Az olmak şartıyla verebilirim.
Odanızda çiçeklere yer verir misiniz?

#koçtaş
#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Az olmak şartıyla verebilirim.
Odanızda çiçeklere yer verir misiniz?
#koçtaş
#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Hayır ama tavsiye ettiğin varsa kullanılabilirim
Orkide olabilir
Evim bir ağacın gövdesi olabilirdi 😁
Bak bu daha güzel olurdu
Cevap
9Cevap
Evde kılıç gülü var , uzanınca ev alıyorsunuz diyorlar , ama ben bir yerde okumuşdum evde kavga ya tatsızlığa sebep oluyor o bitki. Orkide istiyorum alan yok, ondan öncekileri soldurduğum için😂
Orkide harika bir bitki
Hayır vermem çünkü odadaki bütün oksijeni emeceği için astıma kadar sağlık problemlerine etken oluyor
Allah alla.
Yoğun kokulu çiçekleri çok severdim ve her odaya bir tane kokulu olandan alirdm. Her odaya bir tane ya da iki tane koyardm abartmaya gerk yk 😄
Her maşallah
Yok almıyım ben aramız pek iyi değil kendileriyle 😂
Senin seviyor olman gerek
😅
Canlı cıcek bakamıyorum o yuzden yapay olanlara yer verıyorum
Neden canlı daha iyi değil mı
Sureklo bakıp ılgılenemıyorum o yuzden soluyolar gunahına gırmek ıstemıyorum saksılarında kalsınlar bakabılenler alsın sjsjjd
Mantıklı
Yer verdiğim oldu ama hepsini kuruttum… Çiçek işinden anlamıyorum 😅
Bak ya yenilerini al sen
Evet veririm hoş kokulari olur eve farklı hava katıyor yoksa çiçeğin ben sana vereyim
Var ama başka çeşit olabilir
Eskiden evet verirdim çok güzel huzur veriyorlar
Aynen huzuru başka
Aynen
Hoşlanmıyorum odada fakat annem her yeri dolduruyor peygamber kılıcı var kapı gibi duruyor odada, bazen batıyor falan yanından geçerken benle bi derdi var da çözemedim 😂
Çiçeklerim olmadan olmaz. Bitki besleme hobim sayesinde bir çok stresli durumdan uzaklaşabiliyorum.
Bu soru benden yola çıkılarak sorulmuş olabilir.
En sevdiğim şeylerden birisi. Bayılırım.
Sadece orkideye yer veririm.. Onun dışında hiç bir çiçek istemiyorum.. Yer bulamıyorum çünkü.. 😅
Hayır cunku evde kedim var. Çiçek koysam birkaç güne gider o. Bir de bazı bitkiler kediler için zararlı ondan dolayı balkona çiçek koyuyoruz.
Evet genellikle çiçeklere yer veririm temiz oksijen için ayrıca kokularını da seviyorum ama her çiçek olmaz alerjim var çünkü
Odamda hiç çiçek yok. Evin içinde de yok. 3 kedi olunca evde çiçek tutamıyorsun :)
Kılıç çiçeğim var, geceleri oksijen yayıyor, tavsiye ederim✌🏻
Evet yer veririm, çünkü çiçekler dünyanın en güzel terapisti.
Odamda değil ama Baklon ve Oturma odada birde ara hol
Masamın yanlarında iki tane boyum kadar çiçek var bence bunlar yeterli. d
Bir evde olmazsa olmaz çiçektir
Aynen
En İyi Cevaplar