Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,5b cevap paylaştı.
Özellikle son zamanlarda Dyson v11 dikey şarjlı elektrik süpürgesi çok popüler oldu. Birbirinden farklı özellikleri insanın ihtiyaçlarına hitap ediyor.
• 120 dakika kadar şarj süresinin olması • Her alanda kullanmak üzere birbirinden farklı başlığının olması • Çalışır durumdayken bir yere çarpınca kendini durdurma özelliğinin olması • Hafif ve kolay kullanımının olması • Hem ev içinde hemde araç içinde kolaylıkla kullanımının olması • 0.3 micron küçüklüğündeki tozları bile rahatça içine çekiyor olması • Sessiz olması toz haznesinin kolayca çöpe boşaltılır olması Dyson v11 dikey elektrik süpürgesinin tercih edilmesinde önemli rol oynuyor.
Kablosuz süpürge bir insan olsa karşı komşum olurdu her kapıyı açtığımda sanki orda beni bekliyor gibi kapıyı açıp sohbete başlıyor. Tutuyor beni yani ayağıma dolanıyor diyebiliriz aynı süpürgenin kablosu gibi :\
Sürekli engel oluyordu kablolar priz sorunu da var tabi üst kata çıkarması da vardı. Dysonlar çok daha pratik bence taşıması daha kolay ve daha fazla hareket alanı sunuyor böylelikle temizlğimi çok daha kolay yapabiliyorum ve daha çok vakit kazandırıyor :)
Ben de isterdim bir odada en çok ferahlık, hangi cepheye baktığı, ne kadar ışık aldığı gibi şeyleri önemsemeyin. Ama bir odada en önemli şey elektrik süpürgesini her yere ulaştıracak kadar priz olması :( Kablosuz süpürge harika bir buluş vallahi her eve lazım
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran kesinlikle :D Kablosuz süpürge tamamen avantaj diye düşünüyorum. Kabloyu çıkar, git tak, priz değiştir falan filan tamamen zaman kaybı olarak görüyorum. Dyson tamamen kullanıcıların rahatlığını ve konforunu düşünüyor <3
Alışveriş & Hediyeler konusunda 611 cevap paylaştı.
Canım Dyson um peki kablosuz alalım... Ama söyler misin yaklaşık 15 sene kullanımda kablosuz bir Dyson un batarya yenileme maliyeti acaba ne kadar olur? Kablolu dyson ımı 16 yıldır memnuniyetle kullanmaktayım. Sıfır maliyet, sıfır sıkıntı.
Merhaba @aerolite Dyson kablosuz elektrikli süpürgeler, Dyson mühendisleri tarafından geliştirilen dijital motorlar ile tasarlanmış olup bir kablolu süpürgenin emiş gücü performansını sunar. Elde dengede tutuşu, hafifliği, farklı yüzey ve zeminler için tasarlanan başlıkları ile kullanıcılarına farklı bir temizlik deneyimi yaşatır.
Dyson kablosuz elektrikli süpürgelerin batarya ömürleri kullanıcılarının ev tipi, yüzey çeşitliliği ve temizlik alışkanlıklarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca 3 farklı kablosuz süpürge modeli olan V8, V10 ve V11’in de yine kendi içlerinde batarya fiyatlarında farklılık meydana gelebilmektedir.
Kesinlikle hantal ve beceriksiz biri olurdu. İnce detayları fark edemeyen, kendini hiç yormayan biri olurdu. Karşısındaki insanlar sinir krizi geçirirdi net. :)
Evin her bölümünü süpürebilmek için elektirik süpürgesinin kablosunu sürekli olarak değisık prizlere takmak zorunda olmak.. Kablonun uzunluğu her alanı süpürebilmek icin yeterli uzunlukta olmaması. ev süpürme işini ksbusa çevirir..
V11 i kardesim kullaniyor simdilik memnun fakat biraz agir. Her gun supurge acan biriyseniz iyi kas yaparsiniz. Fakat kablosuz olusu buyuk kolaylik. Bende kardesimdeyken supurmustum.
Neyse ki Dyson kablosuz kullanıyorum, pahalı olabilir fakat ömürlük bir ürün be kullanışlı bir ürün, kalitesi şaşmaz. Benim bütçeme göre fiyat/performans ürünü.
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran kesinlikle 😃 Kablosuz süpürge tamamen avantaj diye düşünüyorum. Kabloyu çıkar, git tak, priz değiştir falan filan tamamen zaman kaybı olarak görüyorum.
Bu şey değil mi ya, her şeyi iyi bildiğini düşünen müdür kafası, nerede görsem tanırım ben bunu. Bir takımı kendini bir şey sanar, aslında bütün çağ değişmiştir. V8 e indirimli satış bekliyoruz, ulaşılabilecek bir cihaz ancak biraz pahalı.
Hiç de pişmanlık değildir, gayet de memnunum kablolu supurgemden, ne ayağıma dolanıyor ne de iş yapması zor oluyor. Siz supurmeyi bilmiyorsunuz demek ki
Kablosuzda aynısının laciverti, en güzeli robot süpürgeler. Detaylı temizlik dışında gündelik kullanım için en güzeli bence evde yokken bile tertemiz eve geliyorsun
Bizimkini gittiğim yere çekiyorum ve kablo yeteri kadar uzun olmadığı için kısa bir ayrılık sahnesi çekiyoruz. Sahnenin sonunda süpürge hortumla kablo arasında gerildiği için yana yatıyor. Bunu yazmayı unutmuşsunuz cidden sinirlerimi bozuyor artık evdeki varlığı sjsvj
Kablolar her zaman sorun olmuştur. Uzatması, bir yerlere takılması, toplanması, zarar görebilir hatta verebilir olması sebebiyle işleri zorlaştırır. Elektrikli süpürgeler söz konusu olduğunda kablosuz süpürge bir çok sorundan kurtulmayı, rahat, kolay ve hızlı bir şekilde konforlu bir temizlik yapmayı sağlar.
Tam işin bitmiş artık oturacaksın, o nereden geldiği belirsiz şeyi görüyorsun zaten sonrası delirmelik. Süpürgeden kurtuldu da paspastan nasıl kurtuluyor! 🤪😤
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gerçekten de zor. Tam da 'İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan' tanımına uygun 🤭
Herkes biliyorki kablosuz süpürgeler kullanış bakımından çok iyi fakat kullananların çoğu maddi yönden imkanlarına göre aldıkları için kabloluları tercih ediyorlar
Aynı ben gibi olurdu. Siz beni eskiden görecektiniz, hey yavrum hey ne havalıydım falan derdi o kırmızı yuvarlak süpürgeler. Artık bizden geçti, kendime faydam yok derdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Özellikle son zamanlarda Dyson v11 dikey şarjlı elektrik süpürgesi çok popüler oldu. Birbirinden farklı özellikleri insanın ihtiyaçlarına hitap ediyor.
• 120 dakika kadar şarj süresinin olması
• Her alanda kullanmak üzere birbirinden farklı başlığının olması
• Çalışır durumdayken bir yere çarpınca kendini durdurma özelliğinin olması
• Hafif ve kolay kullanımının olması
• Hem ev içinde hemde araç içinde kolaylıkla kullanımının olması
• 0.3 micron küçüklüğündeki tozları bile rahatça içine çekiyor olması
• Sessiz olması toz haznesinin kolayca çöpe boşaltılır olması Dyson v11 dikey elektrik süpürgesinin tercih edilmesinde önemli rol oynuyor.
Kablosuz süpürge bir insan olsa karşı komşum olurdu her kapıyı açtığımda sanki orda beni bekliyor gibi kapıyı açıp sohbete başlıyor. Tutuyor beni yani ayağıma dolanıyor diyebiliriz aynı süpürgenin kablosu gibi :\
Haha ne olduğunu anlamadan içeri çekiyor yani 😅😅
Ben kablolu taraftariyim elektrigin gucunu tam almali
sağa sola takılan her yere gidemeyen bağımlı biri olurdu
Sürekli engel oluyordu kablolar priz sorunu da var tabi üst kata çıkarması da vardı. Dysonlar çok daha pratik bence taşıması daha kolay ve daha fazla hareket alanı sunuyor böylelikle temizlğimi çok daha kolay yapabiliyorum ve daha çok vakit kazandırıyor :)
Ben de isterdim bir odada en çok ferahlık, hangi cepheye baktığı, ne kadar ışık aldığı gibi şeyleri önemsemeyin. Ama bir odada en önemli şey elektrik süpürgesini her yere ulaştıracak kadar priz olması :( Kablosuz süpürge harika bir buluş vallahi her eve lazım
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran kesinlikle :D Kablosuz süpürge tamamen avantaj diye düşünüyorum. Kabloyu çıkar, git tak, priz değiştir falan filan tamamen zaman kaybı olarak görüyorum. Dyson tamamen kullanıcıların rahatlığını ve konforunu düşünüyor <3
Canım Dyson um peki kablosuz alalım... Ama söyler misin yaklaşık 15 sene kullanımda kablosuz bir Dyson un batarya yenileme maliyeti acaba ne kadar olur? Kablolu dyson ımı 16 yıldır memnuniyetle kullanmaktayım. Sıfır maliyet, sıfır sıkıntı.
Merhaba @aerolite Dyson kablosuz elektrikli süpürgeler, Dyson mühendisleri tarafından geliştirilen dijital motorlar ile tasarlanmış olup bir kablolu süpürgenin emiş gücü performansını sunar. Elde dengede tutuşu, hafifliği, farklı yüzey ve zeminler için tasarlanan başlıkları ile kullanıcılarına farklı bir temizlik deneyimi yaşatır.
Dyson kablosuz elektrikli süpürgelerin batarya ömürleri kullanıcılarının ev tipi, yüzey çeşitliliği ve temizlik alışkanlıklarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca 3 farklı kablosuz süpürge modeli olan V8, V10 ve V11’in de yine kendi içlerinde batarya fiyatlarında farklılık meydana gelebilmektedir.
Dyson’ın yedek bataryalarını incelemek için https://www.dyson.com.tr/shop/yedek-batarya adresini ziyaret edebilirsiniz.
Dyson kablosuz süpürgeleri incelemek için https://www.dyson.com.tr/products/cord-free adresini ziyaret edebilirsiniz.
Teşekkürler..
Kesinlikle hantal ve beceriksiz biri olurdu. İnce detayları fark edemeyen, kendini hiç yormayan biri olurdu. Karşısındaki insanlar sinir krizi geçirirdi net. :)
Evin her bölümünü süpürebilmek için elektirik süpürgesinin kablosunu sürekli olarak değisık prizlere takmak zorunda olmak..
Kablonun uzunluğu her alanı süpürebilmek icin yeterli uzunlukta olmaması. ev süpürme işini ksbusa çevirir..
Vakit çalan biri olurdum kesin. Ama dyson herkesin alabilecegi ucuzlukta degil malesef
V11 i kardesim kullaniyor simdilik memnun fakat biraz agir. Her gun supurge acan biriyseniz iyi kas yaparsiniz. Fakat kablosuz olusu buyuk kolaylik. Bende kardesimdeyken supurmustum.
Neyse ki Dyson kablosuz kullanıyorum, pahalı olabilir fakat ömürlük bir ürün be kullanışlı bir ürün, kalitesi şaşmaz. Benim bütçeme göre fiyat/performans ürünü.
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran kesinlikle 😃 Kablosuz süpürge tamamen avantaj diye düşünüyorum. Kabloyu çıkar, git tak, priz değiştir falan filan tamamen zaman kaybı olarak görüyorum.
Kablolu süpürge bir insan olsaydı eski sevgilimin annesi zülfinaz teyze olurdu... Nemrut suratlı kadın.
Bu şey değil mi ya, her şeyi iyi bildiğini düşünen müdür kafası, nerede görsem tanırım ben bunu. Bir takımı kendini bir şey sanar, aslında bütün çağ değişmiştir. V8 e indirimli satış bekliyoruz, ulaşılabilecek bir cihaz ancak biraz pahalı.
Hiç de pişmanlık değildir, gayet de memnunum kablolu supurgemden, ne ayağıma dolanıyor ne de iş yapması zor oluyor. Siz supurmeyi bilmiyorsunuz demek ki
Kablolu süpürge insan olsaydı bence İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan bir insan olurdu
Kablosuz süpürge çok iyi işleri daha çok kolaylaştırıyor kablolu süpürgeler eski yıllarda kaldı artık onlar artık çöplük 😃😎
İnsanın üzerine tahakküm kurmayı seven, dedim dedik, kendinden taviz vermeyen, hep ben diyen narsist insan tipi
Temizlik zaten yorucu bir de kablolu süpürgeyi bir oraya bir buraya çekmeye çalışıyorsun bazı yerlerde kablosu yetmiyor sinir krizi sebebi
Kablolu supurge cok ugrastırıyor. Ama Dyson da bir o kadar da pahali geliyor bize gore. Ama alıp kullanmak denemek cok isteriz..
Çok güzel kalosuz süpürge son on hılın teknolojisi evinde süpürgesi olan değişyirebilir ama varken değiştirmek için nirazda ekonomik olmalı
Daysın süpürge çok iyiydie çok güzeldir cici daysın
Kablosuzda aynısının laciverti, en güzeli robot süpürgeler. Detaylı temizlik dışında gündelik kullanım için en güzeli bence evde yokken bile tertemiz eve geliyorsun
Bizimkini gittiğim yere çekiyorum ve kablo yeteri kadar uzun olmadığı için kısa bir ayrılık sahnesi çekiyoruz. Sahnenin sonunda süpürge hortumla kablo arasında gerildiği için yana yatıyor. Bunu yazmayı unutmuşsunuz cidden sinirlerimi bozuyor artık evdeki varlığı sjsvj
Kablolar her zaman sorun olmuştur. Uzatması, bir yerlere takılması, toplanması, zarar görebilir hatta verebilir olması sebebiyle işleri zorlaştırır. Elektrikli süpürgeler söz konusu olduğunda kablosuz süpürge bir çok sorundan kurtulmayı, rahat, kolay ve hızlı bir şekilde konforlu bir temizlik yapmayı sağlar.
Tam işin bitmiş artık oturacaksın, o nereden geldiği belirsiz şeyi görüyorsun zaten sonrası delirmelik. Süpürgeden kurtuldu da paspastan nasıl kurtuluyor! 🤪😤
Gerçekten de zor. Tam da 'İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan' tanımına uygun 🤭
Aslında şu an bayağı ihtiyacım var süpürgeye. Dyson da çok istiyorum, bakalım.
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran, yeniliklerden haberi olmayan.
Herkes biliyorki kablosuz süpürgeler kullanış bakımından çok iyi fakat kullananların çoğu maddi yönden imkanlarına göre aldıkları için kabloluları tercih ediyorlar
Kesin bizim eski ev arkadaşı fero olurdu ak. Sadece ayak bağı.
ben şarjlı kullanıyorum ve süpürge yapmaya hiç üşenmiyorum baya iyi icat
İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran, yeniliklerden haberi olmayan 😠
Kablosuz her şey kablolu olandan iyidir ve rahattır.
Ayağıma dolanıp daha çok vaktimi alır, kablosuz olsun benim olsun:d
Hantal, hareket etmekte zorlanan 😄 şıkların hepsi birbirinden doğru aslında..
İnsanlar uzaya çıkıyor hala kablolu süpürge kullanıyoruz nasılsa cefasını biz çekiyoruz insanlara ne canım
Koyacak yer bulunmayan cinsten ayak altına dolanan 😂
Tam bir işkence ya. Kaç kez o kablolar yüzünden düşme tehlikesi yaşadım.
A seçtim.. Dysona geçtim onu kullandığımdan beri işlerim kolaylaştı.
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran, yeniliklerden haberi olmayan
dyson süpürge ile süpürmek benim için hobi oldu doyamuyorum süpürmeye
Yeni teknoloji kablosuz süpürge ile çözüm bulmuş sonunda.
Ayağa dolanması. Nereden toplayacağını şaşırıyor insan...
O kablo istediğin yere ulaşmaz ya işte o an makinayı kırıp atasın gelir.
Kablolu süpürge bir insan olsa kaynanam olurdu artık yaşlandı ve hantallaştı sonuçta ikisinide benzetiyorum ben.
Aynı ben gibi olurdu.
Siz beni eskiden görecektiniz, hey yavrum hey ne havalıydım falan derdi o kırmızı yuvarlak süpürgeler. Artık bizden geçti, kendime faydam yok derdi
Kablolu süpürge sana ve hareketine bağlı yaşar fişini çektiğin anda özgürdür. İnsanlar da kablolu bir yaşam sürüyor bunu da unutmamak gerek!
Sinsi mi sinsi, yılan mı yılan, kobra mi kobra, arkandan iş çeviren tam hallettim sandığın ama eline yüzüne bulaşan insan tipi
Elektrikli süpürgenin tek zorluğu;su doldurmak ve bitince boşaltmak. Ama tozları, saçları içine çekiyor. Fırçaya göre daha iyi ve daha kolay.
''Verilen onca emeğin sonunda hep bir şekilde ortalığı batıran'' Sanırım en çok başımıza gelen buydu. ya da ben olaydan çok etkilendim. :D
Kablolu süpürge nasıldır biliyo musun böyle allah sana iyilik yapsın diye birini gönderdi sanırsın. Meğer o Allah’ın bir belasıymış
Eski sevgilim gibi o da hayatımı kolaylaştırır sanmıştım daha çok içine sıçtı
İş yerinde kablolu süpürgelerimiz var hiçte pişmanlık bile değil... Ahlaksız batılı bedenim her türlü zorluğa hazırdır...
Hiç biri de değil. Bu nasıl bir saçmalık. ya da benim süpürke mi uslu 🤔😂
Süpürgeye göre değişir bazı kablolular güzel olabiliyor
Evet çok güzel ve kolay oluyo bizimde böyle şeylere ihtiyaçimiz var
Her yere hijyen
Cok cok iyi özellikler
Bayıldım