Ben sabah temizlik yaparım sanki eve toz yağıyormuş gibi akşama yine aynısı olur bu dönemde en çok koltuklara kanepelere sandalyelere daha fazla özen gösterir oldum her gün de silsem sanki yine kirli gibi geliyor gözüme
Şu ekonomik şartlarda fiyatları da biraz göz önünde bulundursanız her keseye uygun birşeyler yapsanız diyorum. Bir elektrikli süpürge araba fiyatına da olmaz ki.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Süpürmekten ziyade ağzı küçük olunca almıyor. Ama bölge olarak masa köşesi felan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok temizlik hastasi oldugum soylenemez, ama elimden geldigince yapiyorum.
Halımın dipleri kesinlikle yeterince temizlenmiyor mevcut makinemle. Yeni yılda ev temizliği konusunda yapacağım tek değişiklik bir Dyson V11 sahibi olmak olacak sanırım
Oturma ve dinlenme alanlarında kullandığımız temizlik araçlarını antre, banyo, lavabo gibi yerlerde kullanmamak. Ve düzenli olmak. Temizliğin yarısı düzendir bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah'ım hiç sormayın kafayı yiyorum evi temizlerken. Çok detaylı yapıyorum ve çok yoruyor...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evin her yerini elimden geldiği kadar yorulana dek temizlerim yoksa içim rahat etmiyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
313Cevap
Ben sabah temizlik yaparım sanki eve toz yağıyormuş gibi akşama yine aynısı olur bu dönemde en çok koltuklara kanepelere sandalyelere daha fazla özen gösterir oldum her gün de silsem sanki yine kirli gibi geliyor gözüme
secim yapılamaz tabi her köşe dip bucak temizlenmeli zaten evdeyiz yasaklardan dolayi
Sert zeminlerin üzerinde bir tane bile toz tanesi kalmadığından emin olana kadar temizlik yapmaya devam ediyorum.
virüsler mikroplar evde kalmasın ev tertemiz olsun mis gibi koksun diye uğraşıyoruz
Evin her köşesini dipten uca temizliyorum. Her zaman hijyen kurallarına uygun temizlik yapmak çok önemli
Şu anki şartlar altında hem kendi vucut temizliği hemde ev temizliğine dikkat ediyordum daha dikkat eder oldum.
Ben temizligimi haftada 2 gunde bir yaparım ve dysonla yaparım. @Dyson💛
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Ben evimi Dyson ile temizliyorum vr gayet güzel ve iyi temizliyor memnunum. Iyi ki varsın @Dyson
Paylaşımın ve yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Bence B çünkü dyson sayesinde her tozu alıyoruz ancak onun modlarından daha çok temizliğimizi yazabiliyoruz...
Yeminle pis yerde duramam didik didik temizlik yapiyorum yaa
Aslında okdr titi birisi değilim ama daginikta degilm yaparım işte
Uyuduğum ve oturduğum yerin temizliği benim için çok önemli
Evin her yeri tertemiz olmalı yoksa ne annem ne de babaannem rahat edemez😌
Yatağımin ve koltuğumin temizlenmemesi gibi düşünce beni tedirgin ediyor
Şu ekonomik şartlarda fiyatları da biraz göz önünde bulundursanız her keseye uygun birşeyler yapsanız diyorum. Bir elektrikli süpürge araba fiyatına da olmaz ki.
Süpürmekten ziyade ağzı küçük olunca almıyor. Ama bölge olarak masa köşesi felan
Çok temizlik hastasi oldugum soylenemez, ama elimden geldigince yapiyorum.
Halımın dipleri kesinlikle yeterince temizlenmiyor mevcut makinemle. Yeni yılda ev temizliği konusunda yapacağım tek değişiklik bir Dyson V11 sahibi olmak olacak sanırım
Her yeri temizliyorum ve temizlerken hasta oluyorum 🤫😂😂 sonra yatıp uyuyorum ve sonra tekrar temizlik 🧹😂😂 allah bana acil şifalar versin 🙏🏻😂😂
Ev temizliği önemli. Malum bu zamanda dezenfekte etmek lazim
Oturma ve dinlenme alanlarında kullandığımız temizlik araçlarını antre, banyo, lavabo gibi yerlerde kullanmamak. Ve düzenli olmak. Temizliğin yarısı düzendir bence.
Allah'ım hiç sormayın kafayı yiyorum evi temizlerken. Çok detaylı yapıyorum ve çok yoruyor...
Evin her yerini elimden geldiği kadar yorulana dek temizlerim yoksa içim rahat etmiyor.
Cok guzelmis diye duydum her alan cok memnun ama cokkk pahaliiii
Allerjim var gicik tutar
Toz gorsem gozume batar
Evdeki mikroskopik partikülleri ortadan kaldırmak için bir dedektif titizliğiyle çalışıyorum...
Özellikle yattığım yatağın ve oturduğum koltuğun temizliği önemli benim için
Başak erkegi oldugum icin hem cok dikkatli hemde cok titizimdir bayanlara taş ćikartirim
Çünkü ihtiyaçları yeterince karşılayabilecek kapasitede bir alet.
Param olsa hemen gider alırım ama param yok annem uzun süredir istiyor kullanışlı olduğunu düşünüyoruz
heryere köşe bucağa dikkat ederim önemli temizlik 👌🏻
Belli bir yeri şöyle olmalı dediğim yok ama her yer piril piril olamali
Genelde üşeniyorum ama her yeri yine de temizliyorum
hiç sevmezdim temizlik artık çok gözüme batıyor bi de hep evdeyiz.
takıntı haline gelmiş olabilir temiz olduğunu bilsem bile yatağım ve oturacağım yeri temizklemem lazım
Halinin üstündeki tozları iyi çekmiyor gibi benim süpürgem dyson çok güzel ama kısmet olmadı bi almak 😒
Halının altına tozu süpür üstünü ört mantığı ile temizlik yapılmaz o yüzden her köşesi temiz olmalı :)
Evdeki mikroskopik partikülleri ortadan kaldırmak için bir dedektif titizliğiyle çalışıyorum
#PandaCevaplıyor
Kesinlikle Evdeki yardımcın Dyson V11™ kablosuz süpürge en küçük detaya kadar düşünsün, sen derinlemesine temizlenmiş evinin keyfini çıkar. 🎉
Kadın olmama rağmen temizlik hastası oldum. Yanlış anlamayın sakın. Kadınlara demiyorum erkeklerde elbette olabiliyor ama ben çok tanık olmadım
ev istediği kadar temiz olsun parlasın ama kalebodurların arası temiz değilse o evin temiz olduğuna asla inandıramam kendimi
Temzlik en önemli unsurdur hayatımızda, temiz olmazsa insan, yanında da kimse olmaz sofrasında misafrde olmaz, sağlık zaten en öncelikli düşüncedir.
Çünkü tek bir yeri temizledigimiz zaman diğer kalan yerler pis oluyor o yüzden bi yeri temizliyosak kalan yerlerinde temizlememiz lazım
Ben carsaflarima deli gbi dikkat ediyorum 2 günde bir değiştiriyorum ve herşeyi utuluyorum elimden gelse hergun değiştirip ütülü olarak kullanırım
Erkeklere bakıyorum da çoğunun evi leş gibi beyler eve kız atmayı düşünüyorsanız temiz tutmasını da bilin
Sert zeminlerde daha fazla zararlı birikiyor ve temizlenmesi daha zor süpürgem bu konuda becerikli olmalı
Sert zeminlerin üzerinde bir tane bile toz tanesi kalmadığından emin olana kadar temizlik yapmaya devam ediyorum.
Yanlız yaşadığım için temizliği ben yapıyorum temizlikçi kadın geldi 200 lira verdim kadın okadar dertliydiki kadına acıdım 12 de gönderdim😃
Dyson baya iyi çekiyor ve idolum
Paylaşımın ve yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
temizlik yaptıktan sonra duş alıp kahve eşliğinde yaptığın temizliğe bakıp mutlu olmak 10/10
Temizlik tüm alanları kapsamlı, belirli bi alanın temiz olması evin temizlendiğini göstermez
Domestosla tuvalet ve lavaboları temizlemeye daha çok dikkat ediyorum
Mutfak en önemlisi ve bide tuvalet sinir oluyorum lavabolarin dağınık ve pis olmasına
Çok temiz ve titiz biriyim çok ama çok dikkat ederim
Halı kullanmiyorum ve o yüzden elektrik süpürgesi ve Vileda işimi görüyor 2 günde 1 temizliyorum
Temizlik yapmayan birisi olarak temizlik hastası oldum arkadaş neyse
Ğraştırmayın beni bak geç işte
Dip köşe ne temizlik yapıcam ya
Temizlikte öncelik yerler ağam , yerde gubur olmasın adamı irite eder :)
Tamam kanka sıkıntı yok haber verirsin sen yine de sen
yatağımın toplu olması bana yetiyor çünkü bütün günüm orada geçiyor :D