Sprey temizlik ürünlerinin temizlikte sunduğu kullanım kolaylığı konusunda hepimiz hemfikiriz. 🤞
Çok amaçlı spreyler neredeyse her yeri temizlerken hayatımızı kolaylaştırır. Uzman spreyler ise inatçı lekeler ve belli leke türleri için imdamıza yetişir.
Şimdi, seçim yaparak hediye kazanma zamanı: Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? 🎊🎊🎊
Hemen, #VimleGitsin diyerek tercihini nedeniyle birlikte paylaş; Temizlik İpuçları Rehber Fenomeni’nin en yaratıcı bulduğu 10 görüşten biri seninki olsun ve Vim Sprey Seti kazan! 🎉
Evdeki temizliği kolaylaştıran Vim Spreyler’i hatırlatalım; görüşünü yazarken sana ilham kaynağı olsun!
💚 Çıkması imkansız gibi gözüken en zorlu yağ lekelerini bile kolayca çıkarmak istiyorsan, tercihini uzman spreylerden yana kullanmalı ve Vim Yağ Çözücü Sprey’e güvenmelisin.
💚 Evdeki çok toz tutan yüzeylerin tozlanmasını engellemeye ihtiyacın varsa, uzman spreyleri seçmeli ve Vim Silikonlu Sprey Temizleyici’ye koşmalısın.
💚 Evin neredeyse her köşesinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğin mis kokulu bir temizlik ürününü istiyorsan, çok amaçlı spreylerin sana göre olduğunu bilmeli Vim Beyaz Sabun Çok Amaçlı Sprey Temizleyici’yi alışveriş listene eklemelisin.
💚 Arap sabununun gücüyle koltuktan lavaboya kadar evin birçok köşesini tertemiz yapmak için can atıyorsan, çok amaçlı spreylere güvenmeli ve Vim Arap Sabunu Çok Amaçlı Sprey Temizleyici’yi evden eksik etmemelisin.
Vim Sprey 4 ayrı çeşidiyle temizliği kolaylaştırmaya geldi; hemen göz at!
Çok amaçlı spreyler ve uzman spreyler arasından favorini belirle; nedeni ile birlikte paylaş. #VimleGitsin
Sana hediye kazandıracak görüşünü bekliyoruz!
@merveygt
@Maysgl
@CatJiJi
@xKimMiyimx
@BornOnur
@İşinDoğrusu
@GünesiBaglasamAya
@invictu_s
@iSooo1
@xorxix
Mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
ASlında temizlikte hepsine ayrı ayrı ihtiyaç olabiliyor biraz ihtiyaca bağlı biz evde vim ürünleri kullanıyoruz bizim tüm ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Ama bir fabrikada kullanmaya kalksanız ya da bir oto tamirhanesinde aynı etkiyi vermeyebilir sonucta ev temizliği uzmanı VİM. Bu anlamda kullanım alanı ve amacı içerisinde kullanıldıgında gayet güzel sonuç aldığım hem cebimi yormayan hem moralimi bozmayan ürünler ürettiği için teşekkürler.
Kazanan arkadaşlar ne zaman belli olur umarım bana çıkar gerçekten çok ihtiyacım var bu sete...
Benim tercihim, çok amaçlı spreyler! 🥳 Evin her köşesinde gönül rahatlığı ile temizlik imkanı sunuyor. Uzman spreylerde farklı amaçlar için birden fazla ürün almak gerekiyor. Bu da doğal olarak temizlik masrafını arttırabiliyor. Oysa, çok amaçlı spreyler tek başına sizinle birlikte kirlere meydan okuyor.
Çok amaçlı sprey varsa, #VimleGitsin 🥳 Benim favorim; Vim Arap Sabunu Çok Amaçlı Sprey Temizleyici! Çünkü;
O zaman, #VimleGitsin 🎉🎊
Temizlikte işimi kolaylaştıracak her türlü temizleyiciye varım, şayet Vim de onlardan biri ve gönülden #VimleGitsin diyebilirim ;) Tabi tercihim genelde çok amaçlı spreyler oluyor; yerden toza, banyodan mutfağa her yüzeyi pırıl pırıl yapmamda bana yardımcı oluyor da ondan :)
#VimleGitsin
Bilen bilir Vim marka temizlik ürünleri eskiden de en çok tercih edilen ürünlerdi. Bundan tam 16 yıl önce, 6 yaşındayken Vim'in jel bulaşık deterjanıyla bulaşık yıkadığımı biliyorum. Oyun oynamak kadar güzeldi benim için Vim jelle bulaşıkları yıkamak🙆♀️
#VimleGitsin
E tabi bir de herkesin gözdesi olan toz Vim vardı. O da vazgeçilmezlerden biriydi bizim için.
#VimleGitsin
Yeni nesil Vim Temizlik ürünlerinde değişen tek şeyin ambalaj ve dış görüntüsü olduğundan hiç şüphem yok. Ancak Kalite için aynı diyemem çünkü yeni Vim ürünleri uzmanlaştırılmış kadrosuyla ve çeşitli seçenekleriyle evlerimize baş tacı oldu adeta.
#VimleGitsin
Veeee işte yeni nesil Vim ailesi🙆♀️
Temizlikte tek tercihim❣️
***Ben uzman spreyleri tercih ediyorum çünkü her lekenin ve her alanın ustasının farklı olduğunu düşünüyorum. #VİM Silikon temizleyici ile wc temizlenirse; #VİM Wc temizleyicinin verdiği o mükemmel sonuç gibi bir sonuç alamayacağımz bariz belli arkadaşlar.
----------------------------------------------------------------------
#VimleGitsin
Ancak camlarda ve TV, mobilya vs yüzeylerde özellikle temizlik sonrası alınan tozlarda #VİM silikon temizleyici tek tercihim.
#VimleGitsin
Neden uzman spreyleri tercih ettiğim hakkındaki bir diğer hususa gelecek olursak; sirke mucizesini bilmeyen yoktur. Fakat #VİM ile sirkenin buluşması devasa bir olay! Özellikle mutfakta en çok ihtiyaç duyduğumuz kireç sökücüler için Vim bizlere sirke ile buluşarak geliyor. Bu muhteşem kireç sökücüyü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
#VimleGitsin sizlere Vim mucizesini geçmişten günümüze tanıtmaya çalıştım. Bununla birlikte neden Vim uzman spreylerini tercih ettiğimi de elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur sizin için.
Bu seti kazanmak istiyorum ve #VimleGitsin tagi ile; her alanın uzmanı farklıdır diyerek neden uzman spreyleri tercih ettiğimi de belirtmiş bulunmaktayım. İnsanlarımıza Vim harikasını tanıtma fırsatı verdiğiniz için teşekkürler❣️
Selam🤗😍
Öncelikle tercihimi Vim Beyaz Sabun Çok Amaçlı Sprey Temizleyici' den yana kullanıyorum.
Evime bir temizlik ürünü alırken kokulu ve uygun fiyatlı bir şeyler bakarım.#Vim de ilgimi çeken Çok Amaçlı spreyler olmuştu ve hemen onlara yönelip bir araştırmaya koyuldum araştırmamin sonucunda guzel bir ohh çektim😌 çünkü başarılı olduğu kadar güvenilir ve sağlıklıymış. Paraben, fosfat, klor ve boya içermiyor. Hiç endişe etmeden evimin neredeyse her köşesini Vim Beyaz Sabun Çok Amaçlı Sprey kullanıyorum.
Bir ev hanımı olarakta deneyimlediğim bir çok firmanın ürününde en memnun kaldığım ve en başarılı bulduğum firma "#VİM"
Şunu belirtmek isterim ki daha önce bir çok markanın yüzey temizleyicisini koklamış ve beğenmemiştim. Ama bu sprey buram buram beyaz sabun kokuyor❤
✔kokusu gerçek beyaz sabun misss😍❤
✔Fayans, ahşap, lavabo, fırınlı ocak ve mutfak dolaplarında denedim.
✔mutfak dolaplarında performansı muhteşem ötesi, durulama istemiyor, dalgalanma yapmıyor, kulplarda iz bırakmıyor.
✔Uygulamada ne sünger ne tel ne de diş fırçasına ihtiyaç duydum. Yağı ve kiri olduğu gibi çıkardı.
Köpürmesi ve köpürdükçe kokusunun daha çok yoğunlaşması beni fazlasıyla memnun etti.❤🤞Peki ya siz ne duruyorsunuz? Haydi kızlar #VimleGitsin
sonuç ➡️parlak dolaplar tertemiz ocaklar
#VimleGitsin #Vim #VimleGitsin
Ne zaman açıklanır acaba bilgisi olan var mi💚🤞
Teşekkür ederim @Vim
Pandemi döneminde hemen hepimiz evdeyiz. Herkesin evde olduğu bu zorlu süreç en çok da temizlik alışkanlıklarımı etkiledi. Evde her zamankinden daha fazla vakit geçiriyorum. Dolayısıyla evim her zamankinden daha fazla kirleniyor.
Önceleri evimde Vim yoktu.
Temizlik benim için fazlasıyla zordu.
Ne zamanki Vim geldi, işte o zaman zorluk bitti. Vim spreyleri öyle rahat öyle pratik ki...
Eskiden temizlik benim sürekli ertelediğim bir eziyetti. Şimdilerde bir zorunluluktan ziyad severek yaptığım bir hobi. Çünkü Vim spreyleri temizliği öyle kolay bir hale getirdi ki. Hem üstün temizlik sağlıyor, hem ekonomik hem de ürünler çok amaçlı kullanılabiliyor.
Hepimizin bildiği gibi; mutfak, evin temizlemesi en zor kısmıdır. Mutfakta geçirilen zamanla doğru orantılı olarak temizleme sıklığı değişmektedir. Beni en çok zorlayan ise fırın ve mutfak dolaplarındaki geçmek bilmeyen yağ lekeleri. Hele o yağ lekeleri! Vim Yağ Çözücü yardımıma öyle bir yetişti ki.. Artık yağ lekelerinden korkmuyorum. 💪🏼
Vim hediye setin sana ulaştı mı acaba. bana gelmedi de daha
@merveygt hayir henüz gelmedi. Kargoya verildiğinde takip numarasini atarlar zaten. :) bu tarz hediyelerde bazen gec gelebiliyor.
Vim spreyler arasında benim için ayrım yapmak zor ama bir tercih yapacak olursam kesinlikle #vim Yag çöz derim. İki üç sıkma ile en inatcı yaglar bile bileklerimi zorlamadan çıkıyor.
Geç tozlanmalara ve pırıl pırıl laminantlar için çözüm Tabi ki #vim arap sabunu yüzey temizleyici ve spreyi. Agır olmayan kokusu ise bonusu elbette.
E beyaz sabun kokusu olmadan temizlik olurmu olmaz.
Kokusu beni benden alan evin her bir köşesinin harika kokmasını sağlayan bu ikiliyi de unutmayalım.
Ve benim kabusum olan cam ankastre temizliği. Silinen ancak su lekelerinden bir türlü kurtulamadığım sorunuma elbette #vim slikonlu temizleyici yetisiyor
İyi ki bizim nesile geldin #vim
Hepsi birbirinden harika 4 Vim sprey arasında seçim yapmak çok zor, gönlüm birazcık Vim çok amaçlı temizleyicilerden yana ama sanırım hepsi diyeceğim! 🙂
Temizliğimin En Pratik Dokunuşları: Vim Çok Amaçlı Temizleyici Spreyler.
Odamın ve oturma odamın tozunu alırken, mutfağı temizlerken ve banyo fayanslarını silerken en sık kullandıklarımdan Vim Beyaz Sabun ve Vim Arap Sabunu çok amaçlı temizlik spreyi.
Parlak Olmasının ve Temiz Kalmasının Sırrı: Vim Silikonlu Temizleyici.
Camlarım, aynalarım, metaller, mobilyalar... Vim Silikonlu Temizleyici hem pırıl pırıl yapıyor, hem de silikonlu formülüyle kirlenmesini geciktiriyor! 💙
Mutfaktaki Yardımcım: Vim Yağ Çözücü Sprey.
Pratik ve etkili, Vim Yağ Çözücü spreyle fırınım, ocağım,... Bileklerimi zorlamadan temizlik yapmanın tadını çıkarıyorum.
Eğer benim gibi öğrenciysen, yoğun iş hayatın varsa yahut uzun uzun temizliğe saatlar harcamadan temiz bir ortamda yaşama hakkından mahrum olmak istemiyorum diyorsan, #VimleGitsin
Günümüz şartlarında yoğun giden hayat temposuna ayak uydururken çeşitli malzemlerle, deterjanlarla ya da eski yöntem tehlikeli cilde zarar veren temizleyicilerle her yüzey için ayrı karışım yapmak hem yorucu hem de sağlıklı değil. Ayrıca yoğun çaba, vakit ve nakit harcamanın hem yorucu ve yıpratıcı hem de istenilen temizliği vermediği ortada. Bu noktada Vim hem bizleri hem de bütçemizi düşünerek birbirinden etkili yüzey temizleyicilerine sahip 🤗🤗. Bunlar içinde tabiki benim tercihim; Vim Beyaz Sabun Çok Amaçlı Sprey Yemizleyici.😍😍
Hem beyaz sabun etkisiye gelenekselci bir tavrım hem de temizlik tutkum ve yoğun öğrenci hayatımın temposu bütün bu etkenleri Vim Beyaz Sabun Çok Amaçlı Sprey Temizleyici'de birleştiriyor🌸. Öğrenci de olsam yoğun bir hayatım da olsa, endişe etmek artık yersiz. Sen de temizlikte Vim'i tercih ederek hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilir ve temizlik konusunda için rahat ederek Vim'i kullanabilirsin. Bu sebeple KScan. #VimleGitsin 🤗🤗🤗
😃 Seçemedim. İkisinden de destek alırım günlük hayatımda.
Benim tercihlerim belli #VimleGitsin diyorum evimin her yerinde. Mutfakta banyomda toz alırken hatta cam silerken, lokal lekelerle savaşımda pratik ve kusursuz bir temizlik için Vim Beyaz Sabun Sprey Temizleyici elimin altındadır.
Mutfakta yağlarla savaşımda Vim Yağ Çözücü Sprey’den başkasına güvenmem
Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim off aman diyorum çünkü Vim benim de annemin de kullanıp memnun kaldığı bir marka kendisinden gayet memnunuz. Reklamda da dedikleri gibi Vimle gitsin.
Bu da bizim kullandığımız Vim ürünleri normalde hepsi derdim ama buradan da gözükeceği üzere çok amaçlı temizleyicilerin de başımın üstünde yeri olmasına rağmen ben uzman spreyle diyorum. 💙
Çok amaçlı sprey daha makul canım. Netice de çok amaçlı olması daha feci bir şey haline geliyor. Bir konuda uzman ürün tabi ki verimli fakat şöyle bir husus var sürekli aynı pislik olmuyor her seferinde farklı bir pislik olabilir. Misal pas tutmuş yüzey için başka bir şey kurumuş kalmış yağ başka bir şey kap katı olmuş yanık tarzında başka bir şey zift şeklini tabakla yer değiştirmiş başka bir şey... yani her biri için ayrı ayrı sprey alacağıma hepsinin bir arada bulunduğu bir spreyi neden almayayım? şu an yağ çöz kullanıyorum çünkü genel itibariyle çoğu kiri yok ediyor canem.
Vim temizlik seti geldi, temizlik malzemesi ihtiyacım varmış iyi oldu teşekkürler :)
Selam,
Ben temzilikte tecihimi uzman spreylerden yana kullanıyorum genelde. Ailemizin vazgeçilmezi olan ve artık evde varlığı olmazsa kendimizi eksik hissettiğimiz Vim ürünleri de oldukça işimizi kolaylaştırıyor. Vim'in denemediğim ürünü kalmadı ve hepsinden çokça memnunum. Bu paylaşımda da kullandığım temizlik ürününü görünce heyecanlanmadım desem yalan olurdu doğrusu. Özellikle mutfaktaki inatçı yağlarla olan savaşımda beni yalnız bırakmayan yağ sökücüsü de oldukça cezbediyor beni. Bu yüzden iyi ki vim var.🤍❣️
#VimleGitsin
#VimleGitsin
Çok amaçlı spreyler ile birlikte bir çok farklı alanda, seçeceğiniz tek bir ürün sayesinde neler başarılabildiğine siz de şahit olacaksınız. Tamamen farklı kendine has ve inanılmaz güçlü benzersiz etkisiyle birlikte, mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Birkaç etkiye aynı anda ihtiyaç duyduğunuzda, her biri için ayrı ayrı maddeler kullanmak zorunda kalmadan; tek çözüme, tek seferde, tek şişeyle tamamen güvenilir ve pratik şekilde ulaşmak mümkün! Yetersiz sonuçlara harcadığınız bunca emek boşa gidiyor ve gereksiz şişe kalabalığına ödediğiniz servet kesenize ağır geliyorsa siz de Vim’in çok amaçlı spreylerine geçin. Emeğinizin hakkı olan hem vakitten hem nakitten siz de kazanın!
Selam,🌺
Hem uzman hemde çok amaçlı spreyleri tercih ederim. Zor, inatçı lekelerin üzerine tek püskürtmede çıkarabilecek bir sprey herşeyin üstesinden gelir.Vim de bu konuda yılların tecrübesine sahip bir ürün özellikle şu silikonlu olanı seviyorum
Fıs fıs güle güle tozlar. Bide diğer bir sevdiğim beyaz sabunlu ikili serisi hem kokusuna hemde fiyatına bayıldım.😊Arap sabunlu olanıda es geçemiyorum ocak gözlerini bile parlatıyor. Çocukluğumda tuzluk gibi kutusu vardı hiç unutmam😄Pudra gibi dökerdi annem her yer mis kokardı. Vim kendini muhteşem yeniledi. Evinizde temizlik kokusu ve ışıltı istiyorsanız.
#VimleGitsin
Değerli KS Üyesi Dostlarım, Öncelikle Her birinize Merhabalar!
Burada önemli olan şey temizliktir!
@AliceStars2 Ne demek istediğinizi anlamadım.
Açıkçası her hafta genel temizlik yaptığım için vim beyaz sabun kokulu çok amaçlı spreyden yana kullanıyorum tercihimi. Çocukluğumuzun kokusu olan beyaz sabun, bana her daim gelenekselleşen pazar günü temizliklerini hatırlatır çünkü. :)
Öncelikle herkese merhaba ev kadını olarak temizlikten yana aşırı bir titizliğim var maddi imkanıma göre temizlik ürünleri alırım genelde ama ister istemez tam istediğim gibi temizlenmiyor lavabo olsun banyo olsun mutfak araç gereçleri olsun maddi imkandan dolayı tam markalı ürünler alamıyorum ev temizliği istediğim gibi temizlenmiyor bir türlü çok hassas yönlü olduğum için temizliğin en iyisi her zaman isterim ki olsun. Vim temizlik seti çok denemek isterim. Evim için en iyisini ve temizlikte bir numara olduğunu düşünüyorum Seçilenler arasında bu sete gerçekten çok ihtiyacım var umarım seçilir kazanırım."Vim sayesinde evim ışıl ışıl olur gönül rahatlığıyla temizlikten eser kalmama umuduyla..."VİMLE GİTSİN""
#VimleGitsin
Ben banyoda duşakabindeki çıkmak bilmeyen bunun yanında muslukta ve fiskiyede oluşan kekeleri yorulmadan çıkarmak için Vim yağ çözüçü püskürterek on dakika bekledikten sonra duruluyorum cam gibi tertemiz, birde ocağa dökülmüş kurumuş yemek yanıklarında inatçı lekelerdede vim yağ çözücü Püskürterek on dakika sonra sil mis gibi mis
vim ben senin nostaljik yuvarlak beyaz kutunun üstündeki 3 delikli üzerinde vim yazan o tozla büyüdüm ben hala o küçük çoçuğum senin gözünde ismini her duyduğumda o küçük çoçuk oluyorum bisikletin jantlarını silen elleri bisikletini onarırken yağlanınca vime sarılan çoçuk :)
bu yorumu yaptığımı unutmuştum gerçek olan duygularımı yazdım o yıllara geri dönmüştüm yorumumu yaptığımda gözümde canlanmıştı buraya fotograf atacaktım yeni bu elleride vim temizliyor diye teşekkür ederim vim :))))))
Arap sabunu temizliği diye bir gerçek var o yüzden Vim Arap sabunuyla bütünleştirdiği çok amaçlı temizleyici ve yağ çözücü sprey bana çok daha cazip geliyor her alanda ikisinin de mükemmel sonuçlar çıkaracağına adım gibi eminim denemek için sabırsızlandım 💫🤩
Wuuu teşekkür ederim 🥳 ikinci hediyem siteden 💫
Keramet emojide mi acaba bizde deneyelim bir dahakine 🤣🤭
Tercihim Vim Arap Sabunu Çok Amaçlı Sprey Temizleyici’ den yana. Nedenim ise oturma takımımız beyaz deriden yapılma. Arap sabunu bu tip ürünlerde leke çıkarmada bir numara. Ayrıca evin her köşesinde gönül rahatlığıyla kullanabiliyoruz. E madem Arap sabunu alıyoruz neden spreyini almayalım ki?
