Elektrik süpürgesi almak isteyen birisine, hangi markayı tavsiye edersiniz?
13
11
Görüşünü yaz
En İyi Kız Görüşleri
nurgül10 | Ev & Yaşam konusunda 94 görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Evi, iş yeri veya arabası için elektrikli süpürge almak isteyenlere, kendi deneyimlerime dayanarak bir marka ve model öneririm genelde. Çünkü çok sık kullanacağımız ev aletleri arasından doğru ve kullanışlı tercihler yapabilmek için, hem zaman hem de maddiyat açısından avantajlı olan kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak bence önemlidir. Bu açıdan elektrikli süpürge tavsiyeleri almak elzem, ben de bu konuda sizlere yardımcı olabilirim. Bunun için, şahsen kullandığım Dyson elektrikli süpürge modellerini öneriyorum. Tabi özellikle kendi kullandığım ve yakında da bildiğim Dyson elektrikli süpürge modellerinin özelliklerini anlatmak istiyorum.
Dyson Elektrikli Süpürge Önerilerim
Dyson süpürge modelleriDyson süpürgelerini şahsen çok severek kullanıyorum, elim ayağım oldu desem yeridir. Özellikle son aylarda Dyson kablosuz süpürge sayesinde evde toza yer bırakmıyorum, size de güçlü elektrik süpürgesi tavsiyesi olarak kesinlikle Dyson'ı tek geçtiğimi söyleyebilirim ;)
Biliyorsunuz ki Dyson'ın hem kablolu hem de kablosuz süpürge modelleri var, bunlar arasından bir modelde karar kılabilmek için öncelikle ne kadar sık süpürme yaptığınızı, evde priz kullanım sıklığı ve sayısı, süpürge kablosunun yetişmesi ve dik durabilen süpürgeleri arama gibi durumları göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca evde evcil hayvan, yeni doğmuş bebek veya toz-tüy alerjisi olan birileri de var ise, seçeceğiniz Dyson süpürge modelinin tüm ihtiyaçlara yönelik olmasını gözetmenizi öneririm, ben öyle yaptım ve gayet rahat ettim ;)
Kablolu Süpürge Önerim: Dyson Big Ball Allergy 2
Dyson Big Ball Allergy 2Dyson'ın kablolu elektrikli süpürge modelleri arasından favorim olan Dyson Big Ball Allergy 2, benzer kablolu süpürge modelleri arasından en iyi ve en beğenilenlerdendir. Özelliklerine bakınca senin de benim gibi beğeneceğine eminim.
Dyson'ın iki sıra halinde dizilmiş 19 kompakt Radial Root siklon teknolojisi sayesinde, mevcut 170 AW (AirWatts) gücünü yüksek emiş gücü haline getiriyor ve bu sayede ortada toz-kir-tüy bırakmıyor.
Bilyenin içindeki yerçekim merkezi sayesinde evimizin her yerinde hiç takılmadan, kolayca manevra yapabiliyor, devrilirse de kendi kendini tekrar düzeltebiliyor. Özellikle gövdesi geniş kablolu süpürge modellerindeki devrilme derdi, Dyson'ın bu tasarımı ile son buluyor diyebilirim.
Geniş haznesine aldığı tozu ve kiri, el değmeden tek hamlede çöp kutusuna boşaltabiliyorsunuz. Böylece temizliğe ara vermeden devam edebiliyor, zamandan tasarruf edebiliyorsunuz.
Uzun kapsamlı boru başlığı ile 127 cm'ye kadar ulaşan uzunluğu sayesinde, erişmesi zor yükseklikteki yerlerin temizliğini kolayca yapabiliyorsunuz.
Süpürge sapındaki tutma yerinin 360 derece dönebilme özelliği ile süpürme sırasında kolay manevra yapabiliyor, temizliği çabucak bitirebiliyorsunuz.
Son olarak, Dyson Big Ball Allergy 2 süpürgenin adının hakkını veren alerji sertifikasından da söz etmeliyim. Bu süpürge, tozların makinenin içine hapsolmasına ve tekrar dışarıya verilmemesini sağlayan alerji ve astım dostudur.
Kablosuz Süpürge Önerim: Dyson V11 Absolute Extra Plus
Dyson V11 Absolute Extra PlusDyson kablosuz ayaklı elektrik süpürgesi modelleri arasından en iyi ve en iyisi olan Dyson V11 Absolute Extra Plus, yenilikçi ve temizliği pratik hale getirecek teknolojileri evimize getiriyor. Özelliklerine bakacak olursak:
Geniş ve tek hamlede açılan haznesi ile hazneye hapsolan tozu-kiri el değmeden çöpe boşaltabiliyoruz. Üstelik geliştirilmiş filtrasyonu sayesinde de haznesine aldığı tozları %99 oranında hapsederek dışarıya temiz hava verir, bize rahat nefes aldırır.
Üzerinde bulunan LCD ekranı ile kablosuz süpürgenin mevcut çekiş gücü modları arasında geçiş yapabiliyor, süpürme esnasında tıkanma veya arıza gibi durumların bildirimlerini anında alabiliyor, kalan kullanım süresini rahatça takip edebiliyoruz.
"Tak-çıkar" pilleri sayesinde, kullanım süresi 120 dakikaya kadar uzuyor ve bu sayede kesintisiz temizliğin tadını çıkarıyoruz.
Ayrıca Dyson V11 hafif elektrikli süpürge olarak evlerimize girdiği için taşıması, kullanması son derece konforludur.
1|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
beyazorkidem | Ev & Yaşam konusunda 496 görüş paylaştı.
Fenomen
8 ay
Elbette yüksek çekim gücü ve pratik kullanımı sayesinde temizliği kolaylaştıran Dyson v11 elektrik süpürgesini tavsiye ederim. 😍
SüslüSüpürge | Ev & Yaşam konusunda 77 görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Dyson markasını öneririm. Ben Dyson V11 kullanıyorum. Beni etkileyen yanı hafif ve kablosuz oluşu. Genelde bu tip el süpürgelerinin motoru güçlü olmaz ama bunun ki baya güçlü. Günlük değil haftalık temizlikte bile yeterli oluyor. Benim kedilerim var ve onların tek tüyünü bile bırakmadan temizliyor. Özellikle hayvan sahibiyseniz ve her gün süpürge tutmanız gerekiyorsa büyük kolaylık sağlayan bu süpürgeyi tercih etmenizi öneririm.
0|1
0|0
PiLLy_BheBek | Ev & Yaşam konusunda 245 görüş paylaştı.
Fenomen
8 ay
Dyson kablosuz v serilerini tavsiye ederim. Ben çok memnunum
1|1
0|0
fangoria | Ev & Yaşam konusunda 597 görüş paylaştı.
Fenomen
8 ay
dyson kesinlikle 10 numara
0|1
0|0
aerolite | Ev & Yaşam konusunda 254 görüş paylaştı.
Master
4 ay
16 sene önce oğlum 3 yasindayken alerji hekimim Yonca Nuhoğlu bana dyson mir yeşil alerji supurgesi almami söylemişti. O günden beri ayni süpürgeyi kullanıyorum. Evde süpürme işi bana ait olunca dyson kalitesini de bizzat yaşıyorum. 1. Siklonik emiş teknolojisi sayesinde emiş gücü hiç düşmez. 2. Üstün hepa filtresi sağlık için en önemli faktör 3- Hepa filtreli birçok markadan üstün yanı filtre değişimi gerektirmez. Birkaç filtreden birisi olan sünger filtresi 6 ayda bir yıkanırsa yeterli olur. 4- Ve unutmayin ki dyson temelde dünya çapında bir süpürge markasidir. O yüzden en iyisini uretmek onların işi. 5- Fiyati da tabii ki diğer birçoğundan pahalidir. Ama orijinali buyken benzetilmeye calisilan ürünlerden birini de daha ucuza alabilirsiniz. Seçim sizin. Ben olsam cok tecrübeli bir kullanıcı olarak yine dyson alırdım. Saygılar.
En İyi Kız Görüşleri