AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Ne çok pis, ne de cok titiz iki türune de katlanamam.
Haftada 2 kez evi temizletmek yeterli.
Zenginsin ya da çalışmıyorsun?
Yuh yani bu kadar da takıntılı olunmaz ki
çamaşır suyu çeke çeke ne hale gelmiş kadın dljfs
Haklı adam, iyi yapmış. Evlenmeden önce kendini belli eder böyle biri ve böyle biriyle evlenmezdim.
Kadın belli ki tedavilik keşke o 700 TL yi uzman bir psikoloğa verselermiş.
Ne titizlik hastası biriyle ömür geçer ne de pis biriyle. Boşamakta haklı
soylenmeden yapiyorsa beni bozmaz ama temizlik kadar ceneside calisirsa o kotu
Bunun icin boşanılmaz yardım destek alınır adam boşandi kadin düzeldi mi şimdi
Adam haklı ama ailenin dağılmaması için kadının bu şeyi aşması gerekir doktor yardımı almalı ailesi icin
Bu tip insanlar aşırı toksik olur. Doktora falan da gitmeyi kabul etmez, mikmişim ailenin dağılmamasını bu arada, Türkiye'de bu aile dağılmasıncılık yüzünden az cinayet işlenmiyor.
@Ragnar_Lodbrok ailei dağılması sanki çok mu iyiki çocuklar hep perişan oluyorlar bu tip insanalr devlet dairesine bildirilecektir zorunlu tedavi olacaklar (devletin bu gibi şeylere çözüm bulması gerekiyor mesela evlenmeden önce karı koca haklarını bir çocuk nasıl yetiştirilir aile nasıl olunur ne tür hastalıklar var az çok anlaşılıyor bu gibi şeylerde bir kurum olacak ve mecburi olacak gelecek neslin çocuklarını düşünmemiz lazım iyi bir aile olamıyorlar diye boş veremeyiz. iyi bir aile yapmaya çalışacağız mesela önceliğimiz anaokuluna giden çocuklarda olacak onlara insanalri anlamayı insan olmayı edebi doğruyu yanlışı gösterecekler eğer ben bir egitim verecek olsam ilk oturmayı ve kalkmayı ögretirdim Anneler mesela bir çocuk en çok anesiyke yakın temasta bulunur Annelerin annelik eğitimi alımasi gerekir ne tür problemleri var onlara bakılacak o kadar çok şey varki anlatacağım gelecek nesil aile denen ortamı tanımaz hale gelecwkler bizlerin annelere babalara sahip cikmamamiz lazım aileyi bir arada tutmamız lazım dediğim gibi bu tiplere mecburi tedavi uygulanacak hatta tedavi olmak normal karşılanacak kimisi insanalr tarafından yargılanmak amaçlı tedavileri kabul etmiyorlar önceliğimiz hastaya hasta olduğunu kabul ettirmek tedavi olamnin bir sorun olmadığını toplum kabullenmeli mesela şurada bir şizofren hastası olsa herkes ondan kaçar bu hasta şimdi nasıl hastalığını kabul etsin ki biz toplum olarak yardimci olacagizki onlarda hastalığını kabul etsinler anlatacak o kadar çok şey varki düzeltmemiz gereken o kadar çok şey varki )(medyalarada bakılmalı mesela her şeye el atılmalı)
Türkiye'de ebeveynlik belli şartlara bağlansa, özellikle kadınların çoğuna anne olma hakkı verilmez fazla klişe konuşuyorsunuz.
Bu tip ailelerin bir arada tutulması çocuğa zarar vermez sanmayın. Boşanırken kaos çıkaran karı kocalar yüzünden asıl sıkıntı çıkıyor.
@Ragnar_Lodbrok ayrılsa ne oluyor ben ayrılan çok insan gördüm cocuklar hep ite kakila bir yere anca sığıyor halkımız olarak bu gibi şeylerde çok cahiliz bu gibi sorunlara çözüm bulmak şart. kaçmak bosvermek bunlar çözümmü bulacak , bu gibi şeylerde neyse sorun ona bakilmasi zorunlu bir hale gelmeli. fazlamı klişe konuşuyorum bakın sizde kendi agzinizla konusuyorsunuz özelliklere kadınların çoğuna anne hakkıverilmez diye böyle bosvermek le oluyormu bu gibi olaylara coxum bulmamız lazım hem halk olarak hemde devlet olarak çocuklara zarar vermediğini bilmiyormuyum sanki bende diyiyorum ya sorunu kökten çözmek lazım
Bizim sorunumuz neyy aile olmaya karar veren insanalarin hasta olup olmadığına bakmamak. evlenmeden önce her iki birey de kontrol edilmeli hasta olanlar tedavi edilmeli Annelik nedir babalık nedir karı koca hakkı nedir temel eğitim verilmeli
Böyle bir model yok malesef, gençliğini yaşayamayan, komplekslerle büyütülen, saçma sapan bir kültürde ezilen insanlar evlenince sonuç bu oluyor.
