Bir akrabamız, 65 yaşında filan. Bu yıl yeniden evlendi ve evlendiği kadın hiçbir işten anlamadığı için boşandı. Şimdi ev işinden anlayan birini bulmadan evlenmem diyor. Neden anlattım bunu diye soracak olursanız. Çünkü konuyla alakalı. 😂 Velhasıl kelam. Erkekler ev işinden anlamayan kadınla bir gelecek düşünürler mi acaba?
Ev işinden hiç anlamayan kadınla, erkekler evlilik düşünür mü?
Ya anlasam da anlamasam da bana yardimci olmak ya da beraber ogrenmeyi teklif etmek yerine terkedecek herif şimdiden sktrsin gitsin biz tutmayalim arkadaşı. Ben bu yemekleri bir erkek beni begensin diye yapmıyorum ev islerini bir erkek begensin de kaynanamdan laf yemeyim diye yapmıyorum ben bu hayatı salak bir erkek ve onun her halti bildigini zanneden anası için yasamiyorum o kadini da allah kurtarmis
kesinlikle dusunurum 👍🏼👍🏼👍🏼 hatta tercih sebebimdir. Ben yemekleri zor begenen bir insanim, temizlik standartlarim da genelden biraz farkli. Her isi kendim yapmazsam rahat edemiyorum. Evde de anneme yemek yaptirmiyorum. Ev isinden anlamayan kizlar candir 😁
Kadın kariyerli ve iyi para kazanan biriyse bunu parayla başkasına yaptırarak açığı kapatabilir. Tabi yine de asgari düzeyde de olsa bilmeli. Ama ev hanımı ise ev işlerini en iyi şekilde yapmak zorundadır.
Ya 65 yasindasin bir dur.😒 Ben evlenebilirdim heralde. Bilmemek ayip değil ya ailesi yoktur, vardır da hic bisey anlatmamistir vs vs bir sürü etken olabilir.
Eve temizlikci aliyorsunuz herhalde? Ev isi utu camasir vs bunlari kadininda erkeginde bilmesi gerekir. temizlik imandan gelir arkadasim. kadina yuklenmemeli. evlilik denen sey hayati birlestirmek herseylerini tek sorumlulugyn kadina yuklenmesi modern kolelik.
Bence ev işinden hiç anlamayan kadın evlenmeyi düşünmesin. Çocuğu olunca tozun toprağın içinde aman vücuda mikropta lazımdır diyerek mi büyütecek çocuklarını
Ülkemizde algı bu iite kadın ev işi bilmeli yemek yapmalı küçüklükten beri böyle zihniyetle buytuluyoruz erkeklerse erkeklikten başka bişey yapmasın aman
En İyi Cevaplar