmalı bence ama fazla bir rakam olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?