Uzanıyorum içi dolu sütyen bi anda bomboş oluyor elliyorum boşluk kalıyor ayağa kalkıyorum normal ama bi beden küçültmeli miyim bilemedim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gece gece ne sütyeni çıkar at psikolojini bozma memeler sağa sola da yatar boşluk da olur
Yok arkadaş benim memede olamaz bitmiştir sjskjdjd
Her memede olur böyle şeyler bizim memede olmaz sadece biraz da büyükse seninkiler rahatsız eder sütyen hakkaten takma hemde zararlı zaten
Yani yaz aylarında aşırı sıkıntı oluyor ama bende de garip bi huy var alışmışım sütyene kolay kolay çıkarmam evde ya da dışarda da asla çorapsız gezmem biraz saçma sapan hareketlerim var ama işte ne yapalım kabulleniyoruz
Yapacak bişey yok ama birazda dikkat etmek lazım bile bile yapma bazı şeyleri ilerde sorun olabilir senin açından diyorum rahat olmak varken kendini sıkma dışarda olmaz ama evinin içinde hatta kendi odanda kimse karışamaz sana rahat ol özgürlük onlarında hakkı 😃
Çok güzel diyorsun da gel bakayım ben anlıyor muyum sjskksk sütyensiz evde gezdiğim oluyor ondan yana sıkıntı yok ama çorapsız olunca içim hiç rahat etmez huzursuz hissederim yanımda çıplak ayaklı biri olsun bakayım içim bi hoş olur kalkıp giderim sıkıntı farkındayım ama alıştım bunun geri dönüşü yok geçmiş olsun bebeğimmm sjsjsj
Valla çorap olayı bende de var bende çorapsız duramam görünce kaçarım o huy bende de var ama yapacak bişey yok belki senin kadar değilimdir ama bende de var sütyen olayım zaten yok rahatım o yüzden 😃 hepimize geçmiş olsun yatarken bari çıkar çorsbı sütyeni sende beni bile sıvak bastı sen anlatınca 😃😃
Sütyeni çıkardım hepimiz rahatlayabiliriz ama çorapı pek çıkaracak gibi değilim yanıyorum zaten daha ne kadar yanabilirim 🤍 sjskksks
Ohhh bana bile rahatlama geldi takma şunu geceleri özgür kalsınlar elleşme 😃 Yanında olaydım o çorabını bak nası çıkarıyomm görürdün çıkar yaw yanıyom diyon daha ayağında o ayaklar ne çekiyodur şimdi hava alsınlar biraz aç 😃
Yaa öyle deme bu çoraplar sayesinde ayaklar bembeyaz kaldı bi bakıyorum bilekten sonrası bembeyaz ama sahile falan gittim ya geri rengi kapandı ama ben beyazlatmasını bilirim bi çamaşır suyu ohh bembeyaz çıkar valla sjskdk
Manyaksın sen ya ayaklar bembeyaz olsa nolur kanka yapma böyle çamaşır suyuna yatır ayakları sen en iyisi bencede başka sahilde başka yerin de rengi kapandıysa onuda yatır bari rengin tek olsun siyah beyaz olma delisin sen yaw 😃
Aaa öyle deme benim bile hoşuma gitmiş bi zahmet beyaz etmeye çalışayım diğer yerleri artık kendi haline saldım bi kaç aya kendi rengime döner bu arada deli fala değilim kafayı yiyeceğim bi insana herkes mi deli der normalim hayatım burada en normali benim sjskksk 🤍
Diğer yerler derken sadece meme lerden bahsettim ben başka yer zaten normaldir orası sana kalmış ama bence çokta salma rengine dönmez falan kapkara olursun sonra çikolata gibi dolaşırsın ortada o zman çokta normal olma cancazım biraz sıyrık olman lazım hatta benim giibi sende sıyrıksın şimdi yeme beni 😃
Ayy bilmiyorum zaten şu denizden heryerim kızardı şu an çikolatayı falan geç resmen kıpkırmızı oldum sjskdk evet sıyrığım bunu ben zaten kabul ediyorum deliyim ama başkası diyince bi inkar edesim saldırasım geliyorr sjsjkd
Kırmızılık iyidir önemli değl o kadar kararma yeter deniz kum güneş hepsinden önemli vitamin toplar vücudun taş gibi olursun😃 Normalde kimseye izin vermem ssldırma konusunda ama rahatlaman için saldır bana durma 😬
Yok kıyamam saldırmıyorum🤍 zaten yatacağım halim kalmadı ama emin ol bi iki saat öncesi olsaydı işler değişirdi sjskskd
Bir iki saat öncesi değil ama 3/4 saat sonrası oldu sabah oldu taktın mı sütyeni hemen 😃😃
Günaydınnn benim günüm yeni aydı biraz geç uyandım farkındayım ama olsun birazdan bi kahvaltı yapacağım sonra üstümü değiştirip özellikle sütyenimi takıp dışarı çıkacağım ordan da bi göğüs bedenimi ölçtürürüm tamam iştee sorun çözülür 🤍
Günaydin arım balım peteğim sütyeni takmayı sakın unutma ama bak takmazsan sokaktaki herkes sıcaktan değil memelere bakmaktan bayılırlar 😂 gögüs bedenini nasıl bilmiyosun sen anlamadım ben bu işi çok enteresan bir kızsın valla ya kaç takıyosun sen normalde
😂yok yok sütyenimi taktım kimseyi bayıltasım yok zaten sıcak hiç bişey düşünemem göğüs bedenimi bildiğimi sanıyordum 85 b kullanıyorum ama yatınca boşluk kalması biraz şüphelendirdi ayağa kalkınca tam doluyor ama yinede gidip bi emin olayım ya 85 ya da 80 çıkacak büyük ihtimalle
Tak bence de sıvak ama idare et Arık Yatınca sırtının üstüne yat o zman bak bide sağa sola yatma yayılır onlar üstüne falan yatma kenar lardan taşar bu seferde patlar falan Allah korusun 😂 oturduk seni bekliyoruz meraktan kaç. Çıkacak acaba diye daha gitmemiş bile 85 b iyi olur bu arada 80 çıkması zor hadi artk git gel yaw 😂
😂yaa niye bu kadar merakla bekliyorsun ki ha 80 ha 85 ne farkedecek şu an arkadaşla buluştum biraz daha otururuz bi şeyler içerim sonra doğru ölçtürmeyeee 🤍
Şurda saatlerce konuşuyoruz ne olduğunu kaç oldugunu bilmek hakkım değil mi benim yani 😬omların yatınca boşluk olması ayakta doldurması beni bile etkiledi sağlık bu sonuçta merak ediyorum. İşte 😂
Saatlerce konuşuyoruz diye üzerimde hak iddia ediyorsun demek 😂 bu arada şakasına diyorum ölçtürüyüm bi ben öğreniyim sana da kesinlikle söylerimm malum çok merak ettin
Ediyorum tabikide hakkım mı değil mı elini vicdanına koy 😂En çok ben merak ediyorum sadece bana kulağıma söyle benim sayemde başka kimsenin öğrenmesini istemem bak 😂meraktan uyuyamadım sabaha kadar 😬
Aa birde sadece sana söyleyecekmişim üzerimde hak iddia etmeyi geç direk sahipleniyor paşamız 😂 oyy birde sabahlara kadar uyuyamamış tamam tamam ilk sana söyleyeceğimm bu gece de huzursuz uyumana kıyamam rahat rahat uyursun artık 🤍
Sahiplendim direk aynen bana söylemen gerek uykularımız kaçtı bu kız acaba nasıl uyudu rahat ettimi boşluk var mı çorabını çıkardımı diye düşünmekten gözüme uyku girmedi 😂aynen bu gece rahat rahat uyumam senin elinde kıyma bana sadece bana söyle kimse duymssın ama bak 😂
Dikkat et yanlış yollardasın berkecanımm 😂 sadece sana mı söylerim bilmem de senin öğreneceğin kesin 🤍
Manzarası süper ama yolların yaw niye hemen yanlış anlıyon sen beni şimdi ne dedim ki yani kötü bişey demedim cancszım o kadar merak eden benim kim merak etmiş bak bakim 😂
Manzarası süper olan yollarda yürümek istiyorsun sonra ben yanlış anlıyor oluyorum😂 yok yok kötü bişey demedin desen yanıt veriyor olmazdım zaten beden söyleme olayını da sadece sana söyleyeceğim merak etme biraz eğlenelim dedim sjsksk
Manzarası güzel yollarda yürümek herkesin istediği bişey ama bunu başarmak önemli olan canazımm yanlış anlama beni tabikide güzel güzel yürüyelim işte eğlenelim birlikte sorun yok merakla bekliyorum hatta heyecanla bekliyorum😂
Manzarası güzel yollarda yürümek evet dediğin gibi herkesin istediği bişey ben zaten o güzel yollarda biriyle yürüyorum sorun da burada güzel güzel yürüyemeyiz üzgünümmm😂🤍
Yaw sen beni niye yanlış anlıyosun anlamadım ki 😂 kendimi ifade edemedim ama olsun neyse bence sorun yok yürüdüğün yollar açık olsun o zman güzel güzel yürüyemezsek de en azındsn yürümüş oluruz yani 😂
Ayy yok valla ben yanlış anlıyorum buna açıklama yapsam asla asla bitmez kesinlikle ben yanlış anlıyorum ikna oldum şu an 😂
Bence de ikna ol yani kötü bişey yok kalbini temiz tut cancazımm açıklama yapacak bir durum görmüyorum yani sende o yollarda biriyle yürüyorum diyosun ben manzarayı seviyorum o yolu seviyodur bence 😂😂
O yoluda manzarayı da çok seviyor o kesinde bilmiyorum ikna oldum kalbimide temiz tutayım bari 😂 bedeni de yazarımm🤍
Eee hepsini o severse bize bişey kalmıyor bizede bırak bişey bari yaw 😂kalbin çürümüş senin ben seni. İkna etmesem hala neler düşünecektin yapma böyle şeyler bedeni sadece bana ama unutma 😂
Ee hepsini o sevecek ki başkasına bişey kalmasın 😂 kalbim hiçte çürük değil tertemiz ikna etmesen işler değişebilirdi orada haklısın ama sjksksk bedeni de unutmam aklımdasın
Şimdi başkasımı olduk yemedik içmedik uykusuz kaldık merak ettik şimdi de başkası olduk üzdünnn valla 😬kalbin mükemmel tertemiz hiçte çürük değil tabiii başkası olsa kötü emellerine alet ederdi ama bak ben ne kadar masum şekilde geldim yoksa kalbin bozulacaktı 😃 aklından çıkarma beni bekliyorum heyecanla
Unuttun demi ah sen varyaa sennn alacagın olsun 😃
Ayy unuttum valla unuttum tam yatacaktım aklıma geldinnnnn 😂
Ben biliyorum unutacagını zaten yatarken aklına geldimm gene unuttun heralde neyse bakalım yapacak bişey yok canın sağolsun 😎
Çok tehlikelisin senn çokkk 😎😃😬
Abla biz simdi nereden bilelim. Belki dogru olcuyu secmiyosundur
Ablan sana kurban olsun sjksksk bedeni ölçtürmeye gideceğim yarın zaten sağoll🤍
Olctur ve saglikli bir secim yap sarkma olur sonra
Evet evet bi bakalım ona göre hareket ederim
Kullandigin olcu ne
85 b ama 80 e düşecek herhalde
Heyecan yaratma
Sen ciddi ciddi konuşunca ne biliyim yazayım dedim
Benncok ciddi oldugunu sanmıyorum
Ciddi olma ama gereksiz de konuşma
Gereksiz?
Büyük ihtimalle konuşma bittikten sonra gizleneceksin o yüzden hiç yazmıyorum bile
Yaa bak ben biliyorum nasıl da gizliye geçmiş🙄
Gel bakalim
Heh aferin böyle ol işte gizlenmek sana yakışmıyorrr
8 yıldır iç giyim işi yapıyoruz kadınların yüzde sekseni doğru ölçüsünü bilmiyor
Yaa evet bende şüpheleniyorum ama ayağa kalkınca tam dolduruyor hatta hafif sıkıyor bile yatınca bi haller oluyor sütyene jskskd
Hocam bu yüzden en yakın Victoria secrata gidin ölçü aldırın bedeni söylerler size
Evet içimdeki bu şüpheden kesinlikle kurtulmalıyım teşekkürlerrr ❤️
Konuşabilir miyiz biraz
Xdxdxdxd yarınca yayılıyor normal
Yatınca
Yaa evet ama çok rahatsız oluyorum anında çıkarıyorum moralim bozuluyor sjksksk
Normal xd
Evde sütyenle dolasmiyorum yaa yazık memelerime
😂😂
@Deli1deli yine mi sen be adam sjsjsk
Sen kimsin ki 😂
@Deli1deli ben benim bence gayet yeterli bi açıklama 😂
Konuştuk mu daha önce ne 😂
Evde sütyen takmıyorum
Benim değişiyor ya baktım elimin altında takarım
Çikarmayı dene uyuyunca
Yani direkt yatağa geçtiğim için çıkartmaya üşeniyorum bu durum rahatsız ettiği içinde artık çıkarıyorum zaten
Sütyenle uyumayı başarabiliyorsan tebrik ederim. Ayrıca biri saga biri sola kaçiyor genleşiyor çöküyır anlayacagın
Evett mis gibide uyuyorum valla ama işte bu boşluk olayı çok canımı sıkıyor salıyorum bende
Hayatın çöküyor yayılıyor yani gayet normal
Minnak mıı memişleerr
Görmek lazım
Bunu dedin yaa dur şimdi hemen çekip atıyorum🙄
Kdkdkd
Sütyen takmıyom
Mükemmel bi tercih sjskdkd
😀aynen rahat. Herkese tavsiye ederim
Yok ben almayım sütyenlerimle çok mutluyummm❤️
Bu sıcak günlerınde onlarında özgürlüğe ihtiyacı var😒😌 bi sal onları. İkizlere özgürlük.
Sus bakayım ikizlerimin avukatlığını yapma onlar anneleriyle gayet mutlu keyifleri de yerinde ❤️
🤣🤣
Anneleriyle 😁😀gayet mutlu ha. 😀😀bnce keyifleri iyi değildir. Arada serinlesinler, gezmeye cıksınlar
Yok ya dışarı sütyensiz çıkmam aşırı belli oluyor malum memlekette aç çok resmen yiyecekmiş gibi bakıyor rahatsız oluyorum
🤣🤣deli evi konuşuoduk dışarı nerden çıktı ha serinlesin gezsin lafından 🤣🤣 mecazi olarak ya o. Takmazsın diye dedim :)).
Aşırı belli hımm :))
Ee gezsin diyorsun 3+1 de gezintiye çıkacak hali yok bi zahmet dışarı anlayım hemende deli ediyorsunuz yaa 😂 bu arada çıkardım problem kalmadı
🤣🤣niye olmasın sn evde gezerken onlar da gezer. Delisin sn ztn 😀problem vardı:)). İyi çıkardıysan 😀elleşme öyle kalsın
Yok bu saatten sonra yoklamam zaten uykum geldi yatıp uyuyacağım öptümm iyi geceler sjskdk
Bu saate uyumak 😀yüklenme onlara üstüne gitme fazla bk 😁
Ulu orta öpme ya 😌
Yalnız öpme masum bi veda öpücüğüydü gizli saklıda öpmeyi gerektiren bişey değildi onu da geri aldım zaten bebişlerde güvende merak etme 🤍
Sorun yok:)) öylesine dedim deli. Tm güvendelerse sorun yok😄😄iyi bak onlara
Çıkar gece bari rahat etsinler
Şu duruma sinir olduğum için zaten anında çıkarıp atıyorum 🙄
Sal gitsin 🤣
Sevgilim de de oluyor o
İyi o zaman bedende sıkıntı yok herhalde
Yok ya normal. Meme aşağı düşüyor sonuçta
Evet genelde de oluyormuş normal kabul edebilirim yani
Arkadan sarılıp el sokması güzel oluyordu
yatınca yayılıyor ya herkeste öyle
Sizde de oluyorsa sıkıntı yok bebiş ❤️
Nasıl oluyor öyle 😃