Alışveriş & Hediyeler Yeni yıl, yeni ev düzeni! Ev temizliğinde en çok hangisine dikkat eder hale geldin? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2825 Yeni yıl, yeni ev düzeni! Ev temizliğinde en çok hangisine dikkat eder hale geldin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
Denizdiyorki Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Virüs yüzünden sürekli evi temizliyoruz dezenfekte ediyoruz 0 0 Yorumla
Herkimse222 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Teknoloji ilerledi bunlar sayesinde herşey daha da kolaylaştı 0 0 Yorumla
sosyalmesafeyikoru Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Teknoloji Türkiye'de çok iyi ona dikkat ettim ÖLÜRÜM TURKİYEM 0 0 Yorumla
KingGrimReaper Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl temizlik iyidir. temiz olursa cok ugrasmana da gerek kalmaz 0 0 Yorumla
Düğümlenenboğaz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Şıklardaki kadar abartılı olmasada halı ve zemin temiz olmalı. 0 0 Yorumla
adessanossa Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl hastalık derecesinde temizlik yaparım. toz alırken bile toz olustugundan 0 0 Yorumla
nasıIl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl evin temiz olması en önemlisi özellikle şu pandemi döneminde 0 0 Yorumla
AnkaralıGarip Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Halı, evdeki en önemli yer bence. Tüm mikrop ve pislikler halının üzerinde birikiyor. 0 0 Yorumla
melloayy2407 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Tüm kapı kolları düğmeler dolap kapakları dokunduğum her yeri dezenfekte ediyorum 0 0 Yorumla
İkarosminos Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Toz olmasına dayanamıyorum. Odamı sürekli süpürmek zorundayım 0 0 Yorumla
generator Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Her yer piril piril olsun temizlik severim hatda aşiğiyim 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Seçim yapamam! Evin her bir köşesi tertemiz olmadan asla durmuyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Temizlik önemli hele ki birde şu dönemde en ince ayrıntısına kadar.. 0 0 Yorumla
WillyWilliams Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 47% +1 yıl piyango bana çıkarsa alacağım teşekkürler 1 0 Yorumla
Elcinvogue Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Çok pahalı ama değer hafif ve kullanışlı 1 0 Yorumla
poyrazcanix Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Dyson efsane bir şey zevkle kullanıyoruz 1 0 Yorumla
Hacerserin Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çocukluğumda duyduğum markaydı. Tekrar deneyeceğim 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaba temizliği kendim aopıyorum dip köşe temizlik için yardımcı bayan alıyorum haftada bir kere kafam rahat oluyor paradan olun sağlığınızdan olmayın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Halının sadece üst yüzeyinin temiz olması yetmez! Diplerindeki toz ve kirleri temizlemek için elimden geleni yapıyorum. 0 0 Yorumla
Karalahanasarnası Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Lavabo temizliğine dikkat etmeye başladım artık 0 0 Yorumla
stathaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Köşe bucak hiç bi yeri atlayamıyorum takıntı oldu 0 0 Yorumla
focussblue Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl Genel ev temizliği en çok dikkat ettiğim şey 0 0 Yorumla
uurkar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Uyuduğum yerin temiz olması çok önemlidir. 0 0 Yorumla
Uykusuzum25 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Temizlik imandan gelir. Çevremizi temiz tutalım 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 367 cevap paylaştı. seçim yapmam her yer temiz olmalı 0 0 Yorumla
azdıran Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Harika bilgiler olmuş çok teşekkür ederim. 0 0 Yorumla
nurcanss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Korona dönemi malum herkes safiye oldu 😅 0 0 Yorumla
avucumdakikelebek93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl köşe bucak detaylı temizlik :) 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 412 cevap paylaştı. Toz, saç, kıl evde en büyük düşmanım 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Dikkat etmem, temizlikçi çağırıp temizlettiririm 0 0 Yorumla
EndülüslüSantiago Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Masama, hep temiz düzenli olmalı 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl evin her noktasını dezenfekte etmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
cesocan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Temizlik imandan gelir ev tertemiz olmali 0 0 Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Toz olayına galiba daha çok dikkat eder oldum. 0 0 Yorumla
MrSelim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Ben neden sadece bulaşıklarımı yıkıyorum? 0 0 Yorumla
dnely Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl En çok halıya takıntılı hale geldim sanırım 0 0 Yorumla
Nurtemm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Heryer temiz olsun yoksa oturamam bsjdjs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
313Cevap
Virüs yüzünden sürekli evi temizliyoruz dezenfekte ediyoruz
Teknoloji ilerledi bunlar sayesinde herşey daha da kolaylaştı
Teknoloji Türkiye'de çok iyi ona dikkat ettim ÖLÜRÜM TURKİYEM
temizlik iyidir. temiz olursa cok ugrasmana da gerek kalmaz
Şıklardaki kadar abartılı olmasada halı ve zemin temiz olmalı.
