#evimitemizlerken arka fonda mutlaka hareketli bir şarkı bana eşlik eder, inanılmaz enerjimi yükseltiyor. Yoksa o temizlik uzar da gider. Hatta temizlik yaparken dinlenecek şarkılar için ayrı bir playlist bile yaptım, aksi takdirde beni afakanlar basıyor. 😛Temizlik yaparken müzik dinler misiniz?
Ooo senenin 4 ayı yalnızım haliyle ev işleri bana bakıyor. Takarım kulaklığımı açarım karadeniz havalarından sonra mintaxla yavrum mintaxla 😄 işten ev işlerine dönmek ayrı bir yorucu bazen kendimi umutsuz ev kadınları gibi hissediyorum..
Temizlik yapmıyorum, kitap ya da bir şeyler okurken şu anda olduğu gibi, müzik dinlelerken zaman nasıl geçiyor daha da keyifli oluyor hatta keyifine doyum olmuyor bunu biliyorum.
Bence de temizlik yaparken müzik dinlemek özellikle hareketli müzikler insanı canlandırdığı için enerjisine etki ediyor. Ben özellikle duş alırken müziksiz edemiyorum!
En İyi Cevaplar