#VimleGitsin
Konusunda uzman spreyler tabi ki daha sadece o konuya özel olduğu için, daha profesyonel ve daha güçlü olur diye düşünüyorum..
Çok amaçlı ürünler ise daha genel kullanıma açık ve güçlü kimyasallara sahip olmayan ürünler diye biliyorum..
#VimleGitsin
Çocukken böyle bir toz vardı sanki cifin toz hali gibi.. Adı vim. Yıllarca duymadım o ismi sonra, reklamlarda görüp duyunca çocukluk anılarımı canlandırdı. Henüz denemedim. Ama bu kadar olumlu geri dönüş olduğuna göre bayram temizliği için temizlik malzemem belli oldu 😊😊
" Temizlikte yağı kiri yok etmesinin yanı sıra yüzeye eski canlılığını kazandırabilmesi ve yüzeyde birikmiş veya birikmeye yüz tutmuş bakteri; moleküllerinide arındırması gerekiyor benim tercihim çok amaçlı sprey. Deneyin farkı görün " #temizliğesendevimle
Ben cok amaçlı ilaçları tercih ediyorum. Daha az yer kalabalık ediyor bir şeyle her yeri tertemiz yapıyorum. Fakat bazen çıkmayan kirler oluyor onlara özel ilaç alıyorum tabiki nereye uygulayacağım göre uygun olmasına dikkat ediyorum nede olsa o alt daha agresif olabiliyor.
Hiç çok amaçlı sprey kullanmadım açıkçası. Sadece mutfak ve banyo için deterjan kullanırım.
Onlar için de uzmanını tercih ederim elbette.
Ben wim markasının bütün ev için spreylerini kullanıyorum ve cam sil hariç hepsinden fazlasıyla memnunum ama tabiki favorim var wc temizleyicisi benim icin diğerlerinden daha ayrı mükemmel ötesi temizliyor ve kesinlikle ders aralarına klozet taşına zarar vermiyor
#Vim çok amaçlı sprey.Çok amaçlı spreyleri daha çok seviyorum.Çünkü bazen bir yeri temizlemek için çeşitli spreyler almak zorunda kalabiliyorum. Ve çok amaçlı spreyler bu konuda çok yardımcı oluyor.#VimleGitsin
Amann Allah'ım tercih yapmak ok zor. Ama ben Vim Beyaz Sabun Çok Amaçlı Sprey Temizleyici'yi tercih ediyorum. 😍 Uzman ya da çok amaçlı fark etmez aslında yeter ki Vim olsun. <3 #VimleGitsin
Geç tozlanmalara ve pırıl pırıl laminantlar için çözüm Tabi ki #vim arap sabunu yüzey temizleyici ve spreyi. Agır olmayan kokusu ise bonusu elbett
Aynen kanka
Hiç kullanmadım ama merak ettim ve açıkçası her daim genel temizleyicilerdense uzman temizlik malzemelerini severim.. daha önce hiç kullanmadım ama hediye gelsin ya da gelmesin karşıma çıktığında beyaz sabunlu çok amaçlı spreyi denemek isterim👍
vim'in her ürünü ayrı ayrı kaliteli ürünler. ama en çok kullandığımız tabiki inatçı yağlara karşı olan Vim Yağ Çözücü Sprey
#VimleGitsin
Uzman sprey tek amaçlı olsun, ama işinde uzman olsun, sınır tanımaz olsun. Yağ lekelerinin kökünü kazısın ve tabiki de #VimleGitsin
Çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum çünkü önemli olan zamandan kazanmak ve çok işlevli bir şekilde işimi halledebilmek ✌
Uzman olmalı. Bu hayatta da böyledir. Alanında uzman olan işini yapsın. Bi kişi her işi yapmasın. O iş o zaman yarım yamalak oluyor. Alanında uzman sprey derim. İyi temizlesin. Hem çok amaçlı olan çabuk biter her yere sıkmaktan.
Daha çok uzman spreyleri tercih ederim çünkü daha etkili ve sadece o alana özel temizlik olduğu için. Yine de arap sabunlu çok amaçlı Vim temizleyiciye hayır demem hem kaliteli hem de ucuz 😎 #VimleGitsin
Vim olsunda gerisi gelir sonuçta adı kalitesi var hepsi güzel hepsinden kullanırım çünkü bir kadına hepsi lazım oda vimde var
Vim bizde de var ve harika gerçekten çıkarmadığı yağ, kir yok ve çok amaçlı sprey tercihimdir her zaman💞
Vim spreyleri daha önce hiç denemedim fakat yorumlara dayanarak en kısa zamanda çok amaçlı spreyinden alacağım. Umarım ben de herkes kadar memnun kalırım. 😎👌
Tabiki de uzman spreyleri çok amaçlı spreyler heryerde kullanabildiğimiz için pek bir icraati olmuyor
Seçim yapmak zor gibi...
Fakat benim tercihim, çok amaçlı temizleyiciden yana...
Bende Almanyadan Türkiyeye uçuyorum her ay sırf Vim Alıp geri dönüyorum
Harikasın Vim #Vim 🤣🤣🤣🤣
Ben kullanıyorum evde yardımcım sayılır vim kalitesinden ödün vermiyor bence
Kimi zaman çok amaçlı kimi zamada soruna özel uzman spreyleri tercih ediyorum. gözü kapalı almayı tercih etmiyorum. bir de o kadar çok çeşit varki. insan ne alacağını şaşırıyor. iyi araştırma yapmak lazım yoksa verdiğimiz paralar boşa gidiyor. herkesin de başına gelmiştir. bu nednele ne istediğini bilmek önemli diyorum. başka birşey demiyorum:)
Metal yüzeyler için asidik karakterli, seramik ve tahta vb yüzeyler için bazik karakterli temizlik ürünleri kullanmanız dsha etkili ve çabuk sonuç alınmasını sağlar.
Uzman spreyleri tercih ediyorum çünkü çok fazla temizlik yapan biri değilim.. Nadir temizlik yaparım ve belli leke türlerini anında temizlemek isterim. O yüzden uzman spreyler tercihim :)
Uzman spreyden yanayım. Her yüzeye kendine özel bir temizlik yapmak gerekiyor bence.
Uzman spreyler daha iyi iş çıkarıyor bence çünkü sadece o konu için geliştirilmiş
bazı lekeler cidden zor olsa da çok amaçlı daha iyi geliyor. her şey için ayrı ayrı almak istemiyorum.
Fiyatlar çok uygunmuş kesinlikle alıp deneyeceğim bir markasınız.
Yağ çözücü der susarım söküyor yağları mübarek 😁😁👏🏼👏🏼 #vimleGitsin
#VimleGitsin dertler bitsin diyoruz o zaman sevgili KS halkı :D
Bu konu hakkında bilgi sahibi değilim ama temizlik önemlidir temiz yaşamak varken neden kirli yaşayalım @Vim
Günlük temizlikte çok amaçlı spreyleri daha pratik buluyorum.
Daha detaylı bir temizlik yaparsam da uzman spreyleri tercih ediyorum.
Hepsi birbirinden harika 4 Vim sprey arasında seçim yapmak çok zor
Hepsi benim bebeklerim 🤗 Nerede, hangi amaçla kullanmam gerekirse #VimleGitsin diyip onu tercih ederim çünkü biliyorum ki sonuç her zaman mü kem mel 🌺
Katılan herkese bol şans ürün yorumlarda çok övülmüş alayım bende
Cok amacli hayat karartır. Ah vim.. senden başkasını sevemem 🎈🥺
Çok amaçlılar tabikide tercihim, bazı yerlere ise uzun amaçlı.