Dr Beckmann Renk Koruyucu mendil kullanıp fayda gören var mı? Ben renkli çamaşırları yıkarken çok kafam karışıyor. Mesela tişört renkli ama yakası bembeyaz ya da siyah beyaz çizgili bir tişört yıkarken renkleri karışacak diye aklım çıktığından hep ılık suda elde yıkıyorum. Ama artık bu çile bitsin istiyorum. Bu mendiller işe yarıyorsa elde çamaşır yıkama derdinden kurtulmak istiyorum. Sabah sabah metroda alış veriş arabasına yaslanarak KizlarSoruyor’a soru soran kafın benim, evet ☺️☺️☺️
Çamaşır yıkarken renk koruyucu mendil kullananlar fayda görüyor mu?
Kullaniyorum. Yinede tabi Çamaşırları ayırıyorum yıkarken, ama bazı çok ansızın boya atan Kıyafetleri kurtarıyor yurtdisinda yaşıyorum ve burda sadece renk koruyucu olarak değil, kır ve renk toplayıcı olarak geçiyor ve sahiden temiz kimyasal atıkların ne kadar birikitigini gösteriyor. 😐 Kullanınca fark edeceksin, tek renk bile yıkasan o Çamaşırlardan neler çıktığını
Benim eşim o tür çamaşırları makinenin elde yıkama programında yıkıyor gadası bu zamana kadar bir sorun olduğunu görmedik şahsen bu ürünü ilk kez görüyorum desem yalan olmaz 🙈 bence sen kullan ise yarar ise bizi bilgilendir bizde kullanak
Hiç bir faydaları olmuyor. Tamamiyle para tuzağı. Faydası var diyenler zaten soğuk suda yıkadıkları ve az deterjan ekledikleri için fayda sanıyor ama olmasa bile sorun olmaz çünkü soğuk suda yıkıyorsunuz. Plesabo etkisi kısaca bunlar
Biz makinanın elde yıkama programını kullanıyoruz. Böyle bir ürünü ilk defa duydum ve sizden gördüm. 🙄 Siz kullandıktan sonra bizi harika bir benceyle bilgilendirirseniz müthiş olur bence.😊
Günaydınn❤Ben genelde beyazlar ve renklileri ayrı yıkamayı seviyorum alışkanlık heralde. Ama bazı kıyafetler var ki (bahsettiğin türden) ne beyazlarla ne de renklilerle atılmıyor. Ben bu markayı hiç kullanmadım. Renk koruyucu mendille ilk farmaside tanıştım. Ve senle aynı sıkıntıyı yaşadığım için alıp denemek istedim. Bence gerçekten işe yarıyor. Ben çok memnun kaldım.
O tür çamaşırları makineninn elde yikama programına atiyorum be hic bir sorun yaşamıyorum, fakat bu ürünü de deneyebilirim.. Bu arada iyi alışverişler 😊
Çamaşır makinesi markası ve program bolsa o daha iyi her türlü duruma ayarlanabiliyor. Bizim çok eskiden beri vesteldi hotğointe yaptırmışlar o modeli şimdiki hotpoint 4-5 senedir güzel programlar var mesela mix var yarım saatlik hiç sorun olmuyor. Aslında çok saçmalamazsan çoğu programda sıkıntı olmaz o birazda elbise kalitesi ile alakalı.
Hiç gerek duymadım , önemli olan renkleri birbirine karıştırmamak, illa karısık atıcam diyorsan zaten artık makinalarda mix programı var☺️bosa para yani,,😊
Şimdi biraz karışık olacak ama benim gruplamam ikili değil koyu renkliler jeanler kumaşına rengine göre ayrı ayrı yıkıyorum haliyle fazla birikmediği icin kısa program kullanıyorum
En İyi Görüşler