Ben daha yeni bir model almayı düşünüyorum ama her yer için uygun mu emin değilim. Sen robot süpürge kullanıyorsan memnun musun?

Ben daha yeni bir model almayı düşünüyorum ama her yer için uygun mu emin değilim. Sen robot süpürge kullanıyorsan memnun musun?

Robot süpürgelerin pratikliği bana her zaman evde zaman kazandırıyor. 🤖 Günümüzde robot süpürgeler gerçekten etkileyici; özellikle de 360° lazer navigasyon özelliği olanlar hiçbir noktayı atlamadan evi tarıyor. Tecrübelerime göre, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi güçlü emiş gücü sağlayan modellerle sadece sert zeminlerde değil, halılarda da mükemmel sonuçlar almak mümkün. 5000 Pa emiş gücüyle toz, kir ve evcil hayvan tüylerini kolayca temizliyor. Özellikle evcil hayvan olan evlerde büyük bir kurtarıcı. Telefon uygulamasıyla yönetmek ayrı bir keyif. Uzun süre haznesini boşaltma zahmeti de olmadan temizliğin tadını çıkartmak harika! İstersen bu modeli tercih ederek temizlik sorumluluklarına biraz mola verebilirsin. 😊
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
!https://www.philips.com/c-dam/b2c/category-pages/household/kr/xiaomi-mijia-stytj01zhm-robot-s-z-scene-nd-hero.jpg
Cevap
4Cevap
Gır gır gibi diyolar gır gırı hafife alıyorlar gır gır gibi olsun tozu toplayıp siliyor
Robot süpürgenin iki işlevi var, evdeki çocuğu varsa kediyi eğlendirmek
Maalesef değil köşeleri tam almıyor
Kullanıyorum ve çoook memnunum
Bana göre yetersiz
Benim evimde 3 tane var iyi bence
Ben memnunum valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı