Alışveriş & Hediyeler Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? (Sayfa 5) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4837 Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
Gozseli42 Takip Et Xper 3 Yaş: 51 +1 yıl Bence cok amaçlı spreyler kolay basit çözünebildigi icin tercih ederim 2 0 Yorumla
Scouutt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl çok amaçlı temizleyici her zaman için kurtarıcıdırrrrrrr 2 0 Yorumla
melekdemir68 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Temizlikte çok amaçlı spreyleri kullanmayı tercih ediyorum 2 0 Yorumla
alibaba123 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl aynen temizlik önemli uzman sprey kullnırım oyuzden 2 0 Yorumla
sdessdes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Seçilmiyor ki! Hepsi çok güzel yağ çözücüsü, kokuları vs.. Harikalar... 2 0 Yorumla
yusufp04 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Temizlikte aram kötüdür ama uzman spreyler işimi görür bazen 2 0 Yorumla
tuebaktar Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Uzman spreylerden evde yer kalmadı artık. Hepsini tek sprey ile çözmek harika. 2 0 Yorumla
merve38488338 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Temizlikte çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum en beğendiğim bu olabilir :) 2 0 Yorumla
TheHorny34 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Yerine göre tercih yaparım , eğer özel bi temizlik gerektirmiyorsa çok amaçlı kullanırım. 2 0 Yorumla
socartes Takip Et Xper 4 Yaş: 119 +1 yıl Bulaşık süngerilerin tel olanı işimizi görüyor genelde. 2 0 Yorumla
CananVade Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Kesinlikle uzman spreyleri tercih ediyorum. Mükemmeller 2 0 Yorumla
Sadettin_abii Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten iyi bir marka. 2 0 Yorumla
TinyRoat Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Genel olarak çok amaçlı ilk tercihimdir. Çabuk ve hızlı dört dörtlük. 2 0 Yorumla
ilaydaglama Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl cok amacli en en en iyisi bence yaa a : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) 2 0 Yorumla
07ATLAS07 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Keseye uygun olan tabiki, uygun fiyatlı tercih ediyorum 2 0 Yorumla
Rehatarim Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Uzman spreyler çünkü bölgesel de daha etkili oluyor. 2 0 Yorumla
Coşkun-31 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Çok amaçlı daha kullanışlı bence çünkü çeşit çoğaldıkça iş zorlaşıyor 2 0 Yorumla
makbulenur99 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Annemi memnun edecek temizliği sağlayacak her deterjan uyar bana mfmmfmcc 2 0 Yorumla
elyamali Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Uzman spreyler her zaman. Hem daha iyi hem daha kullanışlı. Çok ve boş yerine az ve öz. 2 0 Yorumla
Melisaql Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tabikide yağ çöz çok güzel bir temizlik yapıyor sağlıyor... 2 0 Yorumla
yucelkozmak Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl sadece kadınlara yönelik değil erkeklerin de yararlanması gereken bir içerik 2 0 Yorumla
hohhkn96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Daha önce denk gelmedim ama illa bir tercih yapacaksak uzman spreyler daha mantıklı geliyor 2 0 Yorumla
Azgınboy87 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Uzmandan şaşma uzmanlar genelde daha işlevsel oluyor 2 0 Yorumla
kıvanc_10 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl her zaman kullandığım ve memnun kaldığım bir sprey harika 2 0 Yorumla
Psikopattt5 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum hocam konu kilit iyi forumlar 👍👍 2 0 Yorumla
MamiKaya Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çok amaçlı sprey ama kaliteli olanlarından kabuldur 2 0 Yorumla
Gizlieyww13 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok amaçlı sprey kullanıyorum iyi kullanışlı olsun yeter 2 0 Yorumla
seloleyli Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İkisini de yerine göre kullanıyoruz işte ne olacak sankş 2 0 Yorumla
muratselimhan11 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim evdekiler kullanıyor 2 0 Yorumla
Çölçiçeği44 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Genel olarak çok amaçlı ama inatçı lekeler için uzman sprey kullanmak daha iyi oluyor 2 0 Yorumla
Cringe21 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl #VimleGitsinBir erkek olarak spreyciyim çünkü çok daha kolay şekilde temizlenmeyi sağlıyor 2 0 Yorumla
Lonelinessgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Uzman spreyi tercih ediyorum çünkü daha etkili temizlik sağlıyor 2 0 Yorumla
Xecutioner_X Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Seçim yapamadım 😅 hepsinden alırdım deneyip tecrübe etmek en iyisidir 2 0 Yorumla
TayfunAcr Takip Et Xper 1 Yaş: 57 +1 yıl Bu durumda kullanacağım ürünün kimyasal bileşenlerine bakar ve o doğrultuda karar veriririm. 2 0 Yorumla
Nikoo53_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Uzman temizlik madesi bence daha iyi olur alanının dışında kulanımda solma riski var 2 0 Yorumla
bilgiperest Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Elbette uzman spreyleri kullanmak nedir daha mantıklı geliyor çünkü işi ehline vermek gerekir 2 0 Yorumla
Chuukky34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İşçilik önemli reisTemizlik malzemesi 2. Plandır 2 0 Yorumla
Rinarin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Cok amacli olsa spreyleri tercih ederim urun kaliteli olduktan sonraz gerisi vızz veya vim 2 0 Yorumla
Rookieee14 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl tercihini uzman spreylerden yana kullanmalı ve Vim Yağ Çözücü Sprey’e güvenmelisin. 2 0 Yorumla
thebschh Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl uzman’ı tercşh ediyorum bende daha şyi gibi geliyor 2 0 Yorumla
dmle94 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Uzman spreyler nedense daha güvenli kaliteli geliyor 2 0 Yorumla
ObradovicBaba Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tabiki her zaman Vimi tercih ederim. 3 0 Yorumla
sonradankadın Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Çok amaçlı sprey daha kolay oluyor, yorulmuyorum 3 0 Yorumla
Sademsi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Elbetteki uzman sprey her işimi görüyor. 🤗 3 0 Yorumla
küçükcivcive Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Çok amaçlı spreyler hayat kurtarıyor 3 0 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Vim spreylerde başarılı temizlik ürünü. 3 0 Yorumla
staybehind2 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 70% +1 yıl bu ürünün spreyi çıkması çok güzel bişey 3 0 Yorumla
ᴀɴᴇᴍoɴ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Vim çok amaçlı temizleyici spreyler tercihim. 3 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl vim yağ çözü kullanıyoruz gayet iyi bi ürün 👍🏻 4 0 Yorumla
Peyami1990 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Hayatı çok kolaylaştırıyor, vakit tasarrufu tavsiye ederim pismannolmazssiniZ süper bence 0 0 Yorumla
florias Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Dolap full vim dolu ya bizde ihtiyaç çok 3 4 Yorumla ByToRo +1 yıl Sende bize hediye et Yorumla florias +1 yıl Aga be 🥲 Yorumla ByToRo +1 yıl Etsene Yorumla 1 yorumu gör florias +1 yıl Yok onlar benim vimim vermem kimselere para verip aldım :d Yorumla
dropingfall Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Yağ çözücü olanı tercih ederim çok işe yarıyor 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
Bence cok amaçlı spreyler kolay basit çözünebildigi icin tercih ederim
çok amaçlı temizleyici her zaman için kurtarıcıdırrrrrrr
Temizlikte çok amaçlı spreyleri kullanmayı tercih ediyorum
aynen temizlik önemli uzman sprey kullnırım oyuzden
Seçilmiyor ki! Hepsi çok güzel yağ çözücüsü, kokuları vs.. Harikalar...
Temizlikte aram kötüdür ama uzman spreyler işimi görür bazen
Uzman spreylerden evde yer kalmadı artık. Hepsini tek sprey ile çözmek harika.
Temizlikte çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum en beğendiğim bu olabilir :)
Yerine göre tercih yaparım , eğer özel bi temizlik gerektirmiyorsa çok amaçlı kullanırım.
Bulaşık süngerilerin tel olanı işimizi görüyor genelde.
Kesinlikle uzman spreyleri tercih ediyorum. Mükemmeller
Uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten iyi bir marka.
Genel olarak çok amaçlı ilk tercihimdir. Çabuk ve hızlı dört dörtlük.
cok amacli en en en iyisi bence yaa a : ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )
Keseye uygun olan tabiki, uygun fiyatlı tercih ediyorum
Uzman spreyler çünkü bölgesel de daha etkili oluyor.
Çok amaçlı daha kullanışlı bence çünkü çeşit çoğaldıkça iş zorlaşıyor
Annemi memnun edecek temizliği sağlayacak her deterjan uyar bana mfmmfmcc
Uzman spreyler her zaman. Hem daha iyi hem daha kullanışlı. Çok ve boş yerine az ve öz.
Tabikide yağ çöz çok güzel bir temizlik yapıyor sağlıyor...
sadece kadınlara yönelik değil erkeklerin de yararlanması gereken bir içerik
Daha önce denk gelmedim ama illa bir tercih yapacaksak uzman spreyler daha mantıklı geliyor
Uzmandan şaşma uzmanlar genelde daha işlevsel oluyor
her zaman kullandığım ve memnun kaldığım bir sprey harika
Çok amaçlı spreyleri tercih ediyorum hocam konu kilit iyi forumlar 👍👍
Çok amaçlı sprey ama kaliteli olanlarından kabuldur
Çok amaçlı sprey kullanıyorum iyi kullanışlı olsun yeter
İkisini de yerine göre kullanıyoruz işte ne olacak sankş
Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim evdekiler kullanıyor
Genel olarak çok amaçlı ama inatçı lekeler için uzman sprey kullanmak daha iyi oluyor
#VimleGitsin
Bir erkek olarak spreyciyim çünkü çok daha kolay şekilde temizlenmeyi sağlıyor
Uzman spreyi tercih ediyorum çünkü daha etkili temizlik sağlıyor
Seçim yapamadım 😅 hepsinden alırdım deneyip tecrübe etmek en iyisidir
Bu durumda kullanacağım ürünün kimyasal bileşenlerine bakar ve o doğrultuda karar veriririm.
Uzman temizlik madesi bence daha iyi olur alanının dışında kulanımda solma riski var
Elbette uzman spreyleri kullanmak nedir daha mantıklı geliyor çünkü işi ehline vermek gerekir
İşçilik önemli reis
Temizlik malzemesi 2. Plandır
Cok amacli olsa spreyleri tercih ederim urun kaliteli olduktan sonraz gerisi vızz veya vim
tercihini uzman spreylerden yana kullanmalı ve Vim Yağ Çözücü Sprey’e güvenmelisin.
uzman’ı tercşh ediyorum bende daha şyi gibi geliyor
Uzman spreyler nedense daha güvenli kaliteli geliyor
Tabiki her zaman Vimi tercih ederim.
Çok amaçlı sprey daha kolay oluyor, yorulmuyorum
Elbetteki uzman sprey her işimi görüyor. 🤗
Çok amaçlı spreyler hayat kurtarıyor
Vim arap sabunu kalp ben :)
Vim spreylerde başarılı temizlik ürünü.
Vim güzeldir. Tavsiye ederim.
bu ürünün spreyi çıkması çok güzel bişey
hepsini kullanıyorum severek
Vimm iyidir diye düşünüyorum
Vim spreylerde başarılı temizlik ürünü.
Vim çok amaçlı temizleyici spreyler tercihim.
vim yağ çözü kullanıyoruz gayet iyi bi ürün 👍🏻
Uzman spreyler her zmn kolayliktir
Temizliği ve kokusu önemli
Hayatı çok kolaylaştırıyor, vakit tasarrufu tavsiye ederim pismannolmazssiniZ süper bence
Dolap full vim dolu ya bizde ihtiyaç çok
Sende bize hediye et
Aga be 🥲
Etsene
Yok onlar benim vimim vermem kimselere para verip aldım :d
Valla ne bulursak kullanıyoruz
Yağ çözücü olanı tercih ederim çok işe yarıyor