Alışveriş & Hediyeler Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? (Sayfa 6) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4837 Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
AslanKadınıDiyorKi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Uzman spreyleri tercih ediyorum 3 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Uzman sprey daha iyidir ben öyle alıyorum 3 0 Yorumla
merry_m Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 59% +1 yıl Uzman spreyi daha iyidir diye düşünüyorum 3 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Çocukluğumu anımsadım. Çocukken çok ünlüydü. 3 0 Yorumla
xBercelo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl tabi teemiz olmak onemli her turlu yol iyidir 3 0 Yorumla
Funyyboys0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Temizlik yapmadığım için hiçbir Fikrim yok 3 0 Yorumla
Cassıushan Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Bi arkadaşım önerdi inşallah alırım birgün 3 0 Yorumla
BanaTilkiderler Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Çok amaçlı spreyler daha iyi bence. 3 0 Yorumla
yunusyunus1903 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Ogrenci evinde denenirrrrr 3 1 Yorumla yunusyunus1903 +1 yıl @merveygt Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Vim Silikonlu Yüzey Temizleyici tercihimdir ☺️ 3 0 Yorumla
KSNamusBekçisi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 88% +1 yıl Güzel, tavsiyede ediliyorsa denerim. 3 0 Yorumla
KızgınDolunay Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hep asperox alırdım bide vim deneyelim bakalım 3 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Mumkunse cok amacli olsun tek tek ugrasmayayim 3 0 Yorumla
Tuborgbey Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl çok amaçlı spreyler bana hitap etmiyor bence 3 0 Yorumla
PastaciModel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Özellikle sprey formları çok amaçlı. 👍🏻 3 0 Yorumla
Gızlı-----_--üye Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Hiç kullanmadım fakat deneyeceğim 3 0 Yorumla
MertCeylantepe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl bu ürün bence iyi ama biraz daha reklam lazım 3 0 Yorumla
seymadakim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl En iyi ürün en güzel temizleyen üründür benim için 3 0 Yorumla
sevinpinar Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Koku hastalığım var acaba kokusu nasıl acaba. 4 1 Yorumla Mizahşör006 +1 yıl O nasıl oluyır ki Yorumla
mühürgözlü111 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Çok amaçlı tabiki, alayım heryerde kullanırım. 2 0 Yorumla
ZynpEylül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Çok amaçlı tabiki, alaym heryerde kullanırım. 2 0 Yorumla
_ToxiCs_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Genellikle çok amaçlı spreyler kullanılıyor. 2 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Beyaz sabun candır 😂😂 Sevmeyen var mı 😂😂 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
Çok amaçlı sprey kullanıyoruz.
Çok amaçlı spreyleri kullanırım.
Uzman spreyleri tercih ediyorum
Uzman sprey daha iyidir ben öyle alıyorum
Uzman spreyi daha iyidir diye düşünüyorum
Çocukluğumu anımsadım. Çocukken çok ünlüydü.
Tabiki çok amaçlı spreyler iyidir
uzman spreyler kullanıyorum
Uzmaaan tabiki gerçi ben niye
tabi teemiz olmak onemli her turlu yol iyidir
Ben uzman olanlardan aliyorum
Güzel bilgilendirme 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Tabii ki çok amaçlı spreyler.
Temizlik yapmadığım için hiçbir Fikrim yok
Temizlikte güven kendine her zaman
Bi arkadaşım önerdi inşallah alırım birgün
Bende aspiratör için kullanayım bari
İş den güçten temizlğe fırsat mı var 😂
Çok amaçlı spreyler daha iyi bence.
uzman spreyleri tercih ediyoruz
Çok amaçlı en iyisi bence
Ogrenci evinde denenirrrrr
@merveygt
VİMİ deneyeceğim teşekkürler
Vim Silikonlu Yüzey Temizleyici tercihimdir ☺️
Marketlerde göremiyorum ama
Güzel, tavsiyede ediliyorsa denerim.
Uzman spreyler tabii ki🧼
Bin diyorum başka birşey demiyorum
Hep asperox alırdım bide vim deneyelim bakalım
Mumkunse cok amacli olsun tek tek ugrasmayayim
ev temizliğinde etkili bir ürün
çok amaçlı spreyler bana hitap etmiyor bence
Çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum
Özellikle sprey formları çok amaçlı. 👍🏻
Temizliği yapanlar konuşsun
Cok amacli sprey tabikiside
Teşekkür ler vim çoksel 💐🥰🤗
Hiç kullanmadım fakat deneyeceğim
bu ürün bence iyi ama biraz daha reklam lazım
En iyi ürün en güzel temizleyen üründür benim için
Koku hastalığım var acaba kokusu nasıl acaba.
O nasıl oluyır ki
her uer piril piril olmadan olmaz
Uzman spreyleri tercih ediyorum.
Çok amaçlı tabiki, alayım heryerde kullanırım.
Çok amaçlı tabiki, alaym heryerde kullanırım.
Genellikle çok amaçlı spreyler kullanılıyor.
Her ikisi de ideal seçim bence
Temizliğin eskimeyen yüzü 👍
Vimle gitsin vimle gitsin
Spreyler daha kullanışlı oluyor
Evde genellikle sprey kullanılır.
Hastayım vim reklamına Bee..
güzel reklam olmuş yapıyorsunuz
Ben Vim çok amaçlıdan yanayım.😊
Çok amaçlı spreyler tercihim
Temizlikten kaçmayı tercih ediyorum
Uzman spreyleri tercih ediyorum
Beyaz sabun candır 😂😂 Sevmeyen var mı 😂😂