Eşim de ben de çalışıyoruz. Çalışma evde otur demeyin bu devirde tek maaşla ev geçinmiyor ne yazık ki, henüz çocuğumuz yok ama olduğunda geleceği de düşünerek birikim yapmamız gerekiyo ayrıca. Temizlik için birini tutmak evliliğe aykırı mıdır bu ne biçim kadın derler mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok niye olsun. Ben tek yaşıyorum. Bende yardımcı çağırıyorum. Öğretmenim. Bizim meslekte vakit bol şimdi doğruya dogru. Gecen sene ders saatlerim azdı. Haftada 3 gun derse gidiyordum tum gün. Diger günler 4 gun boştum. Evimin temizligini,ütümü yapabiliyordum. Bu sene tayin istedim. Gecen sene ilkokulda çalışıyordum. Simdi lisedeyim ve haftanın 5 gunu tum gun doluyum. Derslerim var. Çünkü okulda dil sınıfının cogu dersine ben giriyorum.(branşım ingilizce) kurs açma niyetim yoktu. Cocuklar cok istedi kurs açın haftasonu diye. Cunku bunlar universite sınavına hazırlanıyorlar. Kurs açtım. Haftasonu da kursa gidiyorum. Evin islerini yapamamaya başladım. Özellikle temizlik. Yine diger ütü, yemekleri zorda olsa yapabiliyorum. Yardımcı geliyor eve. Bunda utanilacak bir sey yok. Ha belki bana niye o kadar ders aldin diyebilirsiniz😄 ben almadim idare öyle ayarladi. Bizim okulda 2 tane ingilizce öğretmen eksigi var. Onlarin derslerine mecbur biz giriyoruz. Haliyle ders fazla oluyor. Yoksa bende gecen sene rahattim. iyiydi. Bu sene cok yoruluyorum😊 sorun yok. Artik türkiyenin bazi seyleri aşması lazim. Calisiyorsun ve dort dörtlük olamazsin. Kadinlardan bu ulkede cok sey bekleniyor. Hem cocuk dogursun baksin, hem ayaklari uzerinde dursun calissin, hem ev hanimligini yapsin. Yazarken icim darlandi. Allah hepimize yardim etsin. Hele ki evlilikte calisan kadin olmak daha zor oluyor. Calisan kadinlar destek olacagi yerde kostek oluyorlar. Çalışıyor diye ev işi yapamıyor mu falan deniyor. Bana da öyle. Okulda meslektasim bir kadin hoca. Neden bos bosuna para oduyorsun. Kendin yapsana dedi. Ben her seyimi kendim yapiyorum dedi gururlanarak. bir de böyleleri var. Yetisebilsem her işe,çağırmam zaten. Zamanım bu sene pek yok ve boyle bir ihtiyac duydum. Ayrica millete neyse. Kendim calisiyor kazaniyorum istedigimi çağırır parasını veririm. Kime ne? Temizlik yemek yapmayinca kadınlık eksiliyormus gibi davranıyor bazilari. Bazıları ne kadar okursa okusun. Gitsin en yuksek puanli okulda da okusa zihniyet aynı değişmiyor malesef. Hicbir sorun olmaz kimse de karışamaz sana. Köle değiliz. Bizde insaniz. Her ise yetismek zorunda degiliz. Ha burda esin yardim etmiyorsa böyle bir ihtiyac elbette ki olur. Ben bekarim ama bazi arkadaslarimin eşleri yardim ediyorlar temizliğe falan. Onlarda boyle sorunlar olmuyor. Mesela pazar gunu tatiller. O gunu temizlik gunu yapmışlar. Is bolumu yapmışlar. Beraber iki elden yapiyorlar islerini. Ama boyle erkek bulmakta cok zor. samanlikta igne aramak gibi bir sey. E koca da yardim etmiyorsa tek care yardımcı kalıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani ben olsam hasta olmadigim sürece aksamdan bulasikları yıkarım ,
çamasri da yıkarım sererim. Zaten otrdgun yerden tv izlerkn bile katlarsın.
Izinli oldgum da da 1-2 saat ayırıp evi süpurup silerim baska zaten iki kisi ve ikisi de calışiyor oldgu icin ev de fazla zaman gecmeyecek pek kirlenmez.. cam perde desen onlar zaten her zaman yapilan isler degil.
Eve hizmetci getirilmesi taraftari değilim ev benim kendi ozel yaşam alanım baskasinin esyalarimi karıştrmasini sevmem. Temizligi o sekil yaparsan ütü yapamam dersen kuru temzlemeye verirsin. Yemekte ayni sekilde dısardan soyleyebilirsin.. ikisini de o şekil halledersin.
Ayrica Kimse birsey soylemez herkesin kendi tercihi.11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim, öyle anlatınca kolay geldi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiniz de çalışıyorsunuz bu durumda bir evlilikte olması gerekeni anlatayım sana.
1. Yemekleri birlikte hazırlamanız gerekir. Kocan yemek yapmayı bilmiyor ise salatayı hazırlar ya da masayı hazırlar. En kötü bulaşıkları halleder ki senin üzerindeki yükü azaltır.
2. Ya temizlikçi tutulur ya da haftasonu ev karı koca birlikte temizlenir. Biriniz ütü yapar diğerini süpürge tutup paspas çeker gibi düşün.
3. Eğer ikiniz de çalışıyor iseniz bütün işlerin ortak yapılması gerekir. Ben erkeğim eve gelir ayaklarımı uzatırım kadın hem çalışıp hem eve temizler yemekleri yapar mantığı tamamiyle kadını köleleştirir.
Eğer bunları yapmıyorsa eşin o zaman temizlikçi almanda hiçbir sıkıntı hiçbir problem yok demektir. Eşin bunları yapsa bile temizlikçi almanda sıkıntı yok çünkü ikinizde çalışıyorsunuz yetişemezsiniz21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler detaylı açıklamanız için
Hayır, oldukça normal bir durum.
Yoğunsan tutabilirsin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
85Cevap
+1 yılGerek var mı? Hafta sonuna bırakmak istemiyorsundur , hafta içi çok yorgun olmadığın bir akşam 2 saatte işlerini bitirebilirsin. Temizlikçiye vereceğim parayla temizlik malzemelerimi alırım ben olsam. Birde başkasının yaptığı temizlik nasıl içinize siniyor anlamıyorum.
Benim evimde olamaz mesela yardım etmek isteyene bile izin vermem. Eşin anlayışlı biriyse sen iş birliği yapabilirsin. Hem daha güzel vakit geçirmiş olursunuz hemde içine sinen bir temizlik yapmış olursun.12 Yorumla
Soran+1 yılbaba evinde de çok temizlik yapan biri değildim yani bana duşakabin nasıl temizlenir desen bilemem, o yüzden kendi temizliğim daha fazla içime sinmiyor :D
- +1 yıl
Yani başkasının yapacağı da aynı olacak diyorsun😂
+1 yılValla ben özel eşyalarımı başka bir kadının kurcalamasından hoşlanmam hele evliysem eşimin hiç. O kadın ister istemez o eve giriyor. Bu devirde kendine bile iki kere düşüneceksin güvenirken. Bilemiyorum. Haftada bir eve 2 saat ayırıp sil süpür yapmak çok zor değil 🤷🏻♀️
44 Yorumla- +1 yıl
Hanfendi düşünceni yesinler
- +1 yıl
Hahahahah sağolun 😂
- +1 yıl
Ciddiyim ben dalga geçmeyi sevmem☺
- +1 yıl
Pekiii
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim kimsenin ne düşündüğünü asla önemseme derlerse desinler ama şunu da söyleyeyim ben olsam asla almazdım inan bu devirde kimseye güven olmuyor Allah korusun kocana kafayı takar ya da ne bileyim evinizi karıştırır filan hiç gerek yok bence..
12 Yorumla
Soran+1 yılya o da öyle ama kadın annemin arkadaşı çok eskiden beri anneme de giderdi bilmiyorum güvenilir geliyor :/
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar artık babasına bile güvenemiyor bu devirde
+1 yıl7/24 çalışmadığın sürece kendi temizliğini kendin yapabilirsin. Uzun süreceğini düşünmüyorum çünkü iki kişisiniz, evin aşırı derece kirlenmez. Ayrıca kime güvenip evine sokacaksın ki? Ben bir başkasının yaptığı temizlikten de memnun kalmam. Sadece kendim yapınca içime siniyor.
10 Yorumla
+1 yılKimseye temizlik görevlisi tuttuğunu söylemene gerek yok. Bizim evde de duran olmadığı için temizlikçi geliyor yapıp gidiyor. Eskiden daha sık gelirdi artık ara ara çağırıyoruz. Kimse bir laf edemez ederlerse duyma onları. Sen rahatına bak😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ama devamlı çalışan alma alırsanda yatılı falan olmasın gerek yok
Soran+1 yılyok yatılıya gerek yok zaten de çevre için değil eşim ve aile çevremiz için demiştim aslında.
- +1 yıl
Eşin kabul ediyorsa ailesi önemli değil
+1 yılEğer eviniz 3 4 katlı villa değilde 3+1 apartman dairesi ise çok rahat o evinle ilgilenebilirsin.
6 ayda 1 cam silinir
Ayda 1 banyo tuvalet yıkanır
Haftalık ya da 2 haftada 1 çamaşır yıkanır ve peşine gerekirse ütü yapılır.
Yer haftada 1 süpürülür belki 2 haftada 1
Ayda 1 toz alırsın tamamdır11 Yorumla- +1 yıl
Evli olsaydık ve eve birisini alsaydın 1 kuruş vermeyeceğim gibi gelmesi sorun olurdu sonuçta evde bir yabancı var. Ben yabancılardan aşırı rahatsız olurum. Örneğin ben toz alırken sadece mikrofiber bez ve sıcak su kullanırım yeter bir kere eve bir temizlikçi gelmişti ev çamaşır suyundan feci kokuyordu nefes almak imkansızdı allahtan astım felan olmadım. Kadın kendince temizlemiş sonra 1 ay ne nerede arayıp durmuştuk ve ben her seferinde aradığımı bulamadığımda acaba çaldı mı diye düşünüyordum. Temizlikçi halı yıkayacaksındır duvar sildireceksindir o zaman gerekir diğer türlü asla
+1 yılannem memurdu. hem evinin işini ayarlar hem de işine giderdi. babam da yardım ederdi. çok enderdir temizlikçinin geldiği. yapacak olan yapar.
11 Yorumla
Soran+1 yılmemursa 2 gün izni var demektir. benim iznim o kadar geniş değil.
+1 yılBaskalarinin ne dediginin onemi var mi? Calisan bir insansin ve yardima ihtiyacin varsa elbette yardimci cagirabilirsin ayrica ev isleri sadece kadinin gorevi degil hele de calisan bir kadinsa ne bicim kadin demeye de kimsenin haddi hakki zaten yok..
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir açıklama
+1 yılMaddi durum el veriyorsa yani temizlik için birine maaş veriyor ve zorlanmıyorsan hiç sıkıntı olmaz bence. bizde iki kişi çalışıyoruz borcumuz olduğu için maaşlı çalıştıramıyoruz mesela olmasa kesinlikle mantıklı
11 Yorumla
Soran+1 yılyok maaşlı kadar düzenli değil yani haftada 1 gelince de maaş mı veriyoruz tam bilmiyorum
+1 yılHerkez her seyi. Söyler ev temiz olmassasa ne kadae pis derler öyle olursada kendi evini niye kendi. Temizlemiyo derler yani insanlar her seti. Söyler onların ne dediğini bosver içine ne siniyosa nasıl rahat olcaksan öyle yap
10 Yorumla
+1 yılElbette diyenler olacaktir! hayatinda digerlerinin fikirleri ilemi yön veriyorsun? ihtiyacin ve durumun varsa neden olmasin 3. bir kisinin bu yönde fikir belirtemesi gayet normal ama senin bundan etkilenmemen gerekli.
10 YorumlaTemizlikçi almak diye sordunuz diğmi soruyu? Neden evliliğe engel olsun ki, Eşime kuma alsak evliliğe mani olur mu diye sormamışsın ki soruyu. Temizlikçi almak istiyorsanız, kim karışır, ne mahsuru olabilir? Alırsınız hizmetini, ödersiniz ücreti.
10 Yorumla
+1 yılbu ne biçim kadin diyenler o halde maddi destek versinler, ya da gelip evi temizlesinler. Kim ne der diye düşünme azcik kendini düşün güvendiğin biri devamli olarak yardimci olsun.
20 Yorumla
+1 yılNe alaka büyükşehirdemi yaşıyorsunuz _ ?
#gentlemann3411 Yorumla
Soran+1 yılankaradayız evet
böyle saçmalıkları nerden cıkarıyorsunuz tatil gününüz yok mu sizin eş ile beraber tatil günü
bir evi temizlemek kaç saat sürer ki yok kadın tutayım bilmem ne
boş masraff. kocan yardım etsin öğlene kadar evi temizleyin
sonrada oturun kahvenizi için kardeş12 Yorumla
Soran+1 yıleşimle tatil günümüz aynı değil. haftada 1 gün iznim var onda da normalde yapmam gereken dışarı işlerini yapıyorum alışverişiydi faturasıydı bilmem nesiydi
bu gayet normal bir durum. ikinizde çalıştığınız için evi temizlemesi için birini tutmanız çok doğal ama bunun sıklığı önemli. sonuçta az da olsa eve çekidüzen verebilmeniz lazım...
10 Yorumla
+1 yılEvde olduğum halde 2haftada 1 genel temizlik için birini alıyorum çocuk olunca her işe yetişilmiyor malesef. Yetişenlerde var ama ben yetişemiyorum orası kesin.
10 Yorumla
+1 yılDurumunuz varsa cagırın baskasıda sebeblensın sızde kendını, e zanan ayırın. Baskasının ne dusundugü çokda önemli olmasa gerek bu tür konularda, saygılar.
10 YorumlaYoo ne ilgisi var 2 haftada bir gelsin temizlik ütü vs yapsın gitsin. Akıllıca bir hareket ve zamandan tasarruf.
21 Yorumla
+1 yılSürekli olarak tutmak yanlış bende evli ve çalısan bir bayanım ama evime de yetişiyorum işime de aksamdan yemeği yapıyorum ortalığı düzenliyorum hafta sonu da temizliğimi yapıyorum arada olarak yardımcı alabilirsin eve komple temizlik için
13 Yorumla- +1 yıl
Ne ıs yapıyorsun cocuk var mı
- +1 yıl
@jınekologayse82 özel bir kreşte öğretmenlik yapıyorum
- +1 yıl
Ne guzel bende severim cocukları
+1 yılKesinlikle evde oturma kendi ekonomik Özgürlüğün Elinde olsun Kocaeli'ne bakma al bir tane temizlikçi hizmetçi işlerinizi yapsın
10 YorumlaBaşkalarının düşüncelerine göre hayatınızı şekillendirmeyin. Benim eşim de çalışıyor ve biz de temizlik için yardımcı alıyoruz.
10 YorumlaTutulabilir tabi yorgun geliyorsanız.
Hatta neden yardımcı direkt temizlikçi tutun.
Burda 100 liraya baştan aşağı temizliyorlar evi.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoo evimde bir personelim var aileden brisi gibi yaşıyor 😅 bir oda verdik kalıyor orda şu an eşim evde yok ben ve o evdeyiz Bu biraz kendi ahlakınızla alakalı bence milşet ise ne derse dersin ben millet için yaşamıyorum
10 Yorumla
+1 yılBennde çalışıyorum ve sürekli olmasa da bir kaç ayda bir temizlikçi çağırıyorum. Bu senin gayet doğal hakkın. Kimsenin bir şey demeye hakkı yoktur.
10 Yorumlaİnsanların ne düşündüğünü bu kadar önemseme, herkesin hayat şartları farklı ve ona göre de bir yol program belirliyorlar. Sende kendine göre ayarla.
10 Yorumla
+1 yılKim karışabilir ki buna? Durum ortada ikiniz de çalışıyorsunuz sizin kararlarınızı sizden başka kimse yargılayamaz.
10 YorumlaAslında aykırı değil erkek eşinin yorulmasını isteyebilir maddi durumu el verdikten sonra sıkıntı olmayabilir bence
10 Yorumla
+1 yılEv işleri ve çocuk için yardımcı çalıştırmak gayet normal bir durum lâkin güven sorunu olacak çocuğa iyi bakabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılBen gayet normal olduğunu düşünüyorum ama yine de eşinizle istişare yapsanız daha sağlıklı olabilir... 😊
10 Yorumla
+1 yılablam hem çalışır hem yemek yapar hem temizlik yapardı. Tabi ara sıra paylaşırlardı işleri Hemde çocuk varken. Üşengeç değilsen herşey yapılır
10 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki temizlik için zaman bulamıyorsan bence yardımcı çağırman da bir mahsur yok.
20 Yorumla
+1 yılEve temizik için yardımcı almak aykırı değildir evde oturma zaten tek maaşla geçinmez ev çocuk yok mu yani
10 Yorumla
+1 yılImkanin varsa ayda bir veya 2 haftada 1 al dip köşe temizlensin ohhh misss
21 Yorumla
+1 yılYoo benim etrafımdaki ev hanımları bile atafa bir kadın çağırıyor. Hele senin durumunda çok normal
10 YorumlaSacmalama hic alakasi ypk tabiki alabilirsn. Millet ne derse desin. Çalışmıyor dahi olsan temizlikci almak istiyosan alirsn buna kimse karisamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli tutma lakin arada haftanın belli günleri temizliğe çağır sorun olmaz hemde makul olur. Bence tam tersi öyle demzler ben geleyim temizliğede parayı bana ver derler xD
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@omrumyetermi sanamı yazayım? ne yazayım sana ne istiyosun?
+1 yılHayır aykırı değil, tutula bilir tabii ki, sonuçta yorgun oluyorsunuz çalıştığınız için.
10 YorumlaArtık çalışan herkes eve temizlik , ütü vb. İşler için yardımcı alıyor. Bu gayet normal birşey.
10 YorumlaNiye aykırı olsun tanıdığın paraya ihtiyacı olan birini al yapsın
10 Yorumla
+1 yılO zaman ünlüler yaşamasın
O temizlik firmaları kimler için kuruldu sanıyorsun sen?10 Yorumla
+1 yılKimsenin boyle bisey demeye hakki yok alablirsin b3nce
10 Yorumla
+1 yılBence surekli degilde haftada birini cagirabilirsin
10 Yorumla
+1 yılTemizlikçi tutabilirsin
Bu nw biçim kadın diyen aynaya baksın10 Yorumla
+1 yılDerlerde derlerde sen etrafa ne bakiyorsun ki. Vaktiniz zamaminiz yoksa gayet normal.
10 Yorumlaİkinizde çalışıyorsunuz aykırı falan olmaz merak etme
10 Yorumla
+1 yılTabiki aykırı ne münasebet. EVİMİZDE 3. şahsın ne işi var saçmalık, işten geldiğimde yorgun da olsam gücüm olmasa bile kendi temizliğimi kendim yaparım.
02 Yorumla
Soran+1 yılgider borusu patladığında EVİNİZE 3. kişi girmiyor mu?
- +1 yıl
Evli değilim ki daha. Ama evlendiğimde inşallah sevdiğim 3. kişiyi getirir bende o şahıs evimizden gidene kadar odadan dışarı çıkmam.. Bu kadar basit
+1 yılHayır boyle dusunme zaten akşama kadar calisiyorsun kendine ayırarcagin vaktini de temizlikle geçirme
11 Yorumla- +1 yıl
selam cok tatlisn
Madem evde olmuyorsunuz, o evin çok kirlenceğini sanmıyorum, akşam yarım saatinizi ayırıp temizleyebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılÇalışırsam alırım ve kimin ne dediği de umrumda olmaz..
10 YorumlaNeden öyle oldu ki. Çalışıp ev temizliği yapmak modern kölelikten başka birşey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen tutuyorum temizliğe birisi ütüye başka bir kadın geliyor ayretten çocuk için bakıcım var ben bunda bir sıkıntı görmüyorum
10 Yorumla
+1 yılHerkes çağırıyor ama sana tavsiyem eşin yokken gelsin temizlesin gitsin
10 YorumlaNe alâkası var? Evde oturan kadın bile temizlikçi çağırıyor artık
40 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki de saçmalamayın lütfen 😂😂
20 Yorumla
+1 yılHaftada bir iki kere gelsin temizlesin nolcak ki zaten surekli de sizin paraniz yetmez herhalde günlük tutamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten günlük temizlenecek kadar kirlenmiyor ya
El alem tanrısını boş ver, onun kadar salak bir tanrı yok. Sen kendi iç sesine ve eşinin ne dediğine kulak ver. Kendini harap etme o beden sana lazım, evini temizletiyorsun sadece ne ayıbı olabilir?
00 Yorumla
+1 yılYokk imkanınız varsa tutabilirsiniz.. başkalarını düşünmeyi bırakın
10 Yorumlaçalıştığın için demeye bilirler ama kocan işten erken çıkabilir kadın evde temizlik yaparken
10 Yorumla
+1 yıleşinin gördüğünde , aklına kötü şeyler gelmeyecek bir kadın alırsanız olabilir. yoksa ağlar durursun
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem