Aile & Toplum Koltuğunuzda hep duran bir battaniye var mı? Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Örtünmeye hazır ❤️ o battaniye bana orada bi huzur veriyor fjfjBattaniye mevsiminin bitmesine az kaldı Koltuğunuzda hep duran bir battaniye var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% 1 yıl Benim TV pufumda her zaman battaniyem olur. Dediğin gibi huzur veriyor :) 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl TV pufun mu var havalı 😂 Yorumla youngsailor 1 yıl Aynen kendime minik bir akıllı oda kurdum ve minik bir sinema salonu yaptım :D Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı. Benim yok. O kadar soğukta oturmam 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ben de soğukta oturmam kombiyi ateşlerim ama lazım yinede uzanınca titreme gelmiyor mu sana 😂 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Ancak uzanıp uyuklarsam üşürüm Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim TV pufumda her zaman battaniyem olur. Dediğin gibi huzur veriyor :)
TV pufun mu var havalı 😂
Aynen kendime minik bir akıllı oda kurdum ve minik bir sinema salonu yaptım :D
Benim yok. O kadar soğukta oturmam
Ben de soğukta oturmam kombiyi ateşlerim ama lazım yinede uzanınca titreme gelmiyor mu sana 😂
Ancak uzanıp uyuklarsam üşürüm
Yoktur..
Hayır yok