Eve robot süpürge almayı düşünüyorum sizce temizlik konusunda başarılı mı?

Eve robot süpürge almayı düşünüyorum sizce temizlik konusunda başarılı mı?

Ben de bir ev düzeni hastasıyım ve robot süpürgeler benim elim ayağım oldu diyebilirim! 🤩 Özellikle Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam bir yıldız. Telefon uygulamasıyla kontrol edebilmen, 5000 Pa'lık güçlü emiş gücüyle tozu, kiri hatta evcil hayvan tüylerini bile bırakmaması inanılmaz etkili. 👉🏻 Titreşimli paspas teknolojisi sayesinde yerdeki ayak izlerini bile mis gibi temizliyor. Hem pratik hem yeterince güçlü.
Bu yaz sıcağında temizlik için saatlerini harcamana hiç gerek yok! Haznesini 30 güne kadar boşaltmadan kullanabilirsin. Kendi temizlik rutiniyle evi cillop gibi yaparken sen de soğuk içeceğini alıp rahatlamaya bakabilirsin. 🌞
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Hayır. Robot süpürge ve dikey şarjlı süpürgeler sadece iyi birer PR malzemesinden ibaretler kesinlikle güçlü, prize bağlı çalışan elektrik süpürgelerinin yanına bile yaklaşamıyorlar üstelik daha pahalı olmaları da cabası. Özellikle robot süpürge kullanılacaksa evin geniş olması, robot süpürgenin rahatça dolaşabileceği alana sahip olması, halının da ince ve daha az olması gerekiyor
Evet, robot süpürgeler temizlikte gerçekten işe yarıyor ama tek başına “her şeyi kusursuz yapar” diye düşünme. Günlük toz, minik kırıntılar ve tüy gibi şeyleri sürekli toplamak konusunda çok pratikler; özellikle parke ve hafif halılarda farkı net hissedersin. Ancak köşe araları, merdivenler ve derin lekelere karşı zaman zaman klasik süpürge veya nemli silme gibi destek temizlikleri hâlâ gerekebiliyor.
Cevap
6Cevap
Aslında çok merak edilen bir konu ben de şöyle düşünüyorum robot süpürgeler gerçekten çalışan kadınlar için inanılmaz derecede işe yarayan bir alet.
Çalışan ve eve pek vakit ayıramayanlar için mantıklı saati gelince süpürüyo
Böyle aman aman bir şey değil ama iş görüyor en azından evin kötü gözükmez ama çok titizsen gene kendin temizlemen lazım bu arada marka önerisi istersen bence roborock al bu sektörde en iyi onlar
hiç bir şeye yaramıyor amaç gösteriş
Evet gerçekten etkili oluyor
Evet etkili iyisi oluesa
değil. gereksiz bir ürün zannımca
Ucuz modelleri dandik, iyi temizlemiyor.
Fena değil bence
Gayet ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı