Alışveriş & Hediyeler Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? (Sayfa 2) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4837 Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Cok amaclilar daha iyi gibi geliyor her yuzeye tek bir sprey hafif de guzel koku eklenirse super olur kimyasal koku berbat oluyor 2 0 Yorumla
Selinyıldırım67 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Çok amaçlı elbette, markaya para bayılmayanlardanım. Uzman dediğiniz ürünler uzman şekli verilmiş markalar bilginiz olsun. ;) 2 0 Yorumla
Ben_mari Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl Ne amaçla kullanıldığından ziyade içeriğine bakıyorum, daha az amonyak ve toksik madde içermesi benim için önemli. 2 0 Yorumla
35Yas Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Çok amaçlı tercih ederim biraz daha ucuza geliyor çünkü. ☺️ Temizlik yapmayı seviyorum çünkü her yer temizlendikce bende rahatlıyorum. 2 0 Yorumla
Eternal_Creed Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Çok amaçlı olmasın tercih ediyorum. Çünkü bir başladım mı her yeri temizliyorum. Öyle parça parça uğraşmam :) 2 0 Yorumla
daewart Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Genellikle amacıma uggun olanını bulup hangisi ucuzsa indirimliyse onu alıyorum. Uzman temizleyiciler daha iyi oluyor tabi ki. 2 0 Yorumla
_KıymazZ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bizim ülkede önce hangi temizlik ürünü alınacağı karar verilir sonra fiyatına bakılıp en ucuzu neyse o alınır herşeye zam geldiği için 2 0 Yorumla
SlaugHunter Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 36% +1 yıl Çok amaçlılar iyidir ben aynı pantolonu 7 farklı etkinlikte giyiyorum bir spreyin her alanda kullanılması kafami karıştırmaz en azından 2 0 Yorumla
Mehlay Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok amaçlı spreyler kullanmak bana daha doğru ve pratik geliyor. Bu sayede çoğu yeri temizlerken daha kolaylık sağlıyorlar. :) 2 0 Yorumla
Bbberilhan1212 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Çok amaçlı spreyleri çünkü temizlik evin sadece bir odasında değil bir çok alanında yapılıyor ve her işe yarayan bir temizlik arkadaşı iyi olabilir 2 0 Yorumla
Abazaprens Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Hiç farketmez öğrenci evinde temizlik malzemesi bulan mı var 😂Bazen spartulayla kazdığımı hatırlarım. 2 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Hiç bilmiyordum. Çok hoşuma hitti. Sprey kolaylığını bu pandemi sürecinde ben de yakalamak istiyorum. Bütün kirler #VimleGitsin diyorum. 😎🌸♥️😎 2 0 Yorumla
nasibim1 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 37% +1 yıl Bu vim on toz deterjan lari vardi mis gibi kokardi annem bakkal dan aldırırdi eve helene kadar koklardim 2 0 Yorumla
Prof_Langdon Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Bir kimyacı olarak tekbir çözücünün her şeyi çözemeyeceğini biliyorum. O nedenle uzman olmadan olmaz. 2 0 Yorumla
sudealis Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Vim Silikonlu Temizleyici hayat kurtarıcı diyebilirim. Özellikle sık sık toz alan biriyseniz tavsiye ederim. 🎉 2 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Arap sabunu kullaniyorum benHerkese de tavsiye ederim@Vim Bey arap sabunu istiyorum eşantiyon 😅 2 0 Yorumla
Ummtşşş Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Uzman spreyler tercihim çünkü hepsinin kullanım alanı farklı, özellikle slikon içerikli spreyler vazgeçilmezim 🎉 2 0 Yorumla
Wlsya Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Çok amaçlı sprey tercih ediyorum nedeni ise her yerde kullanabiliyorum. 3 0 Yorumla
sedefcnn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Henüz bu markayı denemedim ama denemeyi düşünüyorum uzman spreyleri tercih ederim. 3 0 Yorumla
Bhrrrm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kire göre değişir ama pis değilseniz çok amaçlı iş görür 3 0 Yorumla
ElçinGüzell Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl ben hepsini kullanıyorum ama daha çok yağ çözücüyü seviyorum 3 0 Yorumla
furio Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Cok amacli spreyler daha faydali sanki. Fiyat performans acisindan. 3 0 Yorumla
blackfate Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Çok amaçlı olanı seçerim sadece yağ değil meselee :D 3 0 Yorumla
eneszdn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 46% +1 yıl Uzman sprey ne la bildiğin bu fısfıslı speryden işteeeeeeee 3 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl .Yek başına iyi sonuç vermesi yeterli.Kompleks ürüne gerek yok.. 3 0 Yorumla
yalansizolmaz35 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 78% +1 yıl Temiz olmayı temizliği severim ve uzanan sprey kesinlikle daha kullanisli 3 0 Yorumla
Mavisokaklambasi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Çok amaçlı tercih ediyorum çünkü daha kolay geliyor bana daha çok alana kullanabiliyosun 3 0 Yorumla
sezenim06 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Çok verip çok para ödemektense çok amaçlı alıp uygun fiyata getirmek önemli. 3 0 Yorumla
EagleSedat Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Elime gelenle temizlerim Onun dışında büyük ihtimalle sirke ile :)) 3 0 Yorumla
Sigmund_Freud_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnsanlar güvendiği bildiği şeyden caymaması gerektiğini düşünüyorum 3 0 Yorumla
kdrogz34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Spreyler kesinlikle çok iyi kiri yağı pası hemen çıkarıyorlar 👏👏 3 0 Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Vim markasını plastik oval Katı bulaşık deterjanından beri biliyorum. Her ürününü gözüm kapalı alabilirim. 1 0 Yorumla
Berk4444 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Vim spreyler arasında benim için ayrım yapmak zor ama bir tercih yapacak olursam kesinlikle #vim Yag çöz derim. İki üç sıkma ile en inatcı yaglar bile bileklerimi zorlamadan çıkıyor. 4 0 Yorumla
yücelist Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Spreyle temizlik yapmak oldukca kolay oluyor ayrıca ekonomik 2 0 Yorumla
Hannndann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Temizlik yaptigim alana göre değişir yani nereyi temizliyorsam ona göre sprey kullanirim 2 0 Yorumla
Wlesya Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok amaçlı sprey kesinlikle her yerde kullanılıyor ve kokusu da çok hoş. 2 0 Yorumla
trdgrl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Uzman olanlar daha iyi. Çok amaçlı olanları beğenmiyorum. 2 0 Yorumla
Ertenarif1717 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Teşlekkür ederiz vim bilgilendiridiginiz için çok yararlıydı 2 0 Yorumla
Çığlıııkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İkiside kullanırım ben ama bence uzman daha mantıklı ama çok amaçlı da olabilir kararsız kaldım 2 0 Yorumla
Cerrone_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Bazı yerlerde genel temizleyici bazı yerlerde bölgesel üretilen kimyasallar 2 0 Yorumla
-fearless-man-00 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Temizlik konusunda erkekler daha çok yorum yapmış. Şaşılacak iş 😄 2 0 Yorumla
Melek0123890 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Vimle gitsinHep reklamda gördüm Nasıl acaba.Fiyatı uygun mudur 2 0 Yorumla
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Temizlikte çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum. Enflasyondan haberiniz var mı? 2 0 Yorumla
sedfhan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Genel temizliklerde çok amaçlı tercih ederim detay temizliklerde uzman spreyler. 2 0 Yorumla
_Gizlibahçe_ Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Duruma göre degişiyor. Ya uzmanına ihtiyaç duyarım ya da çok amaçlısına. 2 0 Yorumla
Cheetos Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 82% +1 yıl Spreyli şeyler buldum mu, sağa sola sıkasım geliyor... 2 0 Yorumla
