Çok amaçlı spreyler işimi görüyor düzenli temizlik yapıyorum ama daha iyisine kim hayır der görürsem bı denemek lazım hele de fiyat performans iyiyse alırım hiç görmedim marketlerde
öncelikle muhteşem bi ürün ürettiğiniz için çok teşekkürler soruya gelirsek tabikii cok amaçlı spreyler artık her ürün için farklı temızleyıcı kullanmaktan sıkıldık dolabımıza yer açıınn 😂
alanına göre uzman olanı tercih ediyorum çok amaçlı olsa bilen kendi alanı daha önemli geliyo başak burcu olarak zaten temizliğe ultra seviye önem veririm
Hepsi birbirinden harika 4 Vim sprey arasında seçim yapmak çok zor, gönlüm birazcık Vim çok amaçlı temizleyicilerden yana ama sanırım hepsi diyeceğim! 🙂
Uzman spreyler. Çok amaçlı spreyler her ne kadar birçok yerde etki edebiliyor olsa da uzman spreylerin adı sütünde alanlara özel kimyasal içerikleri bulunmakta..
Tabikide uzman spreyler çok amaçli temizlemediği sürece elim bir şey geçmez herkesin uzman bir şeye ihtiyacı olduğu gibi benim de uzman bir spreye ihtiyacım var ve onu seçerim😊
Tercihim uzman ama turkiye ekonomisi belli. Islak mendili aç, ilk yuzunu agzini sonra ellerini sonra masayi sonra ayakkabilarini sil. Baska söze gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
İlk defa gördüğüm bir marka açıkçası ama denemekte fayda var..
dogal urunler tercihim kımyasallardan uzak durmak gerek
Tercih edilen markalar daha iyi kalite tesadüf değildir
Çok amaçlı daha iyi diğerleri zenginliğe kaçar bence.
O işlere genelde annem baktığı icin çok merak etmedim 😅
Çok amaçlı spreyler daha iyidir bence. Ama bu markanı ilk defadır duyuyorum.
Uzman spreyler tercihimdir. Nereye hangi sprey uygunsa o.
Çok amaçlı sprey daha mantıklı nerde pislik orda sprey beklet sonra sil pırıl pırıl
Bir konuya odaklanmak daha mantıklı geliyor. Temizlik yaparken bile.
Uzman sprey kullaniyorum çok amaçlı spreyler etkisiz
Ne gerek var ayol on tane ürüne? Çok amaçlı ürün adamdırr.
Dogrusunu soylemem gerekse param hangisine yeterse onu alirim
Çok amaçlı daha iyi her bi yer için farklı bir temizlik malzemesi biraz zahmetli bir uygulama olur
temizli işiyle ilgilenmediğim için konuya yabancı kaldım :D
Naber kostikler? Ellere zarar vermeseniz ne de güzel olur.
Ben markaya bakmam. Elime gözüme hangisi çarparsa onu alır kullanırım
Daha önce hiç kullanmadım, ama vim yağ çözücüyü denemek daha mantıklı geldi.
belli başlı titizliklerim var bundan dolayı uzman ürünleri tercih ediyorum
Uzman spreyler tabikide bazen de çok amaçlı spreyler kullanıyorum
Uzman spreyler herzaman tercihim olmuştur. Her yüzey ayrı bakım ve temizlik ister sonuçta
@merveygt tebrik ederim
Teşekkür ederim ❤❤
Vim en eski markalardan dolayısıyla bana hep güven vermiştir.
hepsi bir arada olanı kullanıyorum araba yıkama sampuan halı yer bıulasık falan
çok amaçlı iş görüyor duruma göre uzaman tercihi yapılabilir.
Uzman spreylere daha çok güvenirim nedense. Çok amaçlı temizleyiciler sanki fason gibi gelir bana
Ben hiç bilmiyorum. İkisi aynı şey işte ne fark eder
genellikle uzman sprey kullanıyorum yağları kirleri daha güzel ve hızlı çıkarıyorlar
Kullandığımız belli spreyler var. Onları kullanıyoruz
Hepsi birbirinden harika 4 Vim sprey arasında seçim yapmak çok zor, gönlüm birazcık Vim çok amaçlı temizleyicilerden yana ama sanırım hepsi diyeceğim
Çok amaçlı spreyler işimi görüyor düzenli temizlik yapıyorum ama daha iyisine kim hayır der görürsem bı denemek lazım hele de fiyat performans iyiyse alırım hiç görmedim marketlerde
Çok anlamam ama çok amaçlı adı daha havalı geliyor. Onu alırdım sanırım 😁
öncelikle muhteşem bi ürün ürettiğiniz için çok teşekkürler soruya gelirsek tabikii cok amaçlı spreyler artık her ürün için farklı temızleyıcı kullanmaktan sıkıldık dolabımıza yer açıınn 😂
Uzman spreyler ya da çok amaclı sprey bilmem ben en iyi hangisi temizliyo ise o 😂
alanına göre uzman olanı tercih ediyorum çok amaçlı olsa bilen kendi alanı daha önemli geliyo başak burcu olarak zaten temizliğe ultra seviye önem veririm
Hepsi birbirinden harika 4 Vim sprey arasında seçim yapmak çok zor, gönlüm birazcık Vim çok amaçlı temizleyicilerden yana ama sanırım hepsi diyeceğim! 🙂
Valla temizleyeceğim yerin uzmanı tercihimdir her zaman
Çok amaçlıların faydası pek olmuyor Alanında uzman en iyisi
Çok amaçlı ürünler hem ekonomik olur hem pratik olur
Uzman spreyler tabiki de çok amaçlı spreyler işe yaramiyo
çok amaçlı her zaman iyidir bence mutfak haricinde başka yerlerde de kullanabilmek lazım
Temizlikte hepsini kullansam yine beceremem ben 😂😂
Uzman spreyle tabikide takat bu kişiden kişiye değişiyor.
Temizlik yapmadığım için bu konu hakkında bir fikrim yok maalesef.
Beyaz Sabun Çok Amaçlı Sprey Temizleyici’yi Kullandım baya iyi cidden
uzman spreyleri kullanırım vim iyi
İhtiyaca göre etkili olan. Genel temizlikten ziyade evde uğraştığım tamirat tadilat sonrası işini iyi yapanlar beni ilgilendiriyor.
çok amaçlı temizleyiciler. cünkü hepsini tek kalemde halletmek istiyorum. öle ayrı ayrı alıp kaam karıssın istemiyorum
Vim yağ çözücü sprey kullandim ve gercekten efsane yagi hemen cozuyor ovalamana bile gerek kalmiyor efsanesin vim 💋💕
#vimlegitsin yağ çözücü bir harika. Normalde çitileye çitileye vakit öldüreceğim işten bir bez geçerek kurtulabiliyorum!
Çok amaçlı spreyler tam bana göre tek bir sprey ile evimin her yerini kolayca temizleyebilirim #VimleGitsin ♡
Bence uzman spreyler uzman spreyler daha çabuk temizler inatçı kirleri daha kolay çıkartır fazla zahmetsiz olur tahrişi daha az olur
Çok amaçlı hem kullanım alanı her yerde olduğu için daha ekonomik geliyor bana
Çok amaclı spreyler tercihimizdir 😌
Uzman spreyler. Çok amaçlı spreyler her ne kadar birçok yerde etki edebiliyor olsa da uzman spreylerin adı sütünde alanlara özel kimyasal içerikleri bulunmakta..
Tabikide uzman spreyler çok amaçli temizlemediği sürece elim bir şey geçmez herkesin uzman bir şeye ihtiyacı olduğu gibi benim de uzman bir spreye ihtiyacım var ve onu seçerim😊
Tercihim uzman ama turkiye ekonomisi belli. Islak mendili aç, ilk yuzunu agzini sonra ellerini sonra masayi sonra ayakkabilarini sil. Baska söze gerek yok.
Temizliği hain yapıyor ama malzemeleri ben alıyorum tabiî, uzman olanlari elbette çok amaclı değil
Çocukluğumun #vim i. Vim demek bile nostalji benim için 💚
#VimleGitsin çok amacli spreyler tercihimdir tek bir urunle bir cok seyi halledebiliyorum.
Ben uzun süredir vim kullanıyorum ve çokta memnunum herkese tavsiye ederim.
Çok amaçlı spreyler daha az maliyetli ve daha iyi oluyor