Merhaba arkadaşlar! Bana yardımcı olabilir misiniz? Sessiz, çekim gücü yüksek ve toz torbasız süpürge arıyorum, hangi elektrikli süpürge markalarını tavsiye edersiniz? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar! Bana yardımcı olabilir misiniz? Sessiz, çekim gücü yüksek ve toz torbasız süpürge arıyorum, hangi elektrikli süpürge markalarını tavsiye edersiniz? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Sesi rahatsız etmeyecek, güçlü çekim gücüne sahip, uzun ömürlü ve yüksek performansa sahip bir elektrik süpürgesi arıyorsan Dyson v11 elektrik süpürgesini almanı öneriyorum. Özellikle de benim gibi toza alerjin varsa veya evde astım hastası olan birileri varsa, elektrikli süpürge markaları arasından Dyson V11 en kullanışlısıdır, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Dyson v11 elektrik süpürgesi yüksek çekim gücü sayesinde halı diplerinde biriken toz taneciklerini bile derinlemesine temizleyerek, sert zeminleri bile üstün perfonmans sergiler.

- Goldmaster gibi markaları da bütçene göre değerlendirebilirsin. Benim öncelikli tavsiyem Dyson elektrikli süpürgeleridir.
- Philips,
- Electrolux,
- Rowenta,
- Arzum,
Diğer elektrikli süpürge markaları olan;
Bende toz torbasız olanı sinirden parçaladım bugün.
Bir zaman sonra çekiş gücünü kaybediyor hazneliler.
Şimdi toz torbalı en sessiz süpürgeyi araştırıyorum.
Şarzlı kablosuz ve sessız olsun istiyorsan #dysonv11 i tavsıye ederım.
Evet tavsiye veririm sakın eve sokma sesinden nefret ediyorum arkadaş
Cevap
15Cevap
Kablosuz, sessiz ve emiş gücü en yüksek süpürge markası denilince akla Dyson kablosuz akıllı elektrikli süpürgeleri gelmelidir Dyson kablosuz akıllı elektrikli süpürgesi, tüm zemin türlerini hisseder ve hepsine uyum sağlar. Akıllı temizlik modları tüm görevler için en iyi performansı sunar. LCD ekran performansı gerçek zamanlı olarak bildirir. 60 dakikaya kadar çalışma süresi vardır. Her yeri derinlemesine temizleyen güçlü emiş gücüne sahiptir.
Dyson dışında en iyi kablosuz akıllı elektrikli süpürge markaları Arçelik, Philips, Bosch ve Rowenta'dır..💫
Dyson haricinde hepsini tavsiye edebilirim.
6000tl ye supurgemi olur ulan.
Araba mi bu
En güzeli el gır gırı elektirik yakmaz bozulmaz, insan gücüyle çalışır bildiğin tasarruf küpü 😄
Dysonu beğeniyorum ama pahalı biraz, normal bütçeye göre arnica ve philipste güzel
Dyson en iyisidir evet onu ezberledik sayenizde 😅😊
Miele diye bir Alman markası var istersen araştır.
Bizimki philips çok iyi valla sağlam da baya yerde en ufak tozu bile çekiyor
Siemens kullaniyorum ve harika...
FANTOM var... başka işlere de yarıyor.
Philips Marathon Ultimate
Paran varsa Dyson yoksa Philips maraton serisi
Günaydın ☀️ Bütçe Ne Kadar 🤔
Arnica almada memnun degiliz
Fakirden kesinlikle uzak dur
bruno
siemens
Rashfordd
tefal