Alışveriş & Hediyeler Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? (Sayfa 7) Vim Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4837 Hediye kazanma zamanı! Temizlikte çok amaçlı spreyleri mi, yoksa uzman spreyleri mi tercih ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 85 kişi beğendi
isimsiz_007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Çok amaçlı sprey. Nereye sıkarsam lekesi çıkmalı 2 0 Yorumla
Geceyi_SevenKız Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 80% +1 yıl Annem geçen gün Vim almış işe yarar beğendik 2 0 Yorumla
root9 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl sprey kullanmıyorum aslında fakat şans verilebilir 2 0 Yorumla
bags_banny Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Sprey speeydir :P önemli olan temiz olması 2 0 Yorumla
sorusadecesoracagım Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öneriniz için teşekkür ederim deneyeceğim 2 0 Yorumla
furkanwhester Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl Uzun süreli ve kaliteli marka ürünler 2 0 Yorumla
deliyürek2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Kullanmadım ama denencek bir şey gariba 2 0 Yorumla
_-Chucky-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl Temizlik çok önemli çok amaçlı sprey kullanirim 2 0 Yorumla
_Heracles35_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Vim en iyisi hepimiz Vim almalıyız bence :D 2 0 Yorumla
sssnowice Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Hiçbiri... Annemin tavsiyesinde cikmam 2 0 Yorumla
Love27x Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Sprey felan kullanmıyorum kova su bez okadar 2 0 Yorumla
yorgunbirkiiz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Farketmez ne olursa temizlesin yeter 2 0 Yorumla
Blackman77 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Tekcyönlü spreyleri kullanmayı tercih ederim. 2 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Tabiki de uzman spreyleri tercih ediyorum 2 0 Yorumla
Mmerve232 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler 2 0 Yorumla
Geceaglayankiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Çok amaçlı sprayler daha işime gelir 2 0 Yorumla
laviniainival Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Silikonlu temizleyicisi çok güZel gerçekten 2 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Erkek olduğum için böyle şeyleri pek anlamam😊 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
467Cevap
Çok amaçlı sprey. Nereye sıkarsam lekesi çıkmalı
Annem geçen gün Vim almış işe yarar beğendik
Valla lekeyi pası çıkarsın da farketmez.
sprey kullanmıyorum aslında fakat şans verilebilir
Annem ne verirse onu tercih ediyorum
Ucuz olduğu için çok amaçlı sprey
çok amaçlı daha pratik oluyor
Sprey speeydir :P önemli olan temiz olması
Uzman Her Zaman İyidir Bence
Öneriniz için teşekkür ederim deneyeceğim
vim yag cz guzel... bence
Uzman spreyleri tercih ederim. :)
iyi güzel bence daha iyiside olur
Uzun süreli ve kaliteli marka ürünler
Çok amaçlı temizlik spreyi bence
Tabi ki de çok amaçlı olan
Kullanmadım ama denencek bir şey gariba
etkileyici bir yazı olmuş gerçekten
Temizlik çok önemli çok amaçlı sprey kullanirim
Çok amaçlıları tercih ediyorum.
Çok analı sprey kullanırdım
Bence uzman sprey tabi ki
Vim en iyisi hepimiz Vim almalıyız bence :D
Çok amaçlı olması fonksiyonel
Elbette temizlik uzman işi.
Hiçbiri... Annemin tavsiyesinde cikmam
temiz olsun benim. olsun.
Denemedim beğenen var mı?
Uzmanları tercih ederim tabikiiii
Çok amaçlı olanları tercih ediyorum
Çok amaçlı spreyler tercihimdir
Bu markayı, ilk defa duyuyorum, denerim.
Hiçbiri sanırımmm aaanqhshhahx
Uzun spreyler tabii ki uğraşı daha az
Uzman daha mantıklı sağlık acisindan
çok amaçlı kullanıyoruz biz
uzman spreyler daha etkilidir bence
Sprey felan kullanmıyorum kova su bez okadar
İlk defa böyle bir marka duydum
Fıs fıslar iyidir sık sil gitsin
Farketmez ne olursa temizlesin yeter
Tekcyönlü spreyleri kullanmayı tercih ederim.
Tabiki de uzman spreyleri tercih ediyorum
Yararlı bir paylaşım tesekkurler
Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
Biz arap sabunu kullaniyoruz
Çok amaçlı sprayler daha işime gelir
Çok amaçlı sprey her zaman tercihim
Silikonlu temizleyicisi çok güZel gerçekten
Çok amaçlı daha pratik ve daha iyi
Güzel paylaşım teşekkürler
Dogallık saflık sağlık 😊
Çok amaçlı olan spreyleri
Her ikisinide kullanırım yerine göre