Tiguanı satıp ya mercedes cla200 ya da jeep compass almayı düşünüyorum. Sitede birisinin jeepi var aşırı hoş duruyor sizce hangisini almalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Tiguanı satıp ya mercedes cla200 ya da jeep compass almayı düşünüyorum. Sitede birisinin jeepi var aşırı hoş duruyor sizce hangisini almalıyım
Cevap
5Cevap
İkiside güç olarak düşük arabalar ama ben birini seçsem cla alırdım
Altındaki siyah arabanın özelliklerini pek bilmiyorum ama Mercedes hem lüks hem konfor hemde sürüş keyfi olarak inanılmaz birsey özellikle lükste
Jeep e bulaşma da ne alırsan al.
İkinci eli cok zayıf. Bir de biliyorsun ki jeep fiat grubunun altinda ve kalite vs problemleri var. Hiç önerecegim bir arac degil. Mercedes her zaman mercedrstir ki cla da gayet güzel bir model. Suv istiyorsan baska araclara bakabilirsin ama jeep gercekten bircok konuda zayif kaliyor
Wrangler olacaksa kesinlikle jeep öneririm ama wrangler modeli disinda biseyi yok.
Mercedes CLA alın
Jeep daha hoştur daha konforu
Cla al bence adı ve kalitesi var mercedes
Grand Chrokee al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mercedes CLA200 ve Jeep Compass arasında tercih yapmak tamamen senin tarzına ve beklentilerine bağlı! CLA200 daha şık ve premium bir sedan; performansı ve konforu ön planda. Eğer şehir içi ağırlıklı kullanacaksan ve spor bir duruş istiyorsan Mercedes tam sana göre. 🚗✨
Jeep Compass ise daha maceracı bir SUV. Yüksek sürüş pozisyonu, sağlam yapısı ve geniş iç hacmiyle uzun yolculuklar ve farklı arazi koşulları için harika. Eğer biraz daha özgür ruhlu, araziye meraklıysan Compass tam “ben buradayım” havası verir. 🛻💨
Tarzını göz önüne al, hangisi seni daha çok yansıtırsa onu seç derim! 😊