Evini öyle ayda yılda bir temizleyen insanları mutlaka tanıyorsunuzdur, temizliğe pek önem vermez ve misafir ya da önemli günler haricinde ihtiyaç dahi duymazlar, onları tanıyanlar pasaklı diyebiliyor hatta... Peki evini ayda yılda bir temizleyenlere gerçekten pasaklı diyebilir miyiz yoksa bunu diyebilmemiz için daha ciddi temizlik problemi mi görmemiz lazım?
Deriz tabi.
Hayır, demeyiz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evini ayda yılda bir temizleyenlere pasaklı diyebilir miyiz?
Kış gibi evin kapalı kaldığı mevsimlerde ayda bir temizlik yapmak kabul edilebilir ama birkaç ayda bir evi süpürmek, 6 ayda bir silmek veya yılda 1 kere perdeleri yıkamak bana göre kabul edilemez.
Evet, ben de pasaklıyım sanırım 😅 Vaktimi ev işleri yerine kitap okumak gibi daha verimli işler için harcamak istiyorum hatta bu yüzden annemle sürekli tartışıyoruz ama değişmeye niyetim yok. İleride evleneceğim adama da sana yemek yapmadım ama şiir yazdım derim yerse😂
Normal zamanda en geç haftada 1 temizlerim de ramazanda temizleyememiştim pek salonu. Dip köşe temizledim. 2 günde bir süpürsem yeri yani sürekli saç-kaş-kirpik dökülüyor. Kendi odam yok salonda kalıyorum da. :D baya oyalıyor temizliği
Yorgun.. Bitkin Tükenmis.. Hayata dair hevesi kalmamış vb olabilir O nedenle de vurdumduymaz davranıyordur temizlik konusunda... Ön hükümlü olmamak lazım
Ev 8 ay oldu temizlenmedi korona moronada çıktı ya eve temizlikçide çağramıyorum özellikle yurt dışındaki evimi tabiri caizse "bok" götürüyor bir temizlemem lazım ama çok üşeniyorum ölmüşüz de ağlayanımız yok lanet olsun bekarlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır diyemeyiz çünkü pasaklı diye dağınık olana denir, evini yerini ayda yılda bir temizleyene ise "pis" denir
Pasaklı kirli olanlara denir zannımca. Evini her gün temizlemesine rağmen çok kirleten biri pasaklı olabilirken ayda yılda bir temizlemesine rağmen temiz tutan biri pasaklı olmaz diye düşünüyorum