Alışveriş & Hediyeler Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? (Sayfa 4) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4837 Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
bunaldımyeterbee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tabii ki uzman spreyler, her işi uzmanına danış diye boşuna dememişler 😂 3 0 Yorumla
Canan5747 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ilk defa duyduğum bir marka. Ama mutlaka denemek istiyorum 3 0 Yorumla
assklatscher Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Fonksiyonellik benim için önemli çok amaçlı tercihim 3 0 Yorumla
siyahigecelerim Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Vim eski markalarımızdan zaten hem güvenilir hem yılların dostu, Vim’le gitsin 3 0 Yorumla
1delicobani Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Küçükken annem su mutfaktan vimi getir diye bağırıyordu akakakal 3 0 Yorumla
Kazmakazma Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Cok amacli temizlik maddelrini kulkanmyi tercih ediyorum. Yağlar icin haric tabi ki... krem temizliyeciler bana gore daha iyi sonuc veriyor. 3 0 Yorumla
eylül610zxc Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Öncelikle ben çok Vim kullanırım senin gibi herkese öneririm 3 0 Yorumla
Brcm_35 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Uzman spreyler tercih nedenim genellikle ama çok amaçlı kullandığım da olmuştur 4 0 Yorumla
panda141998 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl vim markasına bayılıyorum bayıla bayıla kullanıyorum. 4 0 Yorumla
EbruKızılcık Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Temizlikte vazgeçilmezim yeşil sabun. Gacır gıcır temizliyor her şeyi :) 4 0 Yorumla
khaylaex Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok amacli spreyler daha kullanimli ve daha temizleyici. Hem amac cok hem maliyet az 😃 4 0 Yorumla
anillben Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik yapmayan bne. Yine de çok amaçlı kullanırdım 1 0 Yorumla
morcivcivv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Derinlemesine temizlik yapması gerekir benim için😌 2 0 Yorumla
everesttebiri Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bence her ikiside bazen kullanışlı oluyor.https://ay. live/oS08 bu videoda küçük temizlik sırlarına bakabilirsiniz 2 0 Yorumla
Eminexx20575 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Inatçı lekeler adına uzman spreyleri tercih ediyorum , tabi yarattığı temizlik hissi ve kokusu da onemli 2 0 Yorumla
ChivasRegalll Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Benim tercihim çok amaçlı her yerde kullanırsın biz öyle yapıyoruz bekar biri öyle çok fazla seçenekle uğraşmaz🤣🤣🤣 2 0 Yorumla
maviyolculukk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Asperos sarı güç denedim cok mükemmel bi ürün bunuda en yakin zamanda kullanacam eminim buda çok iyidir 2 0 Yorumla
uludik Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Yerine göre ama daha çok uzman spreyleri kullanıyorum. Kullandığım belirli ürünler var onların dışına çok çıkmıyorum 2 0 Yorumla
BayMotorcu Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Üstünkörü işlerde çok amaçlı temizleyici fakat içinden geçmem gereken lekelerde tabii ki uzman şeyleri kullanıyorum 2 0 Yorumla
HusCK Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Uzman sprey tabiiki, her urunun kendine has ozellikleri var ve ona gore kullanilmasi daha mantikli bence 2 0 Yorumla
Slmbenalperr Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çok amaçlı spreyleri kullanirim kaç seneden beri dkjdjdjdjd daha doğrusu annem kullaniyo ben değil afsfsfafsf 2 0 Yorumla
Daisyyygirl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çok amaçlı sprey daha çok kullanım alanı var ve daha uyguna da gelebilir ama bilmiyorum pek bir bilgim yok 2 0 Yorumla
iamoznozkn Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok amaçlı. Çünkü ne zaman, neyin gerekeceği belli olmuyor. Çok amaçlı da hepsini hallediyorsun. Annem'in kullandığı malzemelerden biliyorum :) 2 0 Yorumla
Yokedici223422 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Alanında ilgili spreyi kullanmak daha doğru olduğunu düşünüyorum ama bence en güzel temizlik ürünü sirkedir. 2 0 Yorumla
Opeldam Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok amaçlı alınca her işe koşuyor üstelik öyle paket paket görüntü de olmuyor hem ekonomik hem minimal hem de etkili düzen 2 0 Yorumla
sesmasın Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl çok amaçlı spreyler daha mantıklı çünkü her yerde kullanımı olabiliyor ayrıca ekonomik oluyor. tabii ki de çok amaçlı spreyler. 2 0 Yorumla
Sizene_aq01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki de uzman spreyleri çok amaçlı spreyler heryerde kullanabildiğimiz için pek bir icraati olmuyor 2 0 Yorumla
saginda Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tabikide temizlikte her alanın ayrı bir uzmanı olması gerektiğine inanıyorum. Tabikide uzman spreyler diyorum.#VimleGitsin 2 0 Yorumla
Bilgilenmekiyidir Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Mutfak banyo gibi yerlerde uzman , oturma odası salon gibi yerlerde çok amaçlı daha pratik ve temiz oluyor. 2 0 Yorumla
drlectersalatası Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Utanmasam evdeki canlıları da fısfıslayarak sileceğim. Bu sebeple çok amaçlı sprey tercih ediyorum, hediye için teşekkürler. (っ.❛ ᴗ ❛.) っ 2 0 Yorumla
Umtltnk Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Ben şahsen yalnız yaşayan biri olarak çokta farketmiyor ne malzeme bulursam onu kullanıyorum.Mesela duşakabini pril ile temizlemişliğim vardır :D 2 0 Yorumla
Deniz063434 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Kesinlikle çok amaçlı aynı anda hem yağı söken hem kiri kireci yok eden spreyler 3 0 Yorumla
Minikkurabiyem3 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Uzman spreyler tabiki genel ürünler hoşuma gitmiyor 3 0 Yorumla
sherlockkk97 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok amaçlı spreyleri tercih ederim ve temizlik gibisi yokkkk 3 0 Yorumla
kimod0 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl İlk defa duyduğum bir marka ama deneyeceğim bakalım 3 0 Yorumla
kissing_me Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Her biri ayrı özelinde olan sprey temizleyicileri kulanirim 3 0 Yorumla
gizemlicocuk59 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ben daha çok çamaşır suyu kullanıyorum daha temiz hissettiriyor 3 0 Yorumla
Neden_yalan_soyledin Takip Et Xper 2 Yaş: 93 +1 yıl Çok amaçlı spreyler. Her yerde kullanabilitorum çok güzel 3 0 Yorumla
xcatyy Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl çok amaçlı spreyle kesinlikle çok çok daha iyi bence... 3 0 Yorumla
agyieus Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl kullanin arkadaslar inanilmaz guzel sonuc alirsiniz tavsiye ederim 3 0 Yorumla
asskkadin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl cok amacli spreylrrr daha kullanışlı her yere kullanirsin 3 0 Yorumla
Emrehannnn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Çok amaçlı daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim 3 0 Yorumla
The_boxer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Araba için kullanıyorum gayet başarılı 👍 4 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 974 cevap paylaştı. Vim var hayat var virüs yok 4 0 Yorumla
redann4 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl #VimlegitsinYağçözücü ve arap sabunu kesinlikle harika! 2 0 Yorumla
IL2dy Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bence uzman olanları daha iyi direk konuya odaklandıkları için daha başarılılar 2 0 Yorumla
astcvsolucak Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl ben genelde bim malı kullanıyorum fazla seçenek kalmıyor agdkhwd 2 0 Yorumla
sezerreıs16 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl el bezi ve normal sprey olırsa daha iyi olue diye düşünüyorum ama 2 0 Yorumla
Şahinsmsk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Uzman spreyleri güzel olur daha çok kimyasal olabilmeler iyi geçiriyor genelde 2 0 Yorumla
ertugrulkcyrk Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok amaçlılar genelde tercihim olmuyor uzman markalar daha iyi 2 0 Yorumla
Kendinebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Uzman spreyler daha uygun olacaktır diye düşünüyorum 2 0 Yorumla
Çıtırmervee Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok amaçlı tercih ediyorum daha temiz ve daha güzel 2 0 Yorumla
1didem Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum tüm işlerimi görüyor 2 0 Yorumla
kayserili9438 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Annem yapiyor temizligi allah basimdan eksik etmesin 2 0 Yorumla
Almina_6 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok amaçlıları tercih ediyorum ne kadar az deterjan ismi o kadar kullanış 2 0 Yorumla
Squid8ward Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Çok amaçlı tabiki her şeye ayrı ayrı sprey almaya para mı dayanır hasdhashha 2 0 Yorumla
belaolanela Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle çok amaçlı spreyler adı üzerinde çok amaçlı. Tam bir kurtarıcı 2 0 Yorumla
Bahrem34343535 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Cok amaclı olması daha iyi tek seferde hepsini temizle farklı bir ürün aramak zorunda kalmazsın 2 0 Yorumla
SeÇKiNÇuBuuuZuN Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Uzman spreyleri tercih ederdimİşini iyi bilenlerle çalışınca yorulmaz ve zewk alırsın 2 0 Yorumla
ilayydaax12 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl İkisinide kullanirim ya sizin onerdiginize de bakacağım çok tesekkurler iyi günleer 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
Tabii ki uzman spreyler, her işi uzmanına danış diye boşuna dememişler 😂
Ilk defa duyduğum bir marka. Ama mutlaka denemek istiyorum
Fonksiyonellik benim için önemli çok amaçlı tercihim
Vim eski markalarımızdan zaten hem güvenilir hem yılların dostu, Vim’le gitsin
Küçükken annem su mutfaktan vimi getir diye bağırıyordu akakakal
Cok amacli temizlik maddelrini kulkanmyi tercih ediyorum. Yağlar icin haric tabi ki... krem temizliyeciler bana gore daha iyi sonuc veriyor.
Öncelikle ben çok Vim kullanırım senin gibi herkese öneririm
Uzman spreyler tercih nedenim genellikle ama çok amaçlı kullandığım da olmuştur
vim markasına bayılıyorum bayıla bayıla kullanıyorum.
Temizlikte vazgeçilmezim yeşil sabun. Gacır gıcır temizliyor her şeyi :)
Çok amacli spreyler daha kullanimli ve daha temizleyici. Hem amac cok hem maliyet az 😃
Temizlik yapmayan bne. Yine de çok amaçlı kullanırdım
Derinlemesine temizlik yapması gerekir benim için😌
Bence her ikiside bazen kullanışlı oluyor.
https://ay. live/oS08 bu videoda küçük temizlik sırlarına bakabilirsiniz
Inatçı lekeler adına uzman spreyleri tercih ediyorum , tabi yarattığı temizlik hissi ve kokusu da onemli
Benim tercihim çok amaçlı her yerde kullanırsın biz öyle yapıyoruz bekar biri öyle çok fazla seçenekle uğraşmaz🤣🤣🤣
Asperos sarı güç denedim cok mükemmel bi ürün bunuda en yakin zamanda kullanacam eminim buda çok iyidir
Yerine göre ama daha çok uzman spreyleri kullanıyorum. Kullandığım belirli ürünler var onların dışına çok çıkmıyorum
Üstünkörü işlerde çok amaçlı temizleyici fakat içinden geçmem gereken lekelerde tabii ki uzman şeyleri kullanıyorum
Uzman sprey tabiiki, her urunun kendine has ozellikleri var ve ona gore kullanilmasi daha mantikli bence
Çok amaçlı spreyleri kullanirim kaç seneden beri dkjdjdjdjd daha doğrusu annem kullaniyo ben değil afsfsfafsf
Çok amaçlı sprey daha çok kullanım alanı var ve daha uyguna da gelebilir ama bilmiyorum pek bir bilgim yok
Çok amaçlı. Çünkü ne zaman, neyin gerekeceği belli olmuyor. Çok amaçlı da hepsini hallediyorsun. Annem'in kullandığı malzemelerden biliyorum :)
Alanında ilgili spreyi kullanmak daha doğru olduğunu düşünüyorum ama bence en güzel temizlik ürünü sirkedir.
Çok amaçlı alınca her işe koşuyor üstelik öyle paket paket görüntü de olmuyor hem ekonomik hem minimal hem de etkili düzen
çok amaçlı spreyler daha mantıklı çünkü her yerde kullanımı olabiliyor ayrıca ekonomik oluyor. tabii ki de çok amaçlı spreyler.
Tabiki de uzman spreyleri çok amaçlı spreyler heryerde kullanabildiğimiz için pek bir icraati olmuyor
Tabikide temizlikte her alanın ayrı bir uzmanı olması gerektiğine inanıyorum. Tabikide uzman spreyler diyorum.#VimleGitsin
Mutfak banyo gibi yerlerde uzman , oturma odası salon gibi yerlerde çok amaçlı daha pratik ve temiz oluyor.
Utanmasam evdeki canlıları da fısfıslayarak sileceğim. Bu sebeple çok amaçlı sprey tercih ediyorum, hediye için teşekkürler. (っ.❛ ᴗ ❛.) っ
Ben şahsen yalnız yaşayan biri olarak çokta farketmiyor ne malzeme bulursam onu kullanıyorum.
Mesela duşakabini pril ile temizlemişliğim vardır :D
Kesinlikle çok amaçlı aynı anda hem yağı söken hem kiri kireci yok eden spreyler
Uzman spreyler tabiki genel ürünler hoşuma gitmiyor
Çok amaçlı spreyleri tercih ederim ve temizlik gibisi yokkkk
İlk defa duyduğum bir marka ama deneyeceğim bakalım
Her biri ayrı özelinde olan sprey temizleyicileri kulanirim
Ben daha çok çamaşır suyu kullanıyorum daha temiz hissettiriyor
Çok amaçlı spreyler. Her yerde kullanabilitorum çok güzel
çok amaçlı spreyle kesinlikle çok çok daha iyi bence...
kullanin arkadaslar inanilmaz guzel sonuc alirsiniz tavsiye ederim
cok amacli spreylrrr daha kullanışlı her yere kullanirsin
Çok amaçlı daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama bilemedim
Araba için kullanıyorum gayet başarılı 👍
Vim var hayat var virüs yok
#Vimlegitsin
Yağçözücü ve arap sabunu kesinlikle harika!
Bence uzman olanları daha iyi direk konuya odaklandıkları için daha başarılılar
ben genelde bim malı kullanıyorum fazla seçenek kalmıyor agdkhwd
el bezi ve normal sprey olırsa daha iyi olue diye düşünüyorum ama
Uzman spreyleri güzel olur daha çok kimyasal olabilmeler iyi geçiriyor genelde
Çok amaçlılar genelde tercihim olmuyor uzman markalar daha iyi
Uzman spreyler daha uygun olacaktır diye düşünüyorum
Çok amaçlı tercih ediyorum daha temiz ve daha güzel
Çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum tüm işlerimi görüyor
Annem yapiyor temizligi allah basimdan eksik etmesin
Çok amaçlıları tercih ediyorum ne kadar az deterjan ismi o kadar kullanış
Çok amaçlı tabiki her şeye ayrı ayrı sprey almaya para mı dayanır hasdhashha
Kesinlikle çok amaçlı spreyler adı üzerinde çok amaçlı. Tam bir kurtarıcı
Cok amaclı olması daha iyi tek seferde hepsini temizle farklı bir ürün aramak zorunda kalmazsın
Uzman spreyleri tercih ederdim
İşini iyi bilenlerle çalışınca yorulmaz ve zewk alırsın
İkisinide kullanirim ya sizin onerdiginize de bakacağım çok tesekkurler iyi günleer