Alışveriş & Hediyeler Kablolu süpürge pişmanlıktır! Kablolu süpürge bir insan olsa sence hangisi olurdu? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5547 Kablolu süpürge pişmanlıktır! Kablolu süpürge bir insan olsa sence hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 102 kişi beğendi
Zarif_Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran, yeniliklerden haberi olmayan 0 0 Yorumla
Afesacarsoy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 70% +1 yıl Kablolu çok pis. En temizi kablosuz. 1 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kablosuz daha pratik daha kullanışlı 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Sanırım zor inatçı bir insan olurdu. 1 0 Yorumla
Darkwoman-_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ayağa dolanıp vakit çalan tanımına çok uygun :) 1 0 Yorumla
Soiled-Dove Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl En önemlisi elektrikler yokken çalışmaması 🥺 1 0 Yorumla
Mervkaya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kablolu olması değil de ağır olmasın ya 1 0 Yorumla
TutiiMucize Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hareket etmekte zorlanan olabilirdi 1 0 Yorumla
enginnnn34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Dyson almak lazım her evee 1 1 Yorumla enginnnn34 +1 yıl Ziynet sali'de şişli teknosa'dan satın almıştı evine dyson marka almıştı Yorumla
Mamostee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Her şey kablosuz artık teknoloji güzel şey 1 0 Yorumla
nickimineyapacan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Kablosuz süpürge efsane birşey ya 1 0 Yorumla
Pullman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Kablosuz en güzeli bence.Teşekkürler #Dyson 1 0 Yorumla
kediliçek Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Teşekkürler Dyson kablosuz süpürge olayyy 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne kadar çalışırsa çalışsın istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan 0 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Dyson hayatımızı kolaylaştıran çözümler üretiyor 1 0 Yorumla
Balibey1 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Tarihte dysondan iyi bir elektrik süpürgesi yok ki 1 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Zor tabi ama kablosuz ucuz değil nasıl alıcaz. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 423 cevap paylaştı. Ne uygunsa o kullanılıyor işte 1 0 Yorumla
askeradam1 Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Hantal beceriksiz kalksa kalkmaz otursa kalkamaz 1 0 Yorumla
Xmenss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Süpürgeden hiç anlamam kullananlar sahneye çıksın 0 0 Yorumla
nedemeknisayim Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 91% +1 yıl Gerçekten çok zor. Bence sinir eden tip olurdu 0 0 Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Dysın valla iyisin hoşsun da pahalısın be 0 0 Yorumla
Yemelikfistik Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl İsim olmaz süpürge ne ya temizlikçi yapsın 0 0 Yorumla
yalnizlarrrrihtimi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ama başka ihtimal yok ne yapacaksın ki? !! 0 0 Yorumla
ÇiikolatalıSüttt Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Her işine burnunu sokan insanlar 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Ya sadece odadan odaya takmak zorluyor beni okadar 0 0 Yorumla
TheGoldStaR Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Kablolu candır ayağa takılıp düşmeli insan 0 0 Yorumla
Uykusuzum25 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Sıkıntıli bir alet onunla gezmek çok zor 0 0 Yorumla
sizofrenpsikologg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Hele o kabloya dolanmak zulüm zulüm 0 0 Yorumla
bigboob Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ayağa dolaşan hareket ettirilmesi çok zor 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Sanki evleniyoruz, nesine pişmanlık duyacaz 0 0 Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl birde ucuz olsa bari 😀 ufak ev için güzel 0 0 Yorumla
LondraninPaşası Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl bizim elektrikli süpürge kablosuz 0 0 Yorumla
ÇAĞLAREKİN383 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Bence dogru karar daha iyi olmali bukonufa 0 0 Yorumla
Sedaaaaq Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Ben olabilirdim. Cidden o kablolar cok sıkici. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran, yeniliklerden haberi olmayan
Umarım esprim anlaşıldı :D
Kablolu çok pis. En temizi kablosuz.
Kablosuz daha pratik daha kullanışlı
Saplantılı eski sevgili bence
Sanırım zor inatçı bir insan olurdu.
Ayağa dolanıp vakit çalan tanımına çok uygun :)
En önemlisi elektrikler yokken çalışmaması 🥺
Kesin ayağa dolanıp vakit çalan
Kablolu olması değil de ağır olmasın ya
Hareket etmekte zorlanan olabilirdi
Hantal hareket etmekde zorlanan
Dyson almak lazım her evee
Ziynet sali'de şişli teknosa'dan satın almıştı evine dyson marka almıştı
Her şey kablosuz artık teknoloji güzel şey
Teknolojiye ayak uydurmak lazım
Kablosuz süpürge efsane birşey ya
Bence çok gıcık bir insan olurdu.
Dysoonnn kablosuz aşkım benim
Kablosuz en güzeli bence.
Teşekkürler #Dyson
Teşekkürler Dyson kablosuz süpürge olayyy
Ne kadar çalışırsa çalışsın istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan
Dyson hayatımızı kolaylaştıran çözümler üretiyor
Tarihte dysondan iyi bir elektrik süpürgesi yok ki
Detaylara bakmaz tabii ki
Bence her eve lazım Bir süpürge Çok güzel maşallah
Zor tabi ama kablosuz ucuz değil nasıl alıcaz.
Rahatına duskun hıcbırseye takılmyan
Ne uygunsa o kullanılıyor işte
Sana hava hoş tabi daysın
Hantal beceriksiz kalksa kalkmaz otursa kalkamaz
@Dyson kampanya yapın da alalım efendim
Süpürge candır ne diyeyim 😃
Eski sevgilim olurdu kesinn
Kablosuz da olmaz ki mecbur olacak
Süpürgeden hiç anlamam kullananlar sahneye çıksın
Gerçekten çok zor. Bence sinir eden tip olurdu
Ce ap seçeneğin içinde :D
Dysın valla iyisin hoşsun da pahalısın be
Zahmetli ve çok yorucu ya
Dyson lazım sana kesinlikle.
yo bnce kablolularda guzel
İsim olmaz süpürge ne ya temizlikçi yapsın
Kablosuz kullanıyom ben 😉
Ama başka ihtimal yok ne yapacaksın ki? !!
Her işine burnunu sokan insanlar
Ya sadece odadan odaya takmak zorluyor beni okadar
Kablolu candır ayağa takılıp düşmeli insan
B ile c arasında kaldım 😁😁😁
Sıkıntıli bir alet onunla gezmek çok zor
Hele o kabloya dolanmak zulüm zulüm
Ayağa dolaşan hareket ettirilmesi çok zor
Hep bir sekilde zorluk cikariyor
Allah herkese sabır versin 😁
Sanki evleniyoruz, nesine pişmanlık duyacaz
birde ucuz olsa bari 😀 ufak ev için güzel
bizim elektrikli süpürge kablosuz
kablo ya dolanır ya da uzunluğu yetmez özgür değildir
Beni pek rahatsız etmiyor
Bence dogru karar daha iyi olmali bukonufa
Ben olabilirdim. Cidden o kablolar cok sıkici.