Ev & Yaşam Evinizi her gün yaz kış havalandırıyor musunuz? Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evin hava sirkilasyonu bu noktada çok önemli cepke bu durumu fazlaca etkiliyor bazen heryer açık olsada bazı evler havalanmıyor ben yaz kış mutlaka havalandırırım evdeki ışı dengesi bozulsa da havasız kalmak hastalıklarıda beraberinde getiriyor Evinizi her gün yaz kış havalandırıyor musunuz? Cevapla Evlilik Soruları Getir Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Oksıjen sart gece ve gunduz belırlı aralıkalrla 1 0 Yorumla
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Evet, kar da olsa kış da olsa havalandırmam lazım. Yoksa rahat edemiyorum.. 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yaz kış fark etmez Kışın 30 dk havalandırırımYazın sık sıkKlima açıyorum zaten 1 0 Yorumla
Bukiminumrundaki Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Dışarı isterse -20 derece olsun yine de o pencereleri ya da kapıları açarım. Sabah ilk işim budur hep. Temiz hava bol oksijen sağlık için şart. 2 0 Yorumla
Gumballnmiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Sabah rüzgarın serinliğiyle uyanıyoruz annem uyanır uyanmaz açar 1 0 Yorumla
sKrivNostna Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Her oda ayrı ayrı havalanır günlük 15 dk 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 427 cevap paylaştı. Kışın 1-1,5 saat, yazın 24 saat havalandırıyorum. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Ablam havalandirir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Oksıjen sart gece ve gunduz belırlı aralıkalrla
Evet, kar da olsa kış da olsa havalandırmam lazım. Yoksa rahat edemiyorum..
Yaz kış fark etmez
Kışın 30 dk havalandırırım
Yazın sık sık
Klima açıyorum zaten
Dışarı isterse -20 derece olsun yine de o pencereleri ya da kapıları açarım. Sabah ilk işim budur hep. Temiz hava bol oksijen sağlık için şart.
Sabah rüzgarın serinliğiyle uyanıyoruz annem uyanır uyanmaz açar
Her oda ayrı ayrı havalanır günlük 15 dk
Kışın 1-1,5 saat, yazın 24 saat havalandırıyorum.
Evet çünkü temiz hava ihtiyaç
Evt kesinlikle havalandırırım
yaz kış pencere açık yatarız :D
Kışın havalandırmak mantıklı değil
Evet, mutlaka. Kar da yağmur da yağsa...
Evet, mutlaka ihmal etmem.
Evt hergun havalandırıyorm
Evet tabi
Havalandırıyorum
Evet tabiki
Her gün 1 defa on dakika
Evet havalandırıyorum
Kesinlikle havalandırmak gerekıyor
Evvet😌
Evet
Evet
Evet, olmasi gerektigi gibi :)