Bende takıntı var gadası. Hem kitaplık dizerken, hemde ayakkabılık dizerken büyük ve küçüklüğe dikkat ederim. Spor ayakkabılar bir yerde, topuklu ve babet ayakkabılar ayrı yerde olur. Karman çorman bir ayakkabılık insanın içini karartır.
Ayakkabılarım hep topuklu dışardan gelince önce havalansın diye bırakırım akşam yatmadan silikon tabanları çıkarıp yıkıyorum ayakkabılarımın içini ve altını siliyorum en son dışını fırçalıyorum sonra kutusuna koyuyorum.. Üşenmem gerekirse bir saat geç yatar yine yaparım.
Ayakkabıları her giydikten sonra ıslak mendille siliyorum özellikle beyaz ayakkabıları sürekli siliyorum arada bir yıkıyorum ayakkabı yıkama takıntım var 😄
Ben ayakkabılarımı kutusunda ayakkabıliğin içinde muhafaza ediyorum Çoraplar günlük değişirse ayakkabı da kutuya konmadan önce temizlenir biyanirsa koku olmaz. Şükürler olsun ki ayak kokusu nedir bilmiyorum 🙏🙏
Yazın kesinlikle fileli ayakkabı giyerim ve 1 gün giydiğin ayakkabıyı 2ci gün giymem. Bide iş yerinde terlik giyerim veya iş yerinde kullandığım ayakkabı ayrı olmalı.
Ayakkabı dolabım var ve ayakkabı dolabımı temizliyorum ilk olarak. Deterjanlı suyla ve kuruluyorum Kuruyunca gazete kağıdı seriliyorum ve ayakkabılarımı yerleştiriyorum dolabın içine 🌺
Ayakkabılarımız ile eşim ilgileniyor😁 yazlık kışlık olarak hepsi kutularına temizlenip kaldırılır. Giydiğimiz ayakkabıları ayakkabılikta tutarız. Tabii en çok benim ayakkabilardan şikayetciler 😂😂