Siz oturur musunuz?
Ya misafirler?
Onlar oturabilir mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Temiz ayakkabılarla olur oturmalarda bazı bayanlar terlik kabul etmiyor kendi getirdiği terlik veya ayakkabıyı tercih ediyor. Ben de giyemem başkasının evinde kirli mi temizli emin olamam kendim taşırım.
Ya ben evimi temiz seviyorum. Misafirlerim ayakkabıları temizse gelsinler. Ben gittiğimde ayakkabı ile kabul eden varsa otururum bunun modernlik ve medeniyetle ilgisi yok. Temizlik seviyorum.
Cevap
54Cevap
Bizim adet ve kültürümüzde böyle birşey yoktur gadası. Dışarının pisliğini evin içine taşımak olur. Ev ortamında namaz kılıyoruz. Bana ters bir konudur bu gadası. Ben izin vermem kimsenin evinede ayakkabı ile girmem. Ayakkabıyla oturanların bile evine girmem.
Şu an sen boş yapıp yorumum altına geliyorsun
Neden kimse değilde sen...
Senin gibi patavatsız boş konuşan insanların varlığını bilmek için açık tutuyorum zaten
Ben yeni aldigim ayakkabi ile bir muddet evde terlik niyetine gezerim ayagim alisana kadar onun disinda mimkin değil
Hiç kimse oturamaz. bizim evimizde namaz kılınıyor. modernzim adı altından böyle bir saygısızlığa izin verilmez.
Bunu bize medeniyet ve çağdaşlık olarak satmaya çalıştılar görselde gördüğümüz gibi. Tek bir pozitif yanı olmadığı gibi aksine pislik ve hastalık getirir.
Ya ne kadar sacma disarida gez gez her turlu boka pusure bas birde eve gir ohhh valla. Temizlik imandandır buyruluyor. Keske bunu idrak edecek kapasiteye sahip olunsa. Bu corona da sırf pislikten ortaya çıkmadi mi zaten ¿ Ne diyeyim Allah ıslah etsin..
Hayır oturulamaz. Oturamaz da kimse dışarıdan bir sürü pislik girer eve, hiç hijyenik de olmaz bu durum... Sürekli yerlerin de temizlenmesi gerekir..
Hayir. Is yerinde tum gunu topukludayim zaten ve eve gelince yalin ayak geziyorum. Hatta bazen is yerinde masa altinda ayakkabilarimi cikarip oyle dolasiyorum😂😂
Bence o ev değil ahırdır o evdekilerde sığırdır temizlikten nasip almamış hayvanlar ayakkabıyla girer eve ancak😂😂
Benim kültürüme uymuyor ya 😄 şahsen hergün ev temizleyen ve kire pise önem veren bir insanım o ayakkabı eve girince çıkar
Pisliği odayamı taşıyacağım?
hiç giyimemiş ayakkabı bile komik
rahatlık durururken ayakkabı ne yahu
Bilmem de sen yatağa yat o kadınlar akşama evi temizlensin canı çıksın sen döver gibi ayakkabı ile git
Bizim kültürümüzde böyle bişey yok kimse de ayakkabıyla giremez evimize çok rahatsız edici bir durum
Asla en nefret ettigim şey temizlige onem vermeyen insanlar yapar bunu hem namaz kiliniyor
Ev ayakkabısı ise olabiir, fakat sokak ayakkabisi ile asla olmaz.
Temiz hic kullanılmamış ayakkabıysa giyilir
Tercihim ayakkabısız olmaktan yana
Ben asla evde ayakkabı ile oturmam misafirler de oturamazlar...
dışarının pisliğini eve getirmeyi hiçbir aklı selim insan evladı gerçekleştirmez.
Ben hep tuhaf bulmuşum dur sıkılırım hiç rahat edemm
Yatağa kirli girmek gibi birşey bu asla ayakkabıyla eve oturmam Kimseyi de oturtmam
Hayır, çok rahatsız
Beni bazen terlik bile darlıyor
Bizim. eve ayakkabısız girilir. ayakkabiyla çıkılır.
ülkemizde sokaklar temiz değil. tüküren var işeyen var. kesinlikle ben oturmam. ama yurt dışında sokaklar tertemiz. onlar yapar.
Evde ayakkabı mi giyilir ya çorap bile sıkıyor beni
Koşarak pijama giyiyorum hatta gaffur tarzı en rahatı deneyin beyler görüntü kötü ama en rahatı onlar
Namaz kılınıp vs ibadetler yapılan yerse katiyyen olmaz normal olarak düşünürsekde kabul etmeme taraftarıyım hijyen açısından ve ayakkabısız olsada ayak çıplak değil çoraplı olmalı
Oturulmaz , mikrop , pislik , herşeyi eve taşımanın alemi yok.
Evin icinde ayakkabiyla oturulurmu biz Turk milletiz temizlik imandan gelir o ne oyle ayni Avrupalilar gibi ya da Amerikalilar gibi.
İnsan eve geldiğinde rahat etmek istiyor ayakkabı insanı daha rahatsız eder 😄😄
Evde ayakkabı ile oturmak nedir ya sokak mı senin evin evde ayakkabı ile oturuyorsan orası senin sokağın ozaman
Evinde temizlikçi varsa oturulur ama bence oturulmamalı ev terliği baska ayakkabı başka
Evde ayakkabı mı annem vurur valla 😄 annem yatak batmasın diye yatağıma naylon seriyor ondan bile kurtulamıyorum düşün artık 😄
Hayır canım olur mu öyle şey ayakkabının altında bir sürü pislikle oturulmaz ki
Ev ayakkabısıysa olabilir
Hayır mikrop yuvası olur ev 😒
Benim eve Tayyip gelse oturamaz.
Hayır ben rahat olamam
Ahıra mı giriyorlar, terlik diye bir icat var..
Ayakkabı ile oturulmaz, ben karşıyım
Cokkk rahatsızzz bır durumdurrr test edıldı😉
Terlikle bile zor geziyorum 😅😅
Mümkün değil rahat edemem.
Ben yapamam ya bir süre sonra rahatsız olurum
Rahat edilmez çok saçma
Misafir, kendi ev ayakkabisini getirip giyebilir.
tam sopalık karısın :)
Çizmeylede oturan var demekki oturuluyor
hayır ayakkabıu ile girmeye çaloışaı döverim
Off amerikalılar gibi hiç sevmem
O değişir ama oturulmaz
oturmam otutturmam çok saçma birşey çünkü.
Evde ev ayakkabısı giyiyorum ben
Benim evimde hiç olmaz.
hiç sevmem ve benim evimde olmaz..
Kafana terlik istiyorsan otur
Hayır , temizlik temizlik temizlik 😒
Bu bence edepsizlik ve temiz olamamaktır.
Yok yaaa evde ayakkabıyı ne yapacaksın
Mikropları eve taşımak istemem
Hayatta oturamam rahat edemem
Şöminede de tavuk yapıyoz
Pasaklıysan evet 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?