hastalık derecesinde temizlik yaparım. toz alırken bile toz olustugundan
evin temiz olması en önemlisi özellikle şu pandemi döneminde
Halı, evdeki en önemli yer bence. Tüm mikrop ve pislikler halının üzerinde birikiyor.
Tüm kapı kolları düğmeler dolap kapakları dokunduğum her yeri dezenfekte ediyorum
Toz olmasına dayanamıyorum. Odamı sürekli süpürmek zorundayım
Her yer piril piril olsun temizlik severim hatda aşiğiyim
Seçim yapamam! Evin her bir köşesi tertemiz olmadan asla durmuyorum.
Temizlik önemli hele ki birde şu dönemde en ince ayrıntısına kadar..
piyango bana çıkarsa alacağım teşekkürler
Çok pahalı ama değer hafif ve kullanışlı
Dyson efsane bir şey zevkle kullanıyoruz
Bu makinaya bayiliyorum abi
A dedim eline sağlık. İyiki dyson var
Hepimiz A şıkkı gibi olduk
Çocukluğumda duyduğum markaydı. Tekrar deneyeceğim
Kaba temizliği kendim aopıyorum dip köşe temizlik için yardımcı bayan alıyorum haftada bir kere kafam rahat oluyor paradan olun sağlığınızdan olmayın
Halının sadece üst yüzeyinin temiz olması yetmez! Diplerindeki toz ve kirleri temizlemek için elimden geleni yapıyorum.
Lavabo temizliğine dikkat etmeye başladım artık
Köşe bucak hiç bi yeri atlayamıyorum takıntı oldu
hiç bir şey kusursuz değildir.
Evde toz toprak olmasın yeter
Genel ev temizliği en çok dikkat ettiğim şey
Uyuduğum yerin temiz olması çok önemlidir.
Her yer düzenli ve temiz olmalı 😱
Azdan az çoktan çok toz gider
Temizlik imandan gelir. Çevremizi temiz tutalım
halı altına söpürür geçerik
Ev temizlemiyorm genelde pis pis
seçim yapmam her yer temiz olmalı
halı kullanmıyorum mutluyum
Harika bilgiler olmuş çok teşekkür ederim.
odayı bol bol havalandırmak
Korona dönemi malum herkes safiye oldu 😅
köşe bucak detaylı temizlik :)
Toza alerjim var toz olmasın da
Toz, saç, kıl evde en büyük düşmanım
kitap raflarındaki tozlar
Dikkat etmem, temizlikçi çağırıp temizlettiririm
Masama, hep temiz düzenli olmalı
Kafayı yedim heryer temiz olsun diye
hicbirine etmiorm etmedim etmicem!!
Halı temizliği önemli 😉😉
evin her noktasını dezenfekte etmeye çalışıyorum
Tozlara tahammülüm yok :)
Temizlik imandan gelir ev tertemiz olmali
Toz olayına galiba daha çok dikkat eder oldum.
Ben neden sadece bulaşıklarımı yıkıyorum?
En çok halıya takıntılı hale geldim sanırım
Heryer temiz olsun yoksa oturamam bsjdjs
çok güzel bir bence tebrikler
Kesinlikle tozlar onlarla savaşırım
Süpürmek mi kesinlikle bizim işimiz
Evin Her köşesi temiz olacakk🍀👌👌
Mutlaka her köşesi temiz olmalı
Daha güzel gunler daha hayirli