AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
hayır hizmetçi değiliz ki aw ama tabiiki yardım ederim
Zorunda değilim ama seversem neden olmasın herşey biricik kocam için sklalslal
Değil gelin kaynannaya bakmak zorunda değil isterse yapar bunun dinde bile yeri yok zaten
Zorunda değil ama eşime sevgimden temizlerim ben.
Ama arada bekar görümce varsa yapmam tabisi😁
degil ama unutmamak lazim sevdigin adami doguran kadin o
Değil ama validesi temