Alışveriş & Hediyeler Kablolu süpürge pişmanlıktır! Kablolu süpürge bir insan olsa sence hangisi olurdu? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5547 Kablolu süpürge pişmanlıktır! Kablolu süpürge bir insan olsa sence hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 102 kişi beğendi
Sunshinegibi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Aldığınız supurgeye bağlı vallahi bence gayet kibar, naif, mükemmel bir nesne hahdjwkckw 1 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl eskılerde kablolu vardı sımdı teknolojı degıstı kablosuzz 0 0 Yorumla
DerinMoskoworlds Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ortalığı karıştıran insan tipi esittr kablolu süpürge.. 0 0 Yorumla
ZeynepElif78 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kablosu yüzünden yetişmiyor bazı yerlere sinir oluyorum. 0 0 Yorumla
Selinselinbag Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Kesinlikle herşeyi içine atan bir insan olurdu, dert küpü 0 0 Yorumla
nazlizxx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Malesef ki öyle canimiza tak etti artık bir yerden temizle derken bir yeri batırıyor.. 0 2 Yorumla Drifttalk22 +1 yıl Temileyimlim Yorumla nazlizxx +1 yıl Anlamadım Yorumla
cenkcengaveroğlu Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl selam degerli paylasimlariniz icin tesekkirler 0 0 Yorumla
Thinalotttt Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan 0 0 Yorumla
Kartaltyfn Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Saçma olurdu gerçekten ama bazı durumlarda mantıklı 0 0 Yorumla
Curlygirly Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Para olsa da alsak... ayrıca pismanlık degil temizliyor iste 0 0 Yorumla
serdaryildirim4486 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl wifii çekeni var mı acaba ya da kızıl ötesi de olabilir 0 0 Yorumla
ssensiz Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Her alanda kullanmak üzere birbirinden farklı başlığının olması 0 0 Yorumla
Zeldarian Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl O kadar çalışmasına rağmen istediği başarıyı yakalayamamak 0 0 Yorumla
ecmelverasd Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence yoruculuğu evin buyuklugune gore değişir. Ben zorlanmıyorum açıkçası 0 0 Yorumla
Deryaas9 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ya uyuz cok ses cıkaran herşeyden şikayetci olan biri olurdu. 0 0 Yorumla
Mecazeen Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Asla tatmin etmeyen. Çünkü mutlaka köşelerde falan bir şeyler kalıyor. 0 0 Yorumla
Petonyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aslında zor değil insanlar artık herşeyi çok kolay olsun istiyor 0 0 Yorumla
Sude3352 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bazen hemencecik süpürüp gidesim geliyor ama çok zorluyor bazen birde ağır olması yok mu... 0 0 Yorumla
şeyhoo Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl olm güzelce her ayrıntıya dikkat edersek bence her süpürge neredeyse iyidir 0 0 Yorumla
izmir35_03 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Gerçekten de zor. Tam da 'İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalar 0 0 Yorumla
pinar78 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Cunku agir ve temizlik yaparken supurgeyi taşıyormuşum gibi geliyor 0 0 Yorumla
Rsn0635 Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl İçimden öyle geldi😉 attığınız her adımda ayağınıza dolanmasından 0 0 Yorumla
Unsfer Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kablosuzlar çok para ve daha yeni denilebilir kabloluların ömrü bitmedi henüz özlxlsöçflv 0 0 Yorumla
Himeeko Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bence o kadar kötü değil diğer süpürgelerin alımına göre kablolular daha iyi 0 0 Yorumla
nothingxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Koparamadığı bağları yüzünden istediği yere ulaşamayan insan tam olarak kablolu süpürgeye benzer 0 0 Yorumla
01YADELLER Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Hakkaten yahu :)) :))) süpürge olmasa halimiz pis idi 0 0 Yorumla
ertuypksz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl E dedim çünkü ne zaman bir yerleri süpürsem direkt kirletiyorum oraları 0 0 Yorumla
lalelicicek182 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hayir ben evde kablolu kullaniyorum gayet guzel cekiyor 0 0 Yorumla
milksizshake Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl tam is bittikten sonra süpürgeyi kaldirirken kablonun bibloya falan caprmasi 🤦🏻♀️ 0 0 Yorumla
Nickyokfundaa Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl . d kabloyla mi uğraşalım ev süpürmeyle mi her yere ulaşmaz ayağa takılır vs. 0 0 Yorumla
siyahkelebek187 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok sorunlu bir şey ya insan zorlanıyor elektrikli süpürgeyle 0 0 Yorumla
Mehmetali100274 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Daha iyi olduğundan dolayı sürekli bu kullanımda daha şyi bir iş götürebilir diye düsünüyorum 0 0 Yorumla
Umut0600 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bence iyi bir makina ağır ve sağlam olmalı bu yüzden biraz hantallar 0 0 Yorumla
Alperen9292 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Cekersin pesinden gelmez. Gitmek istersin kablosu yetmez 😂 0 0 Yorumla
Birhandurak94 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hiçbiri, kablolu süpürge olsaydın tüm zorluklara rağmen hepsini başarırdım 0 0 Yorumla
Bingsun1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cok yavaş hareket ediyon takiliyor filan devamli bir yerlere 0 0 Yorumla
Kaliteli16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl çok güzel bence sonucta çocuk sahibi aileler için tehlikesiz 0 0 Yorumla
GARİPHAMSİ Takip Et Xper 1 Yaş: 40 +1 yıl Eski sevgilim olurdu madem pişmanlık andan başkası olamaz 🤦♀️ 0 0 Yorumla
p0rsleyd Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl Sadece suyu zor oluyor. Koy-çıkar :(( Ama fırçaya göre daha kolay ve hızlı 0 0 Yorumla
isimankara Takip Et Xper 4 Yaş: 54 +1 yıl takılıp ilerlemiyor kablosu kendi kendine sarıyor benden dayak yiyor 0 0 Yorumla
Milwaukeee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Normalde zor yaşıyoruz kablolu olsak hiç yasayamayiz 0 0 Yorumla
Falanfilanisteee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl iş yapıyorsun yapıyorsun kablosu biyere giriyo arkadan herşey devriliyo yaptıgın bütün iş çöp 0 0 Yorumla
ikizimaşık Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Süpürge çok kullanışlı kesinliklle aşın vala pişman olmazsınız kablosuz bütün evi rahatça süpürüyom 0 0 Yorumla
sevket3178 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Takildigi icin dert oluyor vede sinirleniuor insan sinir sitreste hastaliga bire bir 0 0 Yorumla
nicsizkız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Vakit çalan tozları tam çekmeyen bir supurge var evde bir tane 😝 0 0 Yorumla
ayşeşahinnn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence insan olsa benim gibi bir insan olurdu orası kesin 0 0 Yorumla
Zorakimutlu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Gırgır ne güne duruyor, ya da balkonda halı silkelemek 😅 0 0 Yorumla
Sude5860 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yüzeysel olarak temizlenmiş gibi duruyor ama bir halta yaradığı yok 0 0 Yorumla
İremxwq Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan 0 0 Yorumla
Dipleyici Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Bence pişmanlık değil herkes butcesine gore aliyor 0 0 Yorumla
Kgjhj Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kablolu telefon numarası var mı acaba diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Çakarımm21 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ben b seçeneği diyorum. Ayrica çekerken sağa sola çarpması da cabası 0 0 Yorumla
mantık-sızlıktanuzak Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yoruyo sonuçta ağır ve lablolo olmasi ama kablosuzlarin da çekim gücü nasıl bilmiyorum 0 0 Yorumla
Melekaydinnn Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Çünkü o kablo çekemediği tozları ve kırintıları başka yerlere itiyor 0 0 Yorumla
Dilber__ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran, yeniliklerden haberi olmayan 0 0 Yorumla
Evaliyn Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl bu marka çok güzel fakat ulaşılabilir bir tüketici ürünü değil.. (Fiyat açısından) 0 0 Yorumla
white_nigga_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan 0 0 Yorumla
gezgin1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kablolu kablosuz ikiside hantal biri kablo yetmez biri bataryası bozulur sıkıntılı cihazlar 0 0 Yorumla
morveraf Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl en önemli yerde uyuya kalan/ diyeceğini insan olurdu. tıpkı kablonun yetmediği gibi 0 0 Yorumla
Pasteldunyam Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl SÜpürge ile başım dertte çekmiyor bendeki süpürge heryere çarpıyorum süpürürken sinirden 🥴 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Aldığınız supurgeye bağlı vallahi bence gayet kibar, naif, mükemmel bir nesne hahdjwkckw
eskılerde kablolu vardı sımdı teknolojı degıstı kablosuzz
Ortalığı karıştıran insan tipi esittr kablolu süpürge..
Kablosu yüzünden yetişmiyor bazı yerlere sinir oluyorum.
Kesinlikle herşeyi içine atan bir insan olurdu, dert küpü
Malesef ki öyle canimiza tak etti artık bir yerden temizle derken bir yeri batırıyor..
Temileyimlim
Anlamadım
selam degerli paylasimlariniz icin tesekkirler
İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalan
Saçma olurdu gerçekten ama bazı durumlarda mantıklı
Para olsa da alsak... ayrıca pismanlık degil temizliyor iste
wifii çekeni var mı acaba ya da kızıl ötesi de olabilir
Her alanda kullanmak üzere birbirinden farklı başlığının olması
O kadar çalışmasına rağmen istediği başarıyı yakalayamamak
Bence yoruculuğu evin buyuklugune gore değişir. Ben zorlanmıyorum açıkçası
Ya uyuz cok ses cıkaran herşeyden şikayetci olan biri olurdu.
Asla tatmin etmeyen. Çünkü mutlaka köşelerde falan bir şeyler kalıyor.
Aslında zor değil insanlar artık herşeyi çok kolay olsun istiyor
Bazen hemencecik süpürüp gidesim geliyor ama çok zorluyor bazen birde ağır olması yok mu...
olm güzelce her ayrıntıya dikkat edersek bence her süpürge neredeyse iyidir
Gerçekten de zor. Tam da 'İşleri hızlıca halletmek yerine ayağa dolanıp vakit çalar
Cunku agir ve temizlik yaparken supurgeyi taşıyormuşum gibi geliyor
İçimden öyle geldi😉 attığınız her adımda ayağınıza dolanmasından
kablosuzlar çok para ve daha yeni denilebilir kabloluların ömrü bitmedi henüz özlxlsöçflv
bence o kadar kötü değil diğer süpürgelerin alımına göre kablolular daha iyi
Koparamadığı bağları yüzünden istediği yere ulaşamayan insan tam olarak kablolu süpürgeye benzer
Hakkaten yahu :)) :))) süpürge olmasa halimiz pis idi
E dedim çünkü ne zaman bir yerleri süpürsem direkt kirletiyorum oraları
hayir ben evde kablolu kullaniyorum gayet guzel cekiyor
tam is bittikten sonra süpürgeyi kaldirirken kablonun bibloya falan caprmasi 🤦🏻♀️
. d kabloyla mi uğraşalım ev süpürmeyle mi her yere ulaşmaz ayağa takılır vs.
Çok sorunlu bir şey ya insan zorlanıyor elektrikli süpürgeyle
Daha iyi olduğundan dolayı sürekli bu kullanımda daha şyi bir iş götürebilir diye düsünüyorum
Bence iyi bir makina ağır ve sağlam olmalı bu yüzden biraz hantallar
Cekersin pesinden gelmez. Gitmek istersin kablosu yetmez 😂
Hiçbiri, kablolu süpürge olsaydın tüm zorluklara rağmen hepsini başarırdım
Cok yavaş hareket ediyon takiliyor filan devamli bir yerlere
çok güzel bence sonucta çocuk sahibi aileler için tehlikesiz
Eski sevgilim olurdu madem pişmanlık andan başkası olamaz 🤦♀️
Sadece suyu zor oluyor. Koy-çıkar :(( Ama fırçaya göre daha kolay ve hızlı
takılıp ilerlemiyor kablosu kendi kendine sarıyor benden dayak yiyor
Normalde zor yaşıyoruz kablolu olsak hiç yasayamayiz
iş yapıyorsun yapıyorsun kablosu biyere giriyo arkadan herşey devriliyo yaptıgın bütün iş çöp
Süpürge çok kullanışlı kesinliklle aşın vala pişman olmazsınız kablosuz bütün evi rahatça süpürüyom
Takildigi icin dert oluyor vede sinirleniuor insan sinir sitreste hastaliga bire bir
Vakit çalan tozları tam çekmeyen bir supurge var evde bir tane 😝
Bence insan olsa benim gibi bir insan olurdu orası kesin
Gırgır ne güne duruyor, ya da balkonda halı silkelemek 😅
Yüzeysel olarak temizlenmiş gibi duruyor ama bir halta yaradığı yok
Bence pişmanlık değil herkes butcesine gore aliyor
Kablolu telefon numarası var mı acaba diye düşünüyorum
Ben b seçeneği diyorum. Ayrica çekerken sağa sola çarpması da cabası
Yoruyo sonuçta ağır ve lablolo olmasi ama kablosuzlarin da çekim gücü nasıl bilmiyorum
Çünkü o kablo çekemediği tozları ve kırintıları başka yerlere itiyor
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran, yeniliklerden haberi olmayan
bu marka çok güzel fakat ulaşılabilir bir tüketici ürünü değil.. (Fiyat açısından)
Kablolu kablosuz ikiside hantal biri kablo yetmez biri bataryası bozulur sıkıntılı cihazlar
en önemli yerde uyuya kalan/ diyeceğini insan olurdu. tıpkı kablonun yetmediği gibi
SÜpürge ile başım dertte çekmiyor bendeki süpürge heryere çarpıyorum süpürürken sinirden 🥴