Çok duydum çok da merak ediyorum, yatak odasına neden çiçek konulmaz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkonunun etiketle bir bağıntısı yok aslında. her neyse.
havadaki oksijen miktarını azalttığına inaniliyor çünkü. kismen doğru olabilir ama tehlikeli bir durum değil. evlerimizdeki bitkilerin veya süs çiçeklerinin gündüz çıkardıkları fazla oksijen ve gece verdikleri karbondioksit miktarı, insanın soluduğu havanın içindeki oksijen miktarı yanında o kadar azdır ki sağlığımızı etkileyebilmesi mümkün değildir. ancak kapısı, penceresi hava sızdırmaz küçük bir odada, dev bitkilerle birlikte yatma gibi bir alışkanlığınız varsa bilemiycem.
bitki sayısını abartmadığınız sürece, hissedilebilir bir sıkıntı yokkk yani. kimse odasını orman kıvamına getirmiyordur bence..
sonuçta iki kişi aynı odayı paylasabiliyorsa, hatta uyurken sadece ağzından değil başka yerlerinden de karbondioksit veriyorsa, çiçek ile de pek tabii yaşanır nolcak ya .40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaksı olarak yaşar durumdaki bir çiçek ya da bitki geceleri fotosentez yapmadığı için sizinle birlikte oksijen tüketir yani size daha az temiz hava kalır geceleri odada durmaya devam ederse havanın azalmasıyla da 1 ay içinde çiçek ölmeye başlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
+1 yılÇicekler de oksijen aldigi icin bulundurulmasi pek önerilmez ama ben bulunduruyorum
00 Yorumla
+1 yılNormalde bitkiler gündüzleri fotosentezle beraber oksijen üretir gece sirf karbondioksit salindigi icin ve tüm gece bi de orada yatiyorsun düşün senin oksijeninden de harciyor
00 YorumlaGündüz oksijen, gece karbondioksit verdikleri için.
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey mi varmış benden ilk defa duydum ne alaka ki
10 Yorumla
+1 yılGeceleri çiçekler fotosentez yapar mı?
Birde sadomazo ilişkilerde amacı dışında kullanılabilir ☺️00 YorumlaBitkiler karanlıkta oksijeni azaltır
karbondioksiti artırır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGece yatarken odadaku oksijeni aliyor cunku havasiz olur icerisi gunduz sikinti olmaz da
20 Yorumla
+1 yılçünkü kadın ile yarışır zanneder bayan tek güzel kadın olsun diye düşünülür
00 YorumlaCinsellik ile alakalı bir durum değil bitkiler fotosentez yaparlar o sebepten
00 Yorumla
+1 yılUyunan yere bitki konmaz.
Gece solunum yaparlar10 Yorumla
+1 yılBu sorunun cinsellikle alası yok...
10 Yorumla
+1 yılkonur nedne konmasın bende sendne ilk kez duydujm
00 YorumlaSelam, batıl inançlar ile alakalı bence.
00 YorumlaOdadaki oksijeni alıp karbondioksit verdiği için
00 Yorumla
+1 yılGeceleri karbondioksit salar
00 Yorumlakonulur konulmaz diye bir sey yok
00 YorumlaKonsantrasyonunu bozmasın diye iş üstünde💣
00 Yorumla
+1 yıloksijen.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDikkat dağılmasın diye olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz