Merhaba arkadaşlar. Ben sizden elektrikli süpürge önerilerinizi almak ve aklımdaki soru işaretlerini gidermek için geldim.
Elektrik süpürgesi almaya karar verdim de, bana hangi elektrikli süpürgeyi önerirsiniz? Emiş gücü yüksek, sessiz ve pratik olan en iyi elektrik süpürgesi (2020) için acaba hangi markayı öneriyorsunuz? En iyi toz torbasız elektrikli süpürge hangisi? Benim gibi elektrikli süpürge alacaklar varsa, sizleri de önerilerinizle yorumlara bekliyorum.
Bir de süpürgenin sessiz olması benim için çok önemli. İstediğim saatte çalıştırabilmek isterim. Acaba sessiz elektrik süpürgesi tavsiyesi verebilir misiniz bunlara ek olarak?elektrikli süpürge önerileri
Elektrik süpürgesi önerisi olan var mı? En iyi elektrik süpürgesi markası hangisi?
Evini kolayca temizlemek isteyenler için elektrikli süpürge önerilerinde bulunmak istiyorum. Çünkü hepimizi evimizi mutlaka süpürüyoruz ve yeni bir süpürge alırken elektrik süpürgesi önerilerine ihtiyaç duyuyoruz. Bu ihtiyacı karşılamak adına yakından bildiğim elektrikli süpürgeleri sizlere kısaca göstermek istiyorum.
Elektrikli Süpürge Tavsiyelerim (2020)
1- Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge
Süpürge önerisi yapacaksam eğer ilk olarak Philips'ten bahsederim. En güçlü ve en iyi elektrik süpürgesi 2020 süpürgelerden biri Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge. Led ışıkları var ve 360 derece çekim gücüne sahip. Bu sayede hiçbir tozu atlamadan temizliyor. 65 dakika kullanım süresi olduğu için temizliğin ortasında sizi yarı yolda bırakmıyor. yumuşak bir ince fırçası var. Evdeki tüm köşelerdeki tozları fırça ile yakalayabilirsiniz. Borusunu çıkarınca küçük el süpürgesi gibi olması çok pratik. En iyi toz torbasız elektrikli süpürge hangisi? sorusunun cevabı da Philips'te. Torbasız toz haznesinin kullanımı çok basit, kolayca boşaltabiliyorsunuz. Ve manevra yeteneği yüksek bir süpürge, yatak ve koltuk altlarına ulaşmak hiç zor değil. Sessiz elektrik süpürgesi tavsiye için de Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge öneririm.
2- Dyson V11 Absolute Pro
Dyson V11 Absolute Pro
Benim bu zamana kadar bildiğim iyi süpürgelerden biri de Dyson. Özellikle son yıllarda benzer özellikleri olan ve bilinen markalarla arasında fark yaratabilen Dyson, V11 Absolute Pro modeli ile resmen süpürgelerin en iyilerinden biri diyebilirim. Özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse. Her zemin ve halı türüne uyum sağlayan, çekiş gücünü kolayca ayarlama imkanı ile süpürmeyi pratik hale getiren bütünleşik dijital motorlu başlıkları mevcut. Bu sayede tek seferde bütün evi temizlemek mümkün. Üzerinde bulunan LED ekranıyla çekiş gücünü ayarlayabilir, her zemine uygun süpürme işlemi yapabilir ve süpürgenin şarj süresini öğrenebilirsiniz. Hangi elektrikli süpürge daha iyi diyenler için iyi bir tercih.
3- Arçelik S 4935 TornadoEco Champ
Şunu baştan söylemeliyim ki, bu toz torbalı bir elektrik süpürgesidir. En iyi toz torbalı elektrik süpürgesi hangisi diye merak edenler için Arçelik markasının en çok tercih edilen süpürge modelinden size kısaca bahsedeyim.
- A+ enerji sınıfında olan Arçelik TornadoEco Champ, 8 metre kablo uzunluğu ve 65 desibellik ses seviyesiyle öne çıkmaktadır. Oldukça sessiz bir süpürge olan Arçelik TornadoEco champ, 600 watt gücüyle 4 litrelik toz torbası kapasitesine sahiptir. Bu da tüm evi kolayca temizlemenize yardımcı olmaktadır.
4- Electrolux UltraCaptic
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Electrolux UltraCaptic benim uzun zaman kullandığım ve hala çalışır durumda olan bir elektrik süpürgesi. Toz torbalı elektrik süpürgesi tavsiyesinden sonra toz torbasız ve çekim gücü yüksek elektrik süpürgesi göstereyim dedim. Hadi Electrolux UltraCaptic özelliklerine yakından bakalım.
- Electrolux UltraCaptic; 650 watt ve 5 kademeli bir çekiş gücüne sahiptir. En iyi çeken elektrik süpürgesi modelleri arasında yer alan UltraCaptic ile her yüzey için ayrı bir çekiş gücü kullanabilir, halı veya parkelere zarar verme endişesinden kurtulmuş olursunuz.
- Dyson'dan sonra iyi elektrik süpürgesi görmek isterseniz diye önerdiğim Electrolux UltraCaptic, özel filtreleri sayesinde çektiği tozları hapseder, dışarıya temiz hava verir.
- FlowMotion teknolojili sessiz başlığı ile 78 desibele kadar çıkan sesin azaltılması sağlanmaktadır. Yine de sessiz bir süpürge diyebilmek için yeterince sessiz değil.
- Tıpkı Dyson V11 Absolute Pro gibi Electrolux UltraCaptic modelin de haznesini tek hamlede çöpe kolayca boşaltmak mümkün.
"En iyi süpürge hangisi?"diye düşünüp bir türlü karar veremeyenler, elektrikli süpürge önerileri arayanlar ve hangi elektrikli süpürge daha iyi diye merak edip kıyaslamak isteyenler için sizlere gösterdiğim 3 süpürge modelinden dilediğinizi seçebilir, temizliğinize en uygun olan süpürgeyle yola devam edebilirsiniz ;)
Emiş gücü yüksek bir şey almak lazım iyi temizlik için. Ve emiş gücü yüksek olan Torbalı Süpürgeler fakat onlarda da torba sorunu var. Eğer toz torbasız elektrikli süpürge tavsiyesi istersen Dyson animal modeli efsanedir, emiş gücü çok iyi. Filtreli istersen de maraton düşünebilirsin. Şayet sulu elektrik süpürgesi tavsiyesi istersen önerebileceğim pek marka yok, çünkü sulu modellerin emiş gücü düşük oluyor.
Ya bak ne alacaksan al öncelikle çekiş gücü iyi olsun sonrada ağır olmayan ve kolay sürüklenen bişey al. Ağır olanlar ya da sürükleme konusunda pratik olmayanlar çünkü insanda süpürme isteği bırakmıyo :) Bu konuda Philips, Dyson, ve Fakir markaları iyidir.
Ablacım sulu modeller var. Filtrenin yerine su haznesi ile var olan pislikler suya gidiyor ve evdeki halılar oturma grupları daha yeni alınmış gibi oluyor. Onlara annem 2 bin lira civarında para verdi ama hakkını veriyor makine.
@Beyzaa0006 ya siz kadınları anlamam ben akşama kadar tek işiniz yemek ve temizlik bide bizim gibi harıl harıl çalışsanız eve gel yemek yap gece 1 buçuğa kadar temizlik ile uğraşsanız ne olursunuz bilmiyorum eşim bana diyo ki hizmetli alalım ben kabul etmiyorum siz şu halde bide sulu hazne temizlemeye üşeniyosunuz komiksiniz 😂
Su ile çalışan sistemler tozu hapsettikleri için çok başarılı ancak bakımı suyunu değiştirmek, temizlemek filan çok zahmetli. Günlük kullanıma uygun değil bence. Paraya kıyıp bir tane toz torbalı günlük kullanım için, bir tane de sulu sistem ayda 1-2 kere derin temizlik için olabilir.
Buna gerek yok Dyson bu işin ustası. Allerjik astim teshisi 3 yaşında konulan oğluma doktor recetesiyle aldım. 13 senedir memnuniyetle sorunsuz kullanıyorum. Benimkisi eski model olduğundan tek sorun yeni modellere gore daha sesli çalışması. Onun dışında kullanımı bakımı kolay pratik güçlü bir süpürge.
Arnica bora 4000 Su filtreli, ilaveten hepa filtresi var. Su filtrelu makine kadar hicbirisi temizleyemez. Tozu bir taraftan cekip diger taraftan puskurten cihazlar saglik acisindan uygun degil. Hele ede cocuk varsa. Alerjili ve astimli varsa su filtreli kscinilmaz olur.
Su haznesi olan modelleri her temizlik yapışında temizlemen gerekiyor, Toz torbalılar da ve toz haznesi olan susuz modellerde o derdin olmaz. Ben yeni aldım Bosch marka toz torbalı bir model emiş gücü iyi olsun ve hafif olsun yeter bence.
Canım ben onu bunu bilmem eğer titizsen evin temizse üşengeç değilsen ve çocuğun varsa ve senin için önemliyse aura cleanmax geri bütün süpürgeler çöp. Ben dyson da philips de çalışmış bir bayan olarak kesinlikle aura nokta net
Marka bilmiyorum pek ama kesinlikle sulu olanlardan al. Çünkü süpürdüğü şeylerin hepsini suya hapsediyor, böylece süpürge in havayı dışarı attığı bölümden toz çıkmıyor havaya. Evin daha geç tozlanır.
Ne marka alıyosan al da o su koyarken açma kapama yeri kolay olsun bazen deli gibi temizlik yapasım geliyo daha süpürgeyi açamadığımı farkediyorum hevesim kaçıyo asfgjdd
rowento apollo 2000w var bizde.. sulu süpürge modeli. cidden süper temizliyo. ayrıca temizlemesi çok kolay. cekiş gücü yüksek. ben kullanıyorum. sulu model almanı tercih ederim. hem suyun içine kolonya parfüm vs. koyunca koku yayıyor :)
evet aynen öyle. Ama avrupa artik 1600 watt üzeri üretilmiyor. hatta eylül 2017 den itibaren 900 watt üzeri üretim ve satisi yasaklanacak. Cekis konusunda yeni sistemler üretildi su an yeni cikan bosch ve siemens 1600 watt lar 2500 watt gibi cok mükemmel bir cekisi var. hemde daha sessiz.
En İyi Cevaplar