Özellikle son zamanlarda Dyson v11 dikey şarjlı elektrik süpürgesi çok popüler oldu. Birbirinden farklı özellikleri insanın ihtiyaçlarına hitap ediyor.
O an kablolu supurge insan olsaydi.. insani insan yonetirdi, malum insan insani guzel calistiriyor. Yani kablolu supurgenin tam zıttı.. enerji dolu ve temiz çalışir..
bir nevi kafamda ki insanı karşında ki insanın kalıbına uydurmaya çalışanlar var ya hah onlar kablolu süpürge gidiyo gidiyo kablo bitti başa dön kabloyu çıkar yakına tak 👌 tespit budur
yeniliklerden haberi olmayan klasik dar kafalı biri olurdu bence :) teknoloji o kadar ilerlemiş sen yerinde saymışsın ya süpürgecim. kablo mablo bunlar artık bittiii
Kablosuz süpürge günlük kullanima uygundur ortalama bir kalitede ürün alsaniz dahi işinizi görecektir arkadaşlar dyson ürünleri başarılı olsada gereksiz pahali
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Daha 2 odayı süpürüp 3. odaya geçemeden şarjı biten süpürgelerden bin kat iyidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Kablosuz süpürge tercihim değil. Kablolu süpürgeler kullanışlı olmasa bile kablosuz süpürgeden daha iyiler bence. Yinede Dyson markası iyi bir marka.
4 ay öncesine gittim şu an. Zamanımı çalıp her yeri iyi süpürmüyordu neyse ki şu an kablosuz süpürge var evde 🙈
Hantal, hareket etmekte zorlanan biri olurdu sanırım
Kablosuz olan herşey bence güzel geleceğin sunduğu en güzel şey bunlar bence
kablolu süpürge kullanmasını bilince sıkıntı değildir hatta kablosuz şarzlıdan kat ve kat iyidir..
Ayağa dolaşan hiçbir şeyi sevmem ayağa dolaşan olsun
Hayatı kolaylaştırmak yerine zorlaştıran bir süpürge olurdu.
Özellikle son zamanlarda Dyson v11 dikey şarjlı elektrik süpürgesi çok popüler oldu. Birbirinden farklı özellikleri insanın ihtiyaçlarına hitap ediyor.
O an kablolu supurge insan olsaydi.. insani insan yonetirdi, malum insan insani guzel calistiriyor. Yani kablolu supurgenin tam zıttı.. enerji dolu ve temiz çalışir..
bir nevi kafamda ki insanı karşında ki insanın kalıbına uydurmaya çalışanlar var ya hah onlar kablolu süpürge gidiyo gidiyo kablo bitti başa dön kabloyu çıkar yakına tak 👌 tespit budur
Türk kizlari hem cirkin hemfakir
@Hilgate türk erkekleri hem göbekli hemde küstah
Yoo 1.88 boyunda gayet fitim. Tutmadı bu genelleme😏
@Hilgate ha bide böyle xeusun olduğunu sanan dallamalar var
Çünkü canım öyle istedi bende seçtim detaya gerek yok :d
valla yalan yok her süpürge yapışımda süpürgeyle bir kavga etmişliğim var
yeniliklerden haberi olmayan klasik dar kafalı biri olurdu bence :) teknoloji o kadar ilerlemiş sen yerinde saymışsın ya süpürgecim. kablo mablo bunlar artık bittiii
Kablosuz süpürge günlük kullanima uygundur ortalama bir kalitede ürün alsaniz dahi işinizi görecektir arkadaşlar dyson ürünleri başarılı olsada gereksiz pahali
Daha 2 odayı süpürüp 3. odaya geçemeden şarjı biten süpürgelerden bin kat iyidir.
neyapalım simdi biz evde dc 16 var atalımmı dyson ı
Aklıma siyasetçiler geliyor, okuldaki rezil öğretmenim geliyor, hitler geliyor
Görümce olurdu kanlolu süpürge her yere takılan zorluk çıkartan
Pişmanlıkları kenara bırakalım ve kablosuza geçelim
Tam köşeye gelirsin kablo yetişmez ve fitil olursun..
Valla kablosuz iyidir de kablolu süpürgeyle kavga etmenin ayrı bir zevki var. Aksini iddia eden ev süpürmemistir
Hantal hareket etmekte zorlanan olurdu sanirim. Iskence gibi oluyor
O kablonun yetmeyisi ve supurgenin ağırlığı beni çıldırtıyor.
Kablolar beni perişan ediyor. Koltuk ayaklarına kapı altlarına takiliyor
aldatan sevgili pişmanlıktır aynı kablolu süpürge gibi
Priz aramaktan, kablonun dolaşmasından nefret ederim
kendi evinizde priz mi arıyorsunuz
@anónimohermoso Oda değiştirdikçe en yakın prizi aramaktan nefret ederim.
İyi varsın Dyson senin sayende ulaşamadığım yer kalmadı
kablosuz herzaman iyidir. profesyonel bu işin uzmanı marka
Kablosunun surekli ayagima dolanması beni sinir ediyor
Geneli hem çok ağır hemde kablolu olduğu için hareket erişimi az.
Teknoloji gelişiyor batarya ömrü buna çare olacak 😊
Dyson güzel ve kaliteli bir marka baskılı balonların yapmıştık.
kablolu süpürge gerçekten ayağınıza dolanıp işleri aksatmaktan başka şeye yaramıyor
Küçük kardeş olurdu onlar da nereye gitsen hep ayak bağı oluyorlar 😅😅
Kablosuz Süpürgede İcat Edildi Sonunda Kablosuz Daha İyi Bence
Temizliği zorlaştırdığı doğrudur eline ayağına dolan kablo baş belası gibi
Kablosuz süpürge almak istiyorum ama öğrenciyim malum :)
Dyson kablosuz süpürge sahibi olarak kesinlikle denenmeli bildiğiniz şarjlı süpürgeler gibi değil
Kablosuz süpürge candır, canım dyson 💖 iyiki almışım iyiki iyiki iyikiii
Gerçekten çok zor, teknoloji sayesinde o dertte bitti
Maddi duruma göre değişir bazı insanların evinde süpürge bile yok Yani zamanla olur herkesin bütçesine göre
Kablolu makinelerden nefret ederim artık teknoloji çok ilerledi o evi kendisi süpüren daire şeklinde şey çıktı adını bilmiyom dkdkdkdkdkkdkd
kabloyu sürekli değiştirmek gerekiyor olmadı kabloyu toplayacan temizlik dediğin kolay ve zevkli olmalı ki sürekli yapasın
Eve temizliğe gelen abla ile secmis olmak için seçtik.
Kolluk gırgır, çalı süpürgesi ile büyüdük yeterki insan temiz olmak istesin der kendileri.
Annem her haftada 3 gün evi temizler ve evi süpürmez isem pc oynatmaz bende bu yüzden bildim bileli nefret ediyorum süpürgeden
Cunku normal bir insan bir şeye bağlı değilken bir iş yapınca hantal oluyor birde birşeye bağlı olunca..
dunya harikasi bile olsa markayi getiren kisinin 2 dijital olcu aleti ile ilgili yasadigim olumsuzlugu dusununce bana bir sey ifade etmiyor
ne kadar temizlik yapılırsa yapılsın priz eğer uzaktaysa o yetişmeyen yerler daima kirli kalacaktır da ondan.
Ay ayağına dolanır ayrı dert, kablo yetmez sürekli priz değiştir ayrı dert
Kablosuz in numara bence
Yani aslında bacağa dolanması bazen sinir bozucu olabiliyor açıkcası. Kablosuzda istediğin kadar dolan dön git ne bitiyor kablo nede dolaşıyor 😄
hem hantal süpürge istemem hemde kablolu. Ağır taşıması güç süpürgeler en sevmediğim..
Evet pismanliktir kablolu süpürge yani süpürürken yorulmuyor ama kablo su ile ograsinca yoruluyor insan 😊
Eger insan olsaydı sürekli çalışıp birşeyleri temizlemeye ve yapmaya çalışırdı tıpkı obsesyon olan insanlarda olduğu gibi diye düşünüyorum
Ya arkadaş temizliği güzelde öyle bir ses çıkarması var çalışınca odadan kaçıyorum yani o kadar da olmaz
Uyuz gibi geliyor bana sanki boyle yurumeye zorlanan yasli amcalar ya da teyzeler gibi iste ya da yurumeye bile usenen uyuz koala gibi
Neden eziyet olsun kii insanların derdi süpürgenin kablolu veya kablosuz olması mı :\ çok saçma... :)
Her 2 sininde yeri ayrı bence genel temizlik için kablolu gündelik hemen bir şurayı alıyım dediğin yerlerde kablosuz çok pratik
Kablolu süpürge güç ve uzun süre çalışma süresi demektir. Kim kendini kısıtlı bir batarya ömrüne mahkum eder ki...
Çünkü hareket edemiyor yanii hantal ve boş zaman alıyor kısacası evet bir kolaylık ama çok zor
çok yavaş olduğu gibi hep biseylere takılıyor ve her yere erisemiyo