Alışveriş & Hediyeler Yeni yıl, yeni ev düzeni! Ev temizliğinde en çok hangisine dikkat eder hale geldin? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2825 Yeni yıl, yeni ev düzeni! Ev temizliğinde en çok hangisine dikkat eder hale geldin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
sizofrenpsikologg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Annem zorlamasa yerimden kalkmam gjdkddk 0 0 Yorumla
Cottoncndy Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Yatak onemli ya yatiyoz sonucta shdhshs 0 0 Yorumla
Alpiii54 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Hijyene tabikiii yeni yılı eski yılı yok 0 0 Yorumla
Justtacigarete Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Herkes bir dyson sahibi olmak ister ama para yok 0 0 Yorumla
dirtydancer Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl Dip köse tertemiz olmali. Yarim temizlik olmaz 0 0 Yorumla
Opucukopucj Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Kıl olmaması yerde tüy falan özellikle 0 0 Yorumla
synbrk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Mikroplar olmadan yaşamamız imkansız diyenlerdenim 0 0 Yorumla
GlitchyAndFuzzy Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Kesinlikle A başka seçeneği saymıyorum. 0 0 Yorumla
grixxman Takip Et Master Yaş: 50 , eic 42% +1 yıl Dyson V11 olsaydı, temizlik sorun olmaktan çıkardı 0 0 Yorumla
BlackWaterLilies Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Uçan kuşlarla yaşayınca temizlik daha bi zor 0 0 Yorumla
yalnız_romantik Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Annem. rahatsiz elimden geleni yapıyorum 0 0 Yorumla
üyeismiolmayankadın Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl her yerin temiz olması lazım :D 0 0 Yorumla
şekspırsın Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl yatak altını süpürmeden temizlik olmaz 0 0 Yorumla
bi_soran Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Dyson çok gereksiz pahalı ama baya iyi temizliyor. 0 0 Yorumla
Turkanrn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1 toz tanesi bile kalmamalı hiçbir yerde 0 0 Yorumla
asosyalsosyalbirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl En önemlisi tuvalet ve banyo temizliği kesinlikle. 0 0 Yorumla
poncikbey35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Aslan yattığı yerden belli olur derler 0 0 Yorumla
nazionalımben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl heryer temiz olmalı bnce hemde tertemiz 0 0 Yorumla
meraksadecee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Heryer aynı temizlikte olmalı bence 0 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Evin her köşesinin prıl prıl olmasından yanayım 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Her yerin tertemiz olması lazım 0 2 Yorumla Love54 +1 yıl Sadece evmi :) Yorumla FilozofHYPATİA +1 yıl Her yer dedim? Yorumla
bu_da_kim_ki Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Tabii ki E dedim her yer tertemiz olmali. ❤️ 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Annem dedektif gibi her yeri temizliyor canım anam 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Tek bir toz tanesi bile kalmıcak şekilde 0 0 Yorumla
TuanaSoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl Hiçbirini yapmıyorum desem? dsfgmdslşgv 0 0 Yorumla
Paşa_m Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Sert zemin uzerindeki taneler beni deli ediyo 0 0 Yorumla
Libido_düşürücü Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Her zaman Temizliğe ve titizliğe önem veririm. 0 0 Yorumla
KalbiAciyanAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Korona ya dikkat edelim de gerisi olur 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Ev temizliği kadar yorucu birşey yoktur ya 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Normal bi elektrik süpürgesin den farkı ne acep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
313Cevap
Annem zorlamasa yerimden kalkmam gjdkddk
Yatak onemli ya yatiyoz sonucta shdhshs
Hijyene tabikiii yeni yılı eski yılı yok
Yarım temizlik temizlik değildir
6 ayda bir temizlerim çok bile
Temizliğin seçimi olmaz ki
Herkes bir dyson sahibi olmak ister ama para yok
Kesinlikle titizce temizliyorum
Dip köse tertemiz olmali. Yarim temizlik olmaz
Temizlik olmazsa olmazlardan
herşeye dikkat ediyorum ben.
Kıl olmaması yerde tüy falan özellikle
Mikroplar olmadan yaşamamız imkansız diyenlerdenim
Kesinlikle A başka seçeneği saymıyorum.
Dyson V11 olsaydı, temizlik sorun olmaktan çıkardı
Uçan kuşlarla yaşayınca temizlik daha bi zor
Annem. rahatsiz elimden geleni yapıyorum
Çok titizim o yüzden en iyisi olmalı
her yerin temiz olması lazım :D
Yatak temizliği herşeyden önemli
Temizlik şart yaniiiiiiiiiiiiiii.
Önemli olan titiz olunması 😂
Parkelerin lekeli kalması çıldırtıyor.
yatak altını süpürmeden temizlik olmaz
Her yerin temiz olması gerek 😂😂😂
Valla her yerine dikkat ediyorum
Evin her yeri aynı anda temiz olmalı
Dyson çok gereksiz pahalı ama baya iyi temizliyor.
1 toz tanesi bile kalmamalı hiçbir yerde
En önemlisi tuvalet ve banyo temizliği kesinlikle.
Toz gözükmesin yeter yahu
Yatak altı silmek, yerel silmek çok güzel bir terapi hdjdjdj
yatak temizliği çok önemli
Ev sade ve az odalı olmalı.
dyson ve robotum vazgeçilmezim
Aslan yattığı yerden belli olur derler
Cunku toza karsi alejim var.
Pencereler temiz olmalı en çok. ✨
heryer temiz olmalı bnce hemde tertemiz
Heryer aynı temizlikte olmalı bence
Her tarafı temizlemeden olmaz tabiki
Evin her köşesinin prıl prıl olmasından yanayım
Her yerin tertemiz olması lazım
Sadece evmi :)
Her yer dedim?
Tabii ki E dedim her yer tertemiz olmali. ❤️
Annem dedektif gibi her yeri temizliyor canım anam
Tek bir toz tanesi bile kalmıcak şekilde
Hiçbirini yapmıyorum desem? dsfgmdslşgv
her köşesi temiz olmalıı😂
Sert zemin uzerindeki taneler beni deli ediyo
Aklımda alacağım kesinlikle
Her zaman Temizliğe ve titizliğe önem veririm.
Korona ya dikkat edelim de gerisi olur
Temizlik yapiyim diyorum ama zor geliyo
Evin her bölgesi temizlenmeli
Domestoss dok dok temizle asshahshah
Temizlik imandandir sksjxncnsn
Ev temizliği kadar yorucu birşey yoktur ya
Harika 10 uzerinden 10 veriyorum
Halının kokmamasına genel de
Normal bi elektrik süpürgesin den farkı ne acep