Türk halkı komple bozuk
@Ragnar_Lodbrok bozuk olani tamir etmemiz gerekmezmi?🙃
Gerekmez.
@Ragnar_Lodbrok bu bı çözüm yolu değil yanlış olan bir şeyi illaki düzeltmemiz gerekir
Kime neye göre? Niye illa yanlış olan bir şeyi düzeltmek gereksin? Uğrunda harcayacağın enerji, para, zaman falan da önemli. Psikolojik hastalğı olan insanlarla yaşamak hiç öyle kolay bir şey değil grip olmaya benzemez.
Sanırım boşanılacak kişi benim Annem hep seni alan bana geri getirir der fazlasıyla takıntılıyım hastayım açıkçası çevremin dediğine göre 🙄
700 demiş ben onu aylık gratise veriyorum 🤦♂️
Çok kötü. Kadın hasta. Tedaviyi kabul etmiyorsa ve elinden geleni yapmışsa ayrılmaktan başka çare kalmıyor.
Umarım iyileşir...
Yahu temizlik iyi hoşta bu şekilde okb haline geldiğinde gerçekten çekilmez halde geliyor
Okb = obsesif kompulsif bozukluklar yani takıntı
Aşka hiçbir zaman inanmadım inanmayacağım da. Herkesin bahsettiği bir sevgi mevzusu var ortada seven insan şöyle seven insan böyle deniliyor. Madem seviyorsunuz aşıksınız bu duruma nasıl dayanmıyorsunuz?
Aşka bizi inandıracak insan yok ki ülkemizde sorun burada.. Başka ülkelerde insanlar rahatça bir araya geliyorlar ama Türkiye’de arkadaşlık kurmak çok zor şartlarda oluyor.
Kültürümüz muhafazakar kültür olduğu için komşumuza bile kendimizi anlatamıyoruz
Sence bu kültürümüzün sorunu mu yoksa o kültürde yaşayan insanların sorunumu? Ve şöyle de bir bak sadece kültür deme öyle bir hal aldık ki hiç bir şeye saygı kalmadı diyorsun ya komşuya bile anlatamıyoruz neden peki? Güvenecek adam kalmadı etrafta.
@spreyboyalar Sence insanların sorunu başkalarına güvenmemek mi yoksa güvenmemesi gereken insanlara güvenmek mi?
@spreyboyalar Muhafazakar kültürlerde insanlar önyargılı yetişir ve önyargılardan dolayı çoğu aşk hikayesi başlamadan biter.
Valla çevreden etkilenen biri değilim ben kültüre falan da önem vermem. Aşka inandıracak insan olsaydı eğer severdim. Ama şimdi herkes ayran gönüllü. Tam seviyorsun bitti dio.
@spreyboyalar Trip mi atıyorlar sana hiç güleceğim yoktu beni sevene ben trip atmam erkek adam trip mi atar?😀😀
@spreyboyalar eskiden ben de ayran gönüllüydüm şimdi kola gönüllü oldum😀😀😀
@spreyboyalar espri şuydu Kola gönüllü derken asiti kaçmış bir kola düşün😀😀😀
@spreyboyalar üzülme Allah karşına en hayırlı insanı çıkaracak ben eminim o kadar güzelsin ki sen en iyisini hak ediyorsun
Înşallah ya
@spreyboyalar belki de yakınında
🙈🙉🙊
@spreyboyalar Utanılacak birşey yok ki bence yakışıyoruz birbirimize
Annemi anlatmış
Neyse ki yaşlandı da o hastalığı azaldı çocukken az dayak yemedim ev kirleniyor diye
Ben allahtan bu kadar değilim ama titizlik aşırıya kaçılmadığı sürece güzel birşey bence.
herşeyin ortası güzel.. ne çok kirli pasaklı nede çok titizlik hastası olanla ömür geçer..
Ben çok titiz bir kişi degilm. fakat , yaptın mı da ozenirim. kirlenmesin isterim. ve kızarım.
ben de çok titizim ama bu kadar da değil ayda 700 tl ne a mq
Psikolojik bir savaş bu bence bir doktor yardimi tavsiyesinde bulunulabilir. ya da onun yaptiginin aynisi yapilabilirki oda belki oyle anlar neler cektigini.
Temizlik titizlik güzeldir ama hastalık derecesindeyse sıkıntı hem kendine zarar hem etrafındakilere
Bu psikoloji bir hastalık evet çok zor ama kadının da elinde değildir çünkü bu tür hastalıklar travma sonucu oluşuyor, tedavi şart keşke biraz yanında olmayı tercih etseydi sonra boşanırdı...
Yazık fazlası Zarar temizlik maddeleri hep kimyasal
Kötü ya her şeyin fazlası zarar ne pis olsun ne de temizlik hastası olsun.
Adam doğru olanı yapmış herşeyin fazlası hastalık demektir.
Tedavi denilen bişey var demekkii boşanmaya dünden razı
İyi yapmış benim annem de öyle valla o evde olunca sinirim bozuluyo
Doktora götürüp tedavi olmasını sağlarım boşanmak çözüm değil bence
Boşanınca guya o parayı vermeyecek mi? Evlendiğin anda kurtuluş yok
Evlenmeden önce bilmiyor muymuş temizlik hastası olduğunu? Nişanlılık süreci diye bir çiftlerin birbirini tanıma süreçleri var.
Görücü usulü evlenmişler.
Görücü usulü evlilikte de nişanlılık süreci oluyor. Nişanlılık süreci çiftlerin birbirini tanıma sürecidir. İyi değerlendirilmeli. Ama toplumumuzda nişanlılık sürecinde yaşanılan sorunlar gözardı ediliyor. Nişan atma yoluna yoluna pek gidilmiyor ayıptır diye. Bir ömrü düşünmeden.
Var öyle bir arkadaşım çok abartı ve itici yani çünkü kasıyor ay titizim ay şöyleyim falan ve eşini rahatsız edeceğini düşünüyorum nu konuda evlenince
Çok pis biri ile fazla titiz biri arasında hiçbir fark göremiyorum ikiside psikolojik sorun. Ikisi ile de ömür geçmez
Temizlik imandan gelir
Temiz olmak pis olmaktan iyidir.
Adam evlenirken bilmiyor muymus hadi biliyordun katlanamayacaksan niye çocuk yapıyorsun be adam
Benm annemde öyleydi şimdi azalttı cidden çekilmiyor o hastalık
Bendekinede yumusatici çamaşır suyu hakk getire ne ara bitiyor anlamiyorum
Ben temizliği çok severim keşke eşimde temizlik düşkünü olsa.
Bu karılar cidden manyak ya Kafayı yemişler gerzolar İyi yapmış Ben olsam tazminat bile açardım!
Etrafı kirletirdim ki daha cok tatmin olabilsin temizlik yaparak
Aynısını yaparım, kendine değer vermeyen, dünyalık işleri önemseyen insanlardan uzak dururum.
Çok büyük bir sorun böyle bir insanla yaşayamam annem bile olsaa..
bir sabah erken kalkar yataginin kenarini pislikle doldururum bn delirecegime o delirsin hahah
Temizliği batsın adam iyi etmiş
Evlenmezdim öyle biriyle.
Tedavi olmasını isterdim
Sorun değil ben de temizlik hastasıyım.
Yazık ya. Benim sonum sanki.
Haklı zor böyle hayat
Ağzını burnunu kirarim. Hizaya girer.
Şiddet eğilimlipisik
Pislik
@3popkek Geldi yine kefal..
Herşeyin azı yarar çoğu zarar demişler...
Herşeyin fazlası zarardır diye boşuna dememişler
Bende temizlik hastasiyim temizlik hijyen önemli
Hastalık bu malesef doğrudur
herşeyin fazlası zarar
Fazlası harbiden kafayı yedırıyor
Bıktıracak kadar batırırdım 😂
Herşey yerinde güzel fazlası zarar
Karisik bir durum. buyuk konusmayalim
cok kötü nyaaa... bu kadarr da iyi değil
Delikanli adammis hemen boşansin
Obsesif insanla ömür geçmez
evi batırırdım hergün bunu illaki geçirirdim