Alışveriş & Hediyeler Yeni yıl, yeni ev düzeni! Ev temizliğinde en çok hangisine dikkat eder hale geldin? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2825 Yeni yıl, yeni ev düzeni! Ev temizliğinde en çok hangisine dikkat eder hale geldin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
Tatlı__Hatunnn Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Zemini 2 3 defa silerim iz kalmayacak şekilde titizlik önemli 0 0 Yorumla
melike87gk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ne kadar temizlersek temizliyelim iki saat sonra tekrar kirleniyor 0 1 Yorumla Metafora_-_ +1 yıl İlahi Melike. Öyleyse ne kadar yersek yiyelim üç beş saat sonra yine acıkıyoruz da diyelim. :)) Yorumla
gizlisekssever Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Her yer temiz olmalı. neyi ne zaman nerede yapacağım belli olmaz. 0 0 Yorumla
Pamukgibiinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Obsesif Kompulsif Kişilik Bozukluğu olanlar için anket 0 0 Yorumla
Sefakovskı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Renkler çok önemli bence renk uyumuna dikkat ederim 0 0 Yorumla
Fatih1920 Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Her taraf temiz olmalı çünkü yanlız yaşıyorum pislikden ölürsem kimsenin haberi olmaz 0 0 Yorumla
dlrdgn01 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Acayip ev süpürme meraklısıyım. Dip köşe haldır haldır süpürülecek 0 0 Yorumla
tatlidelikanli_ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl El temizliğine ve evdeki hijyene çok dikkat ediyorum 🙏👌👍 0 0 Yorumla
Aliistt Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Bende titizliğe çok önem veririm evim dağınık ise bende huzur olmaz 😀 0 0 Yorumla
SıRaDaNbİrKaDıN01 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Coronadan önce gayet dağınık pis bir insanken temizlik hastasına dönmüştüm 0 0 Yorumla
hotcontact35 Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl Kapı kollarının ve lamba anahtarlarının dezenfekte edilmesi 0 0 Yorumla
Feelingtalentt Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ev temizliği umrumda değil ama kişisel temizliğimde çok takıntılıyım cmmdfmmd 0 0 Yorumla
malefiz09 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl evin her yeri tertemiz olması lazım temizlik önemlidir 0 0 Yorumla
JOKER3461 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Çünkü ev temiz olmalı. Aslan yattığı yerden belli olur 0 0 Yorumla
Emreıl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Dezenfektan içime sinmes ise dezenfektan kullanıyorum 0 0 Yorumla
bayıltanadam Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Anneme yeni yıl için ne alacağımı buldum, teşekkürler Dyson! 0 0 Yorumla
Örümcekadambenim Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Temizlik tabiki önemli ancak hastalık derecesinde abartılmamalı bağışıklık sistemi güçlü tutulmalı 0 0 Yorumla
Muhendishanim00 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Rahat bir uyku için kesinlikle yatak çevresi temiz olmalı venim için 0 0 Yorumla
hly-hly Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Mutfak temiz olduktan sonra diğer odalar kolay geliyor bana😊 0 0 Yorumla
Nurseda4 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İlk başta ev derli toplu olmalı. Daha sonra deterjan ve güzel koku. 🌸🌸 0 0 Yorumla
cahitturgut15yaş Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl c şıkkı çünkü zeminde kalan toz tanecikleri hapşırmama neden oluyor 0 0 Yorumla
buseozturkkk Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Daha iyi bencw yani her kadin temizlik yapsin ama safiye gibi olmayalim hsakjsd 0 0 Yorumla
Basagrisi00 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Temiik yapıldımı 10/10 olacak bi kere. O yüzden detaylara girmeyi severim 0 0 Yorumla
pembeçizmellii Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Evin her bir köşesi tertemiz olmadan asla durmuyorum. 0 0 Yorumla
Cemre_x Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Benim icin temizlik tek bir yerde degil heryer de o yuzden evde bir yer kirli olunca duramiyorum 0 0 Yorumla
benveruhum03 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kış ayındayız ve halı temiz olursa her yer temiz olur diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
elcapone Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Bencede çok başarılı nasıl anlatılır bilemedim hahaha 0 0 Yorumla
CuriousMadman Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Pandemi sayesinde. Aşırı titiz bireyler olduk iyimi oldu kötümümü bilemedim 0 0 Yorumla
lilyemilyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Temizlik yapılıyorsa en doğrusu dip köşe her yeri yapmaktır. Seçime nöö 0 0 Yorumla
Veysel046 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ben temizlik yaparım annem beğenmez geri kendisi yapar yeni yılda da değişen bişey olmaz 0 0 Yorumla
gizlibok1 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Etrafta toz kalmasın veya evde gizli boklar bulabilirim :O korkunç 0 0 Yorumla
Hiberk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Aga ev dediğin temiz olur her tarafı temiz olmalı fazla yoruma gerek yok. 0 0 Yorumla
Sedanur-1905 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik önemli helede bu süreçte temizliğe çok önem veriyorum 0 0 Yorumla
iamkader Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Halılar önemli tabi halı temizliğine dikkat edelim halılar candır 0 0 Yorumla
priwpriwate Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kalerüfer petekleri cam araları fırın ocak en önemli detaylar 0 0 Yorumla
Gizemveren Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Aslında her yerin tertemiz olması gerekiyor. Çünkü hep evdeyiz. 0 0 Yorumla
bensoracam Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl halının dipleri asıl kirlenen yer. temizlenmesi gereken nokta da orası. 0 0 Yorumla
Blackkk8000 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Cok detaylı bir ev temizliği olmalı yoksa rahat edemem 0 0 Yorumla
benalfa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dikkatimi çok dağıtıyor yürürken yerde birşey gördüğümde bile midem bulanıyor 0 0 Yorumla
sedase94 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evin her yeri temiz olmalı fakat kimyasal deterjanlarla değil bitkisel ürünlerle 😉 0 0 Yorumla
BySokRates Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sanırım yemizlik bana göre degil ama pis insan degilim 0 0 Yorumla
zeyneqcelep Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Mutfak ve yatak odası temiz olmalı toz asla olamaz ve mis gibi kokmali👻 0 0 Yorumla
asenaozguc Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Köşe bucak heryeri temizlerim koltuk halı yüzeyler hatta pencerenin pimapenin aralarınıda 0 0 Yorumla
senakarakuzu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Göze batacak kadar pis olmasın yeter. Titiz değilimdir 0 0 Yorumla
mehmetkaan89 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Seçim yapamam! Evin her bir köşesi tertemiz olmadan asla durmuyorum. 0 0 Yorumla
ızaylıbirkızbu11 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Genel ve derin temizlik şart. Sürekli için geçerli bu tâbi 0 0 Yorumla
sdkff Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Dipten uca temizlik yapılmalıdır yeri gelince dektif bile olur söz konusu titizlik 0 0 Yorumla
Babygirl001 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Görünür toz kadar görülmeyen tozlarda mikrop ve hastalık yayar 0 0 Yorumla
xxxxxxxd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok güzel olmuş ben şahsen evin temizliğinde detaycum 0 0 Yorumla
TheHilarious Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Zeminin temizliği çok önemli, ayak altına bir şeylerin yapışmasından nefret ediyorum :/ 0 0 Yorumla
umutsuzkuş34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl covid 19 olduğundan bu yana hergun çamaşır suyuyla her yeri silip temizliyirum 0 0 Yorumla
Zwayta Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Odanın ferahlığı ve kokusu en çok dikkat ettiğim şey 0 0 Yorumla
çukurda07 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Evin her tarafı temiz olmalı tek bir yer değil her yer pırıl pırıl olmalı 0 0 Yorumla
ertemm1993 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Rahat olsun gerisi pek önemli değil aradığımız bulunsun 0 0 Yorumla
maçaakızı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Islak el havlusu, yerdeki saç kılları tahammül edemiyorum 0 0 Yorumla
ebruarslan07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Eskisinden daha cok onem veriyorum artık Her yer çamaşır suyu kokuyo 0 0 Yorumla
dicle_617 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Mutfak temizliği yatak ve koltuk altları temizlikte çok önemli 0 0 Yorumla
hadicanımsendeşimdi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ya görüntü tatmin edince yetiyor geri kalanı için ne kadar uğraşsamda boşuna olacak sonuçta 0 0 Yorumla
Sumeye9797 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl En önemlisi mutfak bence orası çok iyi temizlenmeli 0 0 Yorumla
alone79 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Evde en iyi yaptığım şey temizlik düzen başka bir şey yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
313Cevap
Zemini 2 3 defa silerim iz kalmayacak şekilde titizlik önemli
Ne kadar temizlersek temizliyelim iki saat sonra tekrar kirleniyor
İlahi Melike. Öyleyse ne kadar yersek yiyelim üç beş saat sonra yine acıkıyoruz da diyelim. :))
Her yer temiz olmalı. neyi ne zaman nerede yapacağım belli olmaz.
Obsesif Kompulsif Kişilik Bozukluğu olanlar için anket
Renkler çok önemli bence renk uyumuna dikkat ederim
Her taraf temiz olmalı çünkü yanlız yaşıyorum pislikden ölürsem kimsenin haberi olmaz
Acayip ev süpürme meraklısıyım. Dip köşe haldır haldır süpürülecek
El temizliğine ve evdeki hijyene çok dikkat ediyorum 🙏👌👍
Bende titizliğe çok önem veririm evim dağınık ise bende huzur olmaz 😀
Coronadan önce gayet dağınık pis bir insanken temizlik hastasına dönmüştüm
Kapı kollarının ve lamba anahtarlarının dezenfekte edilmesi
Ev temizliği umrumda değil ama kişisel
temizliğimde çok takıntılıyım cmmdfmmd
evin her yeri tertemiz olması lazım temizlik önemlidir
Çünkü ev temiz olmalı. Aslan yattığı yerden belli olur
Dezenfektan içime sinmes ise dezenfektan kullanıyorum
Anneme yeni yıl için ne alacağımı buldum, teşekkürler Dyson!
Temizlik tabiki önemli ancak hastalık derecesinde abartılmamalı bağışıklık sistemi güçlü tutulmalı
Rahat bir uyku için kesinlikle yatak çevresi temiz olmalı venim için
Mutfak temiz olduktan sonra diğer odalar kolay geliyor bana😊
İlk başta ev derli toplu olmalı. Daha sonra deterjan ve güzel koku. 🌸🌸
c şıkkı çünkü zeminde kalan toz tanecikleri hapşırmama neden oluyor
Daha iyi bencw yani her kadin temizlik yapsin ama safiye gibi olmayalim hsakjsd
Temiik yapıldımı 10/10 olacak bi kere. O yüzden detaylara girmeyi severim
Evin her bir köşesi tertemiz olmadan asla durmuyorum.
Benim icin temizlik tek bir yerde degil heryer de o yuzden evde bir yer kirli olunca duramiyorum
Kış ayındayız ve halı temiz olursa her yer temiz olur diye düşünüyorum.
Bencede çok başarılı nasıl anlatılır bilemedim hahaha
Pandemi sayesinde. Aşırı titiz bireyler olduk iyimi oldu kötümümü bilemedim
Temizlik yapılıyorsa en doğrusu dip köşe her yeri yapmaktır. Seçime nöö
Ben temizlik yaparım annem beğenmez geri kendisi yapar yeni yılda da değişen bişey olmaz
Etrafta toz kalmasın veya evde gizli boklar bulabilirim :O korkunç
Aga ev dediğin temiz olur her tarafı temiz olmalı fazla yoruma gerek yok.
Temizlik önemli helede bu süreçte temizliğe çok önem veriyorum
Halılar önemli tabi halı temizliğine dikkat edelim halılar candır
Kalerüfer petekleri cam araları fırın ocak en önemli detaylar
Aslında her yerin tertemiz olması gerekiyor. Çünkü hep evdeyiz.
halının dipleri asıl kirlenen yer. temizlenmesi gereken nokta da orası.
Cok detaylı bir ev temizliği olmalı yoksa rahat edemem
Dikkatimi çok dağıtıyor yürürken yerde birşey gördüğümde bile midem bulanıyor
Evin her yeri temiz olmalı fakat kimyasal deterjanlarla değil bitkisel ürünlerle 😉
Sanırım yemizlik bana göre degil ama pis insan degilim
Mutfak ve yatak odası temiz olmalı toz asla olamaz ve mis gibi kokmali👻
Köşe bucak heryeri temizlerim koltuk halı yüzeyler hatta pencerenin pimapenin aralarınıda
Göze batacak kadar pis olmasın yeter. Titiz değilimdir
Seçim yapamam! Evin her bir köşesi tertemiz olmadan asla durmuyorum.
Genel ve derin temizlik şart. Sürekli için geçerli bu tâbi
Dipten uca temizlik yapılmalıdır yeri gelince dektif bile olur söz konusu titizlik
Görünür toz kadar görülmeyen tozlarda mikrop ve hastalık yayar
Çok güzel olmuş ben şahsen evin temizliğinde detaycum
Zeminin temizliği çok önemli, ayak altına bir şeylerin yapışmasından nefret ediyorum :/
covid 19 olduğundan bu yana hergun çamaşır suyuyla her yeri silip temizliyirum
Odanın ferahlığı ve kokusu en çok dikkat ettiğim şey
Evin her tarafı temiz olmalı tek bir yer değil her yer pırıl pırıl olmalı
Rahat olsun gerisi pek önemli değil aradığımız bulunsun
Islak el havlusu, yerdeki saç kılları tahammül edemiyorum
Eskisinden daha cok onem veriyorum artık
Her yer çamaşır suyu kokuyo
Mutfak temizliği yatak ve koltuk altları temizlikte çok önemli
Ya görüntü tatmin edince yetiyor geri kalanı için ne kadar uğraşsamda boşuna olacak sonuçta
En önemlisi mutfak bence orası çok iyi temizlenmeli
Evde en iyi yaptığım şey temizlik düzen başka bir şey yapmam