Alışveriş & Hediyeler Kablolu süpürge pişmanlıktır! Kablolu süpürge bir insan olsa sence hangisi olurdu? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5547 Kablolu süpürge pişmanlıktır! Kablolu süpürge bir insan olsa sence hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 102 kişi beğendi
birgullendin Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl Cidden pişmanlık kablosuz da pahalı 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Ayak altılana dolanan biri olurdu kesin 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Süpürge kullanmiyorum halıları sılkeıiyoruz 0 0 Yorumla
alision Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Çok bilmiş ama hiç işe yaramayan insan tipi🤣 0 0 Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ne ezmişsiniz ya yazık kablolu süpürgelere 0 0 Yorumla
Duru4455 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Ben olurdum herhalde pişmanlık sonuçta. 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Öyle deme kablolu süpürge candır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 80 yaşında vefat edince dünyayı gördü denilip deniz bile görmemiş biri olurdu. Alanı kısıtlı. 0 0 Yorumla
Bekes35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Kablolu kullanıyorum yıllardır çok kötü değil 0 0 Yorumla
NewFolderForLife Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Şarjlı mini süpürgeler yetiyor bana. 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl B şıkkı tam tarif olmuş bence bu konuda 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Süpürge sessiz olursa daha iyi ama pahalı 0 0 Yorumla
EsmerHatun100 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Onunla iş kolay olmuyo aksine zorlaştıryo 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 974 cevap paylaştı. İkinci şık çok şık duruyor onu seçtim 0 0 Yorumla
Psysf Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 78% +1 yıl Katılmıyorum, libelle kullanıyoruz memnunuz. 0 0 Yorumla
ALWAYSCOOL Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 98% +1 yıl hantal olurdu zaar, iyi bir değil benim için... 0 0 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Süpürge hayattır birde kablosuzlar süperr 0 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Cidden pişmanlık kablosuz da pahalı
Ayaga dolanip vakit calan
Kablosuzlar hala çok pahalı...
Hareket ettirmek çok zor ve yorucu
Yeniliklerden haberi olmayan biridir
Hental olurdum sanirim bundan
Ayak altılana dolanan biri olurdu kesin
Süpürge kullanmiyorum halıları sılkeıiyoruz
Çok bilmiş ama hiç işe yaramayan insan tipi🤣
Ne ezmişsiniz ya yazık kablolu süpürgelere
Ben olurdum herhalde pişmanlık sonuçta.
Öyle deme kablolu süpürge candır
80 yaşında vefat edince dünyayı gördü denilip deniz bile görmemiş biri olurdu. Alanı kısıtlı.
Kablolu kullanıyorum yıllardır çok kötü değil
Şarjlı mini süpürgeler yetiyor bana.
Kablolu süpürgeler resmen eziyet...
B şıkkı tam tarif olmuş bence bu konuda
Hantal olurdu herhalde yani
ne yaparsan yap hantallık
onu bulamayanlarda var...
Kablo büyük sorun gerçekten.
Süpürge sessiz olursa daha iyi ama pahalı
Onunla iş kolay olmuyo aksine zorlaştıryo
Hantal ve beceriksiz olurdu kesin..
Hantal tabiki kablosuz süpürge iyidir
Kablosuz süpürge kullanıyorum
Hantal, hareket etmekte zorlanan
İkinci şık çok şık duruyor onu seçtim
Hantal ya çok kablolu süpürge
Katılmıyorum, libelle kullanıyoruz memnunuz.
Hantal insandir kesinlikle görüşüm
Kablosuz bence en güzel çözüm
Kablosuz bence en güzel çözüm...
Hantal olurdu herhalde...
hantal olurdu zaar, iyi bir değil benim için...
Bu işte ne yapak birader eeee3
Süpürge hayattır birde kablosuzlar süperr
Kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor
çünkü hep ayağıma dolaşıyor
Tek kelimeyle anlatsam o benim hayatım 🤣🤣🤣
Mükemmel olurdu herhalde seviyorum
Kablosuz iyidir de güç yeter mi
Bir keresinde kalıdırıp yere çakmıştım
Yanii öyleler çünkü. Kocaman ve hantal!
Tebrik ediyorum güzel makine
Kesinlikle hantal ve beceriksiz biri olurdu.
Hantal ve hareket etmekte zorlanan olurdu.
Babam olurdu heralde çekilecek çile değil
Hantal olmamak gerekir zordur
Kesinlikle ayağına dolaşan..
Kablolu süpürge kullanmak çok zor
Herhalde tembel olurdu ve hantal olurdu
dyson öneren çok baya iyi bişey
Bence kablolular da gayet güzel severim ben
Keşke biraz uygun yapsanız alsak
Bence zor değil elle süpürmekten kolay
Çaba sonuç getirmelidir yoksa neden cabalayalim
Kocam olurdu hep ayagıma dolanıyo
😂😂😂😂😂