Sabo0101 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tabii ki de uzman görüşlü spreyler denenmiş ve tecrübe edilmiş 2 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Denemek lazım zdsd ama işi bilen tarafından iyi olur 2 0 Yorumla
feyzasilaci Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl uzman sprey olursa zaten çok amaçlı kullanılır :) 2 diyorum 2 0 Yorumla
Razca Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Çok amaçlılaar. 👍🏻👍🏻 Minimalizm bunu gerektirir. 2 0 Yorumla
IBarneyStinsonI Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Temizlik yapan taraf olmayı çok sevmiyorum. :D Benim yerime birileri yapsın. 2 0 Yorumla
erkan483 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Cok amacli tabikii. Her yerde kullanamazsak her yer sprey oluyor. 2 0 Yorumla
septimius_s Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Spreyi ilk defa duydum demek temizlik sektörüne de girmiş bu spreyler 2 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl İkisini de tercih ederim ama çok amaçlı bir adım önde 2 0 Yorumla
CinarAlp Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Çok amaçlı spreyler tercihim oluyor. Tasarruf açısından daha mantıkli. 2 0 Yorumla
100_Numarali_Adam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl vim ile her yer pırıl pırıl cillop gibi oldu hemen yaani :):) 2 0 Yorumla
Brkxzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl tabiki uzman spreyler çok amaçlı spreylerden daha iyi 2 0 Yorumla
Aerdm50 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Tabikide işin uzmanı olmalı ama bazen de çok amaçlı kullanılacak yerler var 2 0 Yorumla
UralGül Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kesinlikle nokta atışı diyorum benim tercihim uzman 2 0 Yorumla
Dramqıuila Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Çok amaçlı eyidir en azından her yerlerde gullanılıp duru 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
Cok amaclilar daha iyi gibi geliyor her yuzeye tek bir sprey hafif de guzel koku eklenirse super olur kimyasal koku berbat oluyor
Çok amaçlı elbette, markaya para bayılmayanlardanım. Uzman dediğiniz ürünler uzman şekli verilmiş markalar bilginiz olsun. ;)
Ne amaçla kullanıldığından ziyade içeriğine bakıyorum, daha az amonyak ve toksik madde içermesi benim için önemli.
Çok amaçlı tercih ederim biraz daha ucuza geliyor çünkü. ☺️ Temizlik yapmayı seviyorum çünkü her yer temizlendikce bende rahatlıyorum.
Çok amaçlı olmasın tercih ediyorum. Çünkü bir başladım mı her yeri temizliyorum. Öyle parça parça uğraşmam :)
Genellikle amacıma uggun olanını bulup hangisi ucuzsa indirimliyse onu alıyorum. Uzman temizleyiciler daha iyi oluyor tabi ki.
Bizim ülkede önce hangi temizlik ürünü alınacağı karar verilir sonra fiyatına bakılıp en ucuzu neyse o alınır herşeye zam geldiği için
Çok amaçlılar iyidir ben aynı pantolonu 7 farklı etkinlikte giyiyorum bir spreyin her alanda kullanılması kafami karıştırmaz en azından
Çok amaçlı spreyler kullanmak bana daha doğru ve pratik geliyor. Bu sayede çoğu yeri temizlerken daha kolaylık sağlıyorlar. :)
Çok amaçlı spreyleri çünkü temizlik evin sadece bir odasında değil bir çok alanında yapılıyor ve her işe yarayan bir temizlik arkadaşı iyi olabilir
Hiç farketmez öğrenci evinde temizlik malzemesi bulan mı var 😂
Bazen spartulayla kazdığımı hatırlarım.
Hiç bilmiyordum. Çok hoşuma hitti. Sprey kolaylığını bu pandemi sürecinde ben de yakalamak istiyorum. Bütün kirler #VimleGitsin diyorum. 😎🌸♥️😎
Bu vim on toz deterjan lari vardi mis gibi kokardi annem bakkal dan aldırırdi eve helene kadar koklardim
Bir kimyacı olarak tekbir çözücünün her şeyi çözemeyeceğini biliyorum. O nedenle uzman olmadan olmaz.
Vim Silikonlu Temizleyici hayat kurtarıcı diyebilirim. Özellikle sık sık toz alan biriyseniz tavsiye ederim. 🎉
Arap sabunu kullaniyorum ben
Herkese de tavsiye ederim
@Vim Bey arap sabunu istiyorum eşantiyon 😅
Uzman spreyler tercihim çünkü hepsinin kullanım alanı farklı, özellikle slikon içerikli spreyler vazgeçilmezim 🎉
Çok amaçlı sprey tercih ediyorum nedeni ise her yerde kullanabiliyorum.
Henüz bu markayı denemedim ama denemeyi düşünüyorum uzman spreyleri tercih ederim.
Kire göre değişir ama pis değilseniz çok amaçlı iş görür
ben hepsini kullanıyorum ama daha çok yağ çözücüyü seviyorum
Cok amacli spreyler daha faydali sanki. Fiyat performans acisindan.
Çok amaçlı olanı seçerim sadece yağ değil meselee :D
Uzman sprey ne la bildiğin bu fısfıslı speryden işteeeeeeee
.
Yek başına iyi sonuç vermesi yeterli.
Kompleks ürüne gerek yok.
.
Temiz olmayı temizliği severim ve uzanan sprey kesinlikle daha kullanisli
Çok amaçlı tercih ediyorum çünkü daha kolay geliyor bana daha çok alana kullanabiliyosun
Çok verip çok para ödemektense çok amaçlı alıp uygun fiyata getirmek önemli.
Elime gelenle temizlerim Onun dışında büyük ihtimalle sirke ile :))
İnsanlar güvendiği bildiği şeyden caymaması gerektiğini düşünüyorum
Spreyler kesinlikle çok iyi kiri yağı pası hemen çıkarıyorlar 👏👏
Vim markasını plastik oval Katı bulaşık deterjanından beri biliyorum. Her ürününü gözüm kapalı alabilirim.
Vim spreyler arasında benim için ayrım yapmak zor ama bir tercih yapacak olursam kesinlikle #vim Yag çöz derim. İki üç sıkma ile en inatcı yaglar bile bileklerimi zorlamadan çıkıyor.
Spreyle temizlik yapmak oldukca kolay oluyor ayrıca ekonomik
Temizlik yaptigim alana göre değişir yani nereyi temizliyorsam ona göre sprey kullanirim
Çok amaçlı sprey kesinlikle her yerde kullanılıyor ve kokusu da çok hoş.
Uzman olanlar daha iyi. Çok amaçlı olanları beğenmiyorum.
Teşlekkür ederiz vim bilgilendiridiginiz için çok yararlıydı
İkiside kullanırım ben ama bence uzman daha mantıklı ama çok amaçlı da olabilir kararsız kaldım
Bazı yerlerde genel temizleyici bazı yerlerde bölgesel üretilen kimyasallar
Temizlik konusunda erkekler daha çok yorum yapmış. Şaşılacak iş 😄
Vimle gitsin
Hep reklamda gördüm
Nasıl acaba.
Fiyatı uygun mudur
Temizlikte çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum. Enflasyondan haberiniz var mı?
Genel temizliklerde çok amaçlı tercih ederim detay temizliklerde uzman spreyler.
Duruma göre degişiyor. Ya uzmanına ihtiyaç duyarım ya da çok amaçlısına.
Spreyli şeyler buldum mu, sağa sola sıkasım geliyor...
Tabii ki de uzman görüşlü spreyler denenmiş ve tecrübe edilmiş
Denemek lazım zdsd ama işi bilen tarafından iyi olur
uzman sprey olursa zaten çok amaçlı kullanılır :) 2 diyorum
Çok amaçlılaar. 👍🏻👍🏻 Minimalizm bunu gerektirir.
Temizlik yapan taraf olmayı çok sevmiyorum. :D Benim yerime birileri yapsın.
Cok amacli tabikii. Her yerde kullanamazsak her yer sprey oluyor.
Spreyi ilk defa duydum demek temizlik sektörüne de girmiş bu spreyler
İkisini de tercih ederim ama çok amaçlı bir adım önde
Çok amaçlı spreyler tercihim oluyor. Tasarruf açısından daha mantıkli.
vim ile her yer pırıl pırıl cillop gibi oldu hemen yaani :):)
tabiki uzman spreyler çok amaçlı spreylerden daha iyi
Tabikide işin uzmanı olmalı ama bazen de çok amaçlı kullanılacak yerler var
Kesinlikle nokta atışı diyorum benim tercihim uzman
Çok amaçlı eyidir en azından her yerlerde gullanılıp duru