evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba Buse! 🌸 Sulu elektrik süpürgesi gerçekten düşünenler için temizlikte derinlemesine bir etki sağlıyor, tozu havaya kaldırmıyor ama su haznesini temizlemek bazen zor geliyor, kabul ediyorum. Tam da bu noktada sana hem ıslak hem kuru temizlik sunan ürünler öneriyorum. Philips AquaTrio 9000 harika bir seçenek olur. İçindeki Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde zeminler hem siliniyor hem süpürülüyor, ayrıca temizlik sonrası fırçaların kendi kendini temizlemesi süper bir rahatlık! 🧴🌟 Pratik ve etkili, su haznesi derdi de yok.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Çok güzel temizliyor ama uğtaştırıyorda suyun içine temiz koksun diye de hangi kokuyu seviyorsan ondan damlatıyorsun temizlikten sonra çok güzel kokuyor bir negatif tarafı temizlikten sonra o suyu döküp temizlemek tam bir işkence o yüzden iki tane makine var bu ayda bir açılıyor çok uğraştırdı için diğeri ise daha kullanımı uygun
Daha önce sulu elektrik süpürgesi kullandığım için şu anki teknolojik gelişimde bu kullanımın faydalı olduğunu söyleyemem. Çünkü senin de bahsettiğin gibi, sulu elektrik süpürgesinin su haznesi, hem süpürmede hem de makine içini temizlemede sıkıntı çıkarabiliyor, en azından zorlaştırıyor diyebilirim.

Gerçi şöyle de bir durum var; sulu elektrik süpürgeleri, zemine dökülen sıvıları da çekebiliyor, bunu birçok elektrikli süpürgede yapmamız pek mümkün olmuyor, motoruna zarar verebiliriz veya filtreleri tıkanabilir diye. Fakat sulu elektrikli süpürgeleri bence avantajlı yapan tek özellik, sıvıları sorunsuz çekebilmesidir. Yine de sulu elektrik süpürgesini seçmek için yeterli midir, bana sorarsanız hayır. Yani sıvıları çekmek yerine silmeyi tercih edebilirim ve elektrikli süpürge alacaksam bunu Philips kablosuz elektrikli süpürgelerden yana kullanabilirim ;)
Annemin evinde sulu olan vardı ve çok memnundum. Çekim gücü iyiydi hemde sudan dolayı bütün kir pislik toz suya hapsoluyordu. Kolay kullanımı vardı bu yüzden. Döküp çalkaladim mi iş bitiyordu. Ama kendi evime artık üretilmediğini söyleyip şekil olarak aynısını ama susuz olanını verdiler. Çekim gücü iyi ama tüm tozu kiri öyle topluyor. Çöpe dökerken her yer toz oluyo benim de alerjim var.
Kullanım açısından bakımı zor. Yani her temizlik sonrası haznesini alıp temizlenmeniz gerek. Aksi halde koku yapar. Onun dışında yerlere dökülen sıvırlarda dahi kullanılabildiği için pratik. Diğer kuru süpürgelere bakarak toz tutma olayı çok daha başarılı. Uygun ağızlar takarak halı ve koltuklarınızda da kullanabiliyorsunuz. Örneğin kele oldu uygun sökücü ile ovalayıp makine ile çektiğinizde kuruması çabuk olur.
Cevap
12Cevap
Tozların tekrar evin içerisine dağılmaması için, sulu elektrik süpürgesi harika ise yarar gadası.
Cok saglıklı oldugu soylenemıyor
Kullanmadım daha önce ama pratik gibi.
Biz bir dönem thomas kullanmıştık ama bizim ev müstakil zor oluyordu ağırdı da belki normal bir ev için daha kullanışlı olabilir... Sonra hem bu gibi sebepler hem de alerjim yüzünden Dyson aldık bundan daha memnunuz...
Teşekkürler.. 🤗
Arnica bora kullandım. Tamam iyi güzel sıvı filan da çekiyor ama iş bittikten sonra o su haznesini çok iyi temizlemez ve kurutmazsan bir sonraki çalıştırmada çok fena koku yapıyordu.
Kullandım en sonunda fırlatıp attım o su haznesini temizlemek ölüm gibi kokusu ayrıca dert. Toztorbasız aldım daha rahat şu sıralar robot süpürgeler ilgimi çekiyor
Su haznesini tuvalete döküyorsun gidiyor. Ne toz ne başka bir şey ile uğraşıyorsun. Bence toz torbalılardan daha kullanışlı
Uğraştırıcı ama hijyenik toz vs olmuyor ama her kullanımdan sonra o suyu dök hazneyi temizle uğraştırır temizlemezsen de iğrenç kokar makinen
Sulu kullanma koku yapar temizliği zordur bence torbasız en iyisi ve yıkama için farklı makine al derim.
Asla pratik değil. Bu zamana kadar hep sulu kullandık ve insanı çok uğraştırıyor.
Su hazneli temizlik robotu kullanıyorum pratiklik hiç yok ama temizlik mükemmel tozu suya hapsettiği için toz olmuyor evde birde esanslarıyla muhteşem koku veriyor
Sulu süpürge tozu aliyor çok iyi Ama ugrastirmasi da vardır.
Suluyu hiç önermem sürekli o hazneyi temizleyip kurulamak çok zahmetli pratik hiçbir yanı yok.
Kullanıyorum arnica markasına ait ve aşırı memnunum
Kullanıyorum ve çok zahmetli. Şimdiki aklım olsa torbasız kuru süpürge alırdım.
İhlas robot kullanıyoruz toz çekme işlemini dr uyguluyorum süpürdükten sonra baya memnunum suya koku da sıkınca hoş oluyor
yarımdan biraz fazla çay bardağı ile su koy ölçü olarak. düzgün çalışır.
Tavsiye etmem. Temizliği zor. Unutursan çok pis kokuyor. Toz torbalı en güzeli. Kullan at pratik.
Eskiden kullanmıştık her süpürge yapılınca o hazne temizlenmesi gerekir çünkü kokar kalirsa
Kullanıyorum, bir zorluğu yok. Sadece işin bittikten sonra yıkamak zorundasın yoksa koku yapıyor
Kuru süpürge daha iyi her zaman temizlemek uğraştırır bu.
Kullanmadim ama bu halı yıkamak için degilmi halı koltuk yıkıyordu sankı.
Kullandim 2 ay tahammül edebildim 😬
toza karşı alerjin var mı?
Kurucuyuz biz sulu bozuyor
Hiç kullanışlı değil kullandım memnun kalmadım.
Sakın alma fazladan iş çıkarıyor insana 😒
Su hazneli olanlar kötü koku yapıyor tavsiye etmem
Sulu olanlar pratik değil ancak daha hijyeniktir
Çabuk bozuluyor. Torbasz süpürge daha karlı
Kullanirim en sevdiğim
Alma
suyla mı çalışıyor
Normalinden var
Koku yapar ya
Çok pis koku yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı