İyi günler KScanlar. Kombi seçimi konusunda demirdöküm nitromix ve eca proteus premix arasında kaldım sizce aşağıdaki markalardan hangisini almalıyım? Ayrıca kaç kw olanı daha iyidir?
Kullanılacak daire ortalama 110 metrekare, yalıtım var ve toplamda 5.6 mt petek uzunluğu var. Görseller aşağıdadır.
Güncellemeler
+1 yıl
Ev uzun süre boş kalacağı için ve 5 yıl garanti avantajı olduğu için eca proteus premix alındı.
Eca proteus premixle karşılaştırdım ikisi de aynı özellik hatta bugün 3-5 yeri dolaşıp fiyat aldım eca 5 yıl garanti veriyor. Ayrıca yeni eve hemen yerleşmeyeceğim için 5 yıl garanti daha iyi olur diye düşünüyorum belki o zamana kadar çoluk çocuğa da karışabiliriz 😂🤣
Eca proteus premix aldım 5 yıl garantili. Montajı, dolabı, gaz açımı vs hepsi 4750tl tuttu. Ev boş olduğu için denemelik çalıştırdık cayır cayır ısıtıyor sonra suyunu boşaltıp dolabını kilitledim istersen üzetine 900 falan verip android ya da ioslu uzaktan kontrol oda termostatı da takabiliyorsun. Fiyatlara her geçen gün zam geliyor ve uzun süre ev boş kalacak, hem de garantisi çok olsun dedik. Biz aldıktan sonra da baymak 7 yıl garanti vermeye başladı 31 temmuza kadar. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demir döküm biraz daha kullanışlı ve uzun ömürlü olur gadası.
Eca proteus premixle karşılaştırdım ikisi de aynı özellik hatta bugün 3-5 yeri dolaşıp fiyat aldım eca 5 yıl garanti veriyor. Ayrıca yeni eve hemen yerleşmeyeceğim için 5 yıl garanti daha iyi olur diye düşünüyorum belki o zamana kadar çoluk çocuğa da karışabiliriz 😂🤣
Daikin tam yogusmali almalisin para sikinti degilse en iyisi daikin tam yogusmali
Eca proteus premix aldım 5 yıl garantili. Montajı, dolabı, gaz açımı vs hepsi 4750tl tuttu. Ev boş olduğu için denemelik çalıştırdık cayır cayır ısıtıyor sonra suyunu boşaltıp dolabını kilitledim istersen üzetine 900 falan verip android ya da ioslu uzaktan kontrol oda termostatı da takabiliyorsun. Fiyatlara her geçen gün zam geliyor ve uzun süre ev boş kalacak, hem de garantisi çok olsun dedik. Biz aldıktan sonra da baymak 7 yıl garanti vermeye başladı 31 temmuza kadar. 😂
Daikin 6 yil garantiliydi 😅
Hala ayni mi tam bilmiyorum da
Geçen sene temmuza kadarmış o. Şu anda bu yıl sonuna kadar eca dan alırsan 5 yıl baymak da temmuz sonuna kadar alırsan 7 yıl
Oyledir unuttum ben 😂
Demir dökümden şaşma derim
Alarko sjsj