Onları sever misiniz? Çaktırmadan döver misiniz? Yoksa hiç muhatap olmaz mısınız? Eve gelen misafir çocuklarıyla aranız nasıldır?

annemin yan sokakta samimi bir komşusu var onun torunu var erkek muhtemelen 10/11 yaşlarında ama çocuğu pataklayasım geliyor yani normalde hiç geçmez aklımdan böyle şeyler ama inanılmaz negatiflik alıyorum çocuktan ya günah ama :/ katlanamıyorum resmen babannesiyle sürekli bize geliyor ve her lafa maydanoz koca karı gibi aynısı
Seytan diyor 'elinin tersiyle bir vuracaksin, anne gotur beni buradan diye yalvaracak.'
Ama ben uslu bir kiz oldugum icin kendimi odama kilitliyorum. Odama giremediginden bilgisayar, tablet, telefon vs. hicbir seyi kurcalayamiyor.
Sinir katsayilarim yukselmeden gunu gecirebiliyorum😌👌🏻
Cocuk sevmem zaten, hele agladiklarinda daha da bir cekilmez oluyorlar. O yuzden siddete basvurmamak en iyisi.
sabırlısın baya :D
Basimin agrimamasi icin susuyorum diyelim :)
Sabrediyorum genellikle sabırlı biriyim. Çok kötü birşey yapsa bile asla vurma falan kabul edilemez ayıp günah ya. Anası babası terbiye edip hizaya getirsin bizden yakışmaz. keyifli geceler.
Bazıları önce sevimli görünüyor sonra biraz zaman geçip ortama alışınca ipler kopuyor asjsh
Fazla ses kaldıramadığım için sinirlerim bozuluyor ama yine de bir şey yapmıyorum tabii 😃
Cevap
12Cevap
Başta severim ve oynarım bile ama baktım şımarıyor, saygısızlaşıyor tahammül edemem bırakırım kendi haline😄
Güzel ol. Güzel şeyler unutulmaz mı yazıyor profilde?
Evet, tam olarak o anlamda
😇😇😇👍🏻
şımarık çocuğu ben sevemiyorum pek dsfds
Başta belli etmediğinden seviyorum ben de zaten😂
Oyun oynamaya çalışıyorum onlarla, sohbet ediyoruz 😊
gördüğüm en uzlaşmacı yorum şu an :D
ama bazıları da harbi dayaklık sdfsd
sen böyle konuşuyorsun bizim içimizi de yumuşatıyorsun :D
:) öyle olsun hadi
Çocukları aşırı severim ama şımarık demiyim de terbiyesiz arsız çocuğa tahammül edemiyorum
ailesi çok şımartınca öyle oluyor :D
Olabilir geçen yıl annaannemlerdeydim teyzemin oğlu 5 6 yaşlarında illallah ettirdi öyle bir şımarık arsız beni geçtim annesine bile küfür ediyordu itiraf edeyim kenarda cimcirdim (çimdiklemek) gidip annesine söylüyor misafirdim diye teyzem sesini çıkarmadı iyi yapmış haketmişsindir dedi 🤦
:D sen de çocuğu niye (benim dilimde cimcikliyorsun) :D vursaydın daha iyidi sdfs
daha çok acıtır işte o yüzden diyorum ben de :D
Çok severim bol bol oynarım ama bir yerden sonra yorulup bıraktığımda şımarıp b*kunu çıkartırsa içimdeki şeytanı çıkarırım 😄
Benden korkarlar hiperaktif bebeyi muma ceviririm anasi ogutler zaten bak bunlara gitcez yapma diye 😀Ben guler guler birden patlarim 😂
Pek bir şey yapmam ama çokta yaramazlık yaparsa kaş, göz işareti yaparım hoş oda işe yaramaz ya neyse 😅
Odaya çeker resim yaptırırdım sürekli ve ödüllendirirdim.
Biraz ters davranırım ya da kardeşlerime postalarım yok onu yapmasın şunu yapmasın umrumda olmaz
Şımarık çocukları hiç sevmem. Şımarık çocuğuna sahip çıkmayan aileyide sevmem.
Masaların koltukların başında gezinenleri gördüm mümkünse gelmesinler sinirlere zarar
Çocukları severim, çocuklarda beni sever. Mutlaka anlaşırız 🌺
Ben misafir sevmiyorum misafir çocuğunu hiç sevmem heryeri karıştırırlar falan
Erkekse yanıma çağırıp kulağına "Keserim lan senin çükünü" diyorum. Hemen akıllanıyor 😂😂😂😂😂
Başta ılımlı imkan olanak sağlayan ☺️ama sınırlar geçildiğinde kısıtlayıcı uyarıcı😠
Dövme değil de kızarım, çok sinir bozucu şeyler yapıyorlar çünkü. 😬
Genelde çocuklar sever beni eğer sevmiyorsa ben onu sevmediğim içindir
Bunu ben hergün yaşıyorum aşırı samimi komşumuzun çocukları her gün bizde çok yaramazlar bağırıyorum ama daha ilerisine gidemiyorum
Muhatap olmam. Soru sinirimi bozdu ya 😀
ahahaa fotodandır o :D
sana bir zararı oldu mu :D
O şekilde elemek de fena bir şeymiş :D
Sevmeme sebebiniz?
- Başkasının çocuğu olması :D
heee senin içinde yine de bir nefret var ya :D
Bazıları çok fena oluyor haklısın zaten :D erkek çocukları daha fena
ne eski sevgilinin adı belki adaşızdır :D
iyiymiş. D
@aurore çok güldüm ya
@Escape0707 gül tabi allah artırsın 😄 ne mutlu bana
Teşekkürler 🙈
Bakışlarımla dövmüş kadar oluyorum.
Umarım anlıyordur çocuk :)
Odamdan kovarım SHKSJSKSMSBSMSM
annesine söyler :D
Ee annesinide kovarım. Ev benim kshsndnsmsmsbsn
😎😎😎
Evet şimdi uyanabilirsin ruyadan :D
Ya neden öyle diyorsun ki. Bir Acun ılıcalı taklidi yaptırmıyorsun. O kanal benim diyor ben de ev benim😪😪
:D ama o işler öyle olmuyor be dsfds
Maalesef kschiwhciwcbw
Her yeri fazla kurcaladiklari için pek sevmem ama bazen çok işe yarıyorlar o konuda haklarını yiyemem
ne işe yarıyorlar :D
Oyun ayağına kaybettiğim şeyleri ya da birşeyin tekini gösteriyorum ya da koklatıyorum bunu oyun sanıyorlar ve köpek misali baka baka koklaya koklaya buluyorlar kaybettiğim şeyi her seferinde bulamadıkları nadirdir
dfgdfg haydaa neyi koklatıyorsun millete sfs
Geçen gün komşuyu kızlarıyla beraber bize kahve içmeye cagirdim tekini kaybettiğim kupe ve çorabı gösterdim ve buldular. Annemde ben bunları sevdigim icin cagirdigimi sanıyor kjabbrnajsjs
Misafir çocuğunun en faydalı yönü bu sanırım
Valla koklayarak onları bulmalari zor ama işini görüyorsa ne guzel ndjf
Küpeyi bakarak çorabı koklayarak buldular
Baska şekilde bulmuştur koklayarak çorap mi bulunur jd
Onun adı misafir çocuğu buluyor o
Dövmem ama kötü davranırım her şeyine kızarım
dövmüş kadar oluyorsun :D
çaktırmadan döverim hiç sevmiyorum öyle çocukları şdösşdnsödn
rahat dur çayı üstüne dökerim dedim saçma salak karate hareketleri yapan bir çocuğa
Aman Allahım 🙊 bu çocuk ne imtihanım. sin 😅
:D ben mi imtihanınım sdfs
Yok be şişko varya yukarıda ki 😅o iggg
hee fıstık benım olacak :D
Ayyy manyak cocug
Ondan daha zekiyim. Yaptığı yaramazlıkları önleyebiliyorun
Hiç sevmiyorum. ikide bir annesine derdim. Oğlunuz bunu yapiyo şunu yapiyo diye
Evire çevire dövesim var 😁😃
nefreeete bak :D
eve yaramaz çocuk gelirse iğne gosteririm
Dövesim geliyor ama dövemiyorum 😅😅😅
Sabır dilerim allahtan 😂
Al bu kağıdı kalemi boyama yap ben geliyorum
Sinir oluyorum oyle şimarik cocuklara. Onlardan uzak duruyorum elimden kaza cikmasin diye
Misafir sevmeme nedeni.
Kin dolu bakışlar djfkd
Bilgisayarımı karıstırmadıktan sonra problem yok.
Onu bodruma kirletmekle tehdit ediyorum
Pat küt dalarım beni hasta etmesin :)))))))
Çocuk ya ne olucak :)
şişko nuri "O eşşek benim artık vurucam kırvacı vurucam kırvacı! hihiiihi" izleyen anlar 😂
Odama girmesinlerde gerisi umrumda değil
Gürültü çekemem, odama kaçıyorum genelde
genel olarak misafir sevmiyorum ben :D
Köşede sıkıştırırım
kavgaya mı çağırıyorsun bebeyi :D
Hiç muhattap olmam
Suratsızlık
Merhaba güle güle.
Sevmem hiç
Kibarca söverdim.
Sallamam
Deli oluyorum..