Bu süpürgeler büyük kolaylık kullanan arkadaslarım aşırı memnunlar aslında tamda benlik bu pandemi zamanı ben bilgisayar başında işlerimi hallederken bir tıkla bu arkadaş hem silip hem süpürebilir ama ben güvenebilir miyim tartışılır tabi
Hayır elektrik süpürgesi kadar detaylı temizlik yapmaz gadası. Dip köşe temizliği için yine elektrik süpürgesine ihtiyaç duyulur. Buna vereceğim paraya Philips speed pro max kablosuz elektrik süpürgesi alırım. Çünkü;
Philips, pratik ve rahat kullanıma önem veren kullanıcılar için ürettiği Philips Speedpro Max Şarjlı Dikey Süpürge ile benzersiz bir temizlik deneyimi sunar. Çekim kalitesi ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken Philips SpeedPro Max yenilikçi tasarımıyla da rakiplerinden ayrılır.
Klasik Süpürgelere Artık Veda Zamanı...
Kablosuz tasarımıyla temizliğe özgürlük katan Philips SpeedPro Max, tasarımı sayesinde hem dikey süpürge hem de el süpürgesi olarak kullanılabilir.
Ergonomik yapısı kullanım sırasında size yardımcı olur ve yorulmadan temizlik yapmanıza olanak sağlar.
Power Blade motor teknolojisi, eşsiz kanat tasarımı sayesinde çok güçlü hava akımı oluşturarak mükemmel çekim gücü sunar. Böylece süpürme esnasında aynı yeri tekrar tekrar geçmenize gerek kalmaz.
Philips SpeedPro Max, LED aydınlatmayla ile geliştirilmiş, 360 derece çekim teknolojisine sahip, esnek ana başlığa sahiptir. Bu başlık yardımıyla koltuk altı ve arkası gibi görünmeyen yerlerdeki hav ve tozu gözden kaçırmazsınız.
Ayrıca ürünle birlikte verilen turbo fırça, halı ve koltuklarınızdaki saçları veya evcil hayvan kıllarını temizlemenizi kolaylaştırır.
PowerCyclone 8 teknolojisini kullanan torbasız tasarımı kolay kullanım imkan tanır.
Üst bölüme konumlandırılmış LED ekran şarj süresi ve mod gibi bilgileri size gösterir.
Küçük yapısı, uzun kullanım süresi ve boru üzerinde bulunan katlanabilir fırçası gibi benzersiz detaylarıyla temizliği keyifli hale getirir.
Kısacası...
360 derece çekim gücü sayesinde tek geçişte daha fazla tozu toplar.
LED başlık görünmeyen toz ve kiri ortaya çıkarır
Güçlü toz çekişi için yüksek hava akışı yaratan PowerBlade dijital motor, Power Cyclone 8 Torbasız süpürgedeki en üstün teknolojidir.
Üçlü filtre sistemi, daha uzun süre daha yüksek hava akışı sunar.
25 V Lityum iyon pillerle 65 dakika kullanım süresi sağlar.
Akıllı dijital ekran, hızı ve pil kullanımını gösterir.
Entegre el tipi ünite, aralık temizleme başlığı ve fırça alçak mobilyaların altına bile hızlıca ulaşım imkanı sağlıyor.
Benzersiz toz haznesi tasarımı sayesinde boşaltma işlemi sırasında etrafa toz dağılmaz.
Şu an piyasadaki butun robot supergeler daha bebeklik asamasinda.. ilerde IoT aplikasyonlariyla ve yapay zeka algoritmalariyla tam otonom calisacak.. mekatronik olarak kendi makine ogrenmesiyle ilerde yapabilecek fonksiyona gelecek, bir dc motorun birazdan yenilenmis hali surtunme ve miknatis iticileri guclenirse bataryalarida daha yuksek KW lara getirilirse kullanim degerleride artar... daha yapay zekalı sensorlerle ev islerinin vazgecilmezi olabilir ama Şu an hem mekanik hem yetenek olarak yetersiz buluyorum :D ozellikle nesnelerin internetiyle entegresi icin daha nitelikli aplikasyonlara ihtiyaclari var...
Evdeki her yeri detaylı süpürebileceğini sanmıyorum. Mesela koltuk altları geniş değilse altına girip süpüremez kenar köşedeki eşyaların alanı darsa yine altına giremez sandalyelerden ötürü masa altınada giremeyeceğini düşünüyorum. Ama, günlük yüzeysel ve açık alanları süpürmek için idealdir.
Güvenemem. Üzerinden tekrardan geçerim. Üzerinden tekrardan geçeceğim temizliği de boşuna robot süpürgeye yaptırmam. Ben hallederim ne halledilmesi gerekiyorsa.