Sonbahar kış ev temizliği ne zaman yapılır? Siz yaptınız mı?
Uyanda gel hadi daha ev temizlicez 🎉🌺🌹✔✔

Zaten evlerimiz pandemi döneminde çok temizlik gördü gadası. Hala da her gün veya her hafta temizlik görüyor. Ekstra bir sonbaharda temizliğine ihtiyaç duymuyorum.
Haklısın da içim rahat etsin düşüncesi sardı 😇
Mevsime göre temizlik yaparsam kahrımdan ölürüm ben, en fazla bir hafta içinde köşe bucak ortalığı silip süpürmem lazım. Günlük amonyak sıkımlarıma zaten laf edemezler, mikroplardan hiç haz etmiyorum.😕
Sana temizliği mevsim geçişlerinde yap diyen yok ki evi kışa hazırlıyorum. Yoksa bende he hafta dip bucak temizlik yapıyorum 😇😂
Kışa nasıl hazırlıyorsun, antifriz falan mı koyuyoruz eve?🤔
Temizlik diye bir şey duydun mu? Derin temizlik 🧼
Bu hafta yine mi temizlik var?🤔
Ekimin başında başlıo bizim valide..
şimdilerde hava çok sıcak antepte çünkü ekimde serinlemeye başlar:)
Bende bu annemden öğrendim bu ay sonunda yap dedi bakalım 😎
Haydi bakalim kolay gelsin )
Teşekkürler diliyorum efenim sağ olun. Sizde ev temizlenirken bir işin ucundan tutun lüften 😇
Anneme hep yardimci oluyorum ben perde asmalar agir seyleri kaldirip indirmeler erkeklerin isi netice de ) ekstra ben bazi seyleri de yapiyorum tabe :)
Ekstralar olunca işler değişir bravo tebrik ediyorum ve bunları sana armağan ediyorum mösyö 🎉🌹🌺
Teşekkür ederim matmazel çok naziksiniz ;)
Sonbahar yağmurları geçtikten sonra 😒😒
Çünkü ne zaman evde temizlik yapılsa yağmur yağıyor ve camlar yeniden batıyor. 😒😒
Vala doğru bu ay sonunda biter işim iç temizlik bitse yeter dış cephe benim işim değil 😎😇
Kolay gelsin 😘
Cevap
9Cevap
mesela bu aralar yapılabilir
mevsim geçişlerinde yapılabilir
Öğrendim ki ne zaman olacağını bu ayın sonuna doğru yapılırmış 🤣
Anneler doğruyu bilir mösyö bırak karışma yersin sonra terliği bak demedi deme 😂
Bu konularda hiç mevsimim yok ben odama bakar, çok fazla toz görüyorsam derhal komple bir temizliğe alırım..
Bahar temizligi, kış temizliği gibi şeyler saçma geliyor bana. Her şey rutin olmalı misal ayda bir en ince detayına kadar temizlik yapılmalı gibisinden bir düzen oluşturulmalı.
Onu zaten yapıyoruz hafta yapıyoruz hemde ama bu gelenek haline gelmiş gibi ben annemden gördüm mesela ve kendimde yapıyorum 😇
Fatal Error 🤯
Olabiy 😂
Eylül 15 inden sonra bence hava serinler biraz daha rahat yaparsın bu arada nerde ikamet ettiğinizi bilemem ben kendim sıcak iklimde yasadigm için şöle akdeniz tarafı hava sıcağından 15 inden sonra tercih ediyoruz
Bu ayın sonunda yapıcam bakalım 😇
Eylül ayının ortasında veya sonlarına doğru yapılır.
Ev temizlemesini severim ben zevkli oluyorda bir ben seviyorum herhalde ev temizlemesini erkek olduğum halde yoksa sende mi temizlik yapmadan duramıyorsun :)
Yanlız kaloyorum canım istediği zaman yapıyorum ütü hariç tabiki ayrıca temizlik yapmasını severim ayrıca üşenmemem lazım
Merhaba, bu aylarda yapılması doğrudur
Sen kışın yap
Güzel fikir 🎉🤣
Gerekirse yaparım
Güzel düşünce 😂
Koşmak için önce emeklemek sonra yürümek lazım...
Estağfurullah ne haddime ☺️
Eylul - kasım.
Bu ayın sonunda yapıyorum kararlıyım 😇
Ne zaman istersek
Eylül’ün sonlarına doğru.
Daha var ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?