Ev & Yaşam Kalorifer peteklerinizin önü açık mı yoksa koltuk, yatak arkasında mı kalıyor? Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bu evleri nasıl planlıyorlarsa bütün petekler koltuk arkalarında kalıyor. Haliyle istenilen enerji de alınmıyor Kalorifer peteklerinizin önü açık mı yoksa koltuk, yatak arkasında mı kalıyor? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Muallime__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Aynen öyle. Sadece iki odanın petekleri açık bizim de. 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Benim evdede öyle ama mutfak hariç ordaki petek yerden 180 yukarıda 1 0 Yorumla
cem3169 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben önünü açarım ki kışın ısı rahatça etrafa yayılsın diye. 1 0 Yorumla
_Sevgi_Emekti_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl düşüneyim önceden kalıyordu şu an kalmıyor 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Açık önleri, kapatmamaya özen gösteriyoruz :) 1 0 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Siz koltuğu yanlış yere koyuyorsunuz bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynen öyle. Sadece iki odanın petekleri açık bizim de.
Benim evdede öyle ama mutfak hariç ordaki petek yerden 180 yukarıda
Ben önünü açarım ki kışın ısı rahatça etrafa yayılsın diye.
Ekseriyetle açık ama 1-2 yerde kapalı..
düşüneyim önceden kalıyordu şu an kalmıyor
Açık önleri, kapatmamaya özen gösteriyoruz :)
Siz koltuğu yanlış yere koyuyorsunuz bence
Benimkiler açık
Önü açık
açık
Acik