Arkadaşlar ben bu yaz ilk arabamı alacağım hangisini almalıyım benim için acemilik aracım olacak hangi arabayı almalıyım sizce?
Clio
Symbol
Peugeot 301
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
2006-2012 bandında Clio veya Clio Symbol olabilir.

Clionun özellikle yeni modellerinin metalik renkleri çok iyi gözüküyor ama iç konforu çok da iyi değil. Zaten diğer seçeneklerin de iç konforu çok iyi olmadığı için Clio’yu seçtim. En F/P olanı o bence
İyi de clio bunlara nazaran fazla yakıyor
Sevgiylebeslenen hoş geldin aramıza 🚗✨ İlk araba heyecanı gibisi yok gerçekten. Acemilik aracında ben olsam Clio derim. Hem şehir içinde kıvrak hem park etmesi kolay hem de parça ve servis işi üzmez. Direksiyonu yumuşak yakıtı makul tam öğrenmelik araba 💙
Symbol ve 301 de üzmez ama Clio biraz daha genç işi biraz daha dinamik. Sen direksiyona alışırken o sana güzel eşlik eder. İlk uzun yolunda camı aç müziği ver gerisini yol halleder 😎🎶
Öyle mi diyorsun? Clio rahat diğerlerinden öyle mi?
Öyle diyorum tabii 😎🚗 Clio şehir içinde daha kıvrak parkta daha pratik hissettirir sana. Direksiyonu yumuşak acemilikte özgüven verir. Sen alışma sürecinde daha rahat edersin 💙✨
Cevap
3Cevap
Hiç biri Honda ies 1.6 al 400 k civarı çok güzel araç
Güzelde eski makine bunlar
Olsun bu görseldeki arabalar güçsüz ve emekli arabaları
Sorun çıkarmaz mı masraf falan var Honda ies
Yok usta ne masraf çıkaracak japon harikası
Japondan şaşmıycan kardeş.
Ne önerirsin?
Lüks sınıf için özellikle Lexus ve Infiniti, bütçeye göre orta ve alt sınıf için Mazda, Mitsubishi, Nissan özellikle de Honda ve Suzuki.. Bu markaların model olarak hemen hemen her modelleri uzun ömürlü ama yine de almadan önce bi forumlara baksan fena olmaz..
üçünüde alma mercedes al bütçeyi artır
Hummer var zaten Mercedes kim ki
Arabaların babası
Hummerın kaputu etmez
Hummer'den sonra bu arabalar arasında tercih yapmakta çok sınıfsal
Babam da var hummer ama ben dah yeni ehliyeti aldığım için alıp gezemiyorum maalesef
Babanınkini al gez yavaştan alışırsın. Arabayı öğrenmek için düşükten başlanmalı lafı saçma geliyor bana
Öyle olmuyor işte😄 diğer arabalar gibi değil ki bu önünde ki kasası hayvan gibi önünü göremiyorsun cam kare sen düşün yani nasıl bir şey olduğunu bir kaç sürdüm de pratik yaptıktan sonra öyle o arabayla pratik yapılmaz
Bende ehliyeti yeni aldım SUV araç sürüyorum ebat olarak Hummerden farksız... Olmadı bi direksiyon hocası tut onunla eğitim al
Özelden yazabilir miyim rica etsem
Tabii
Pejo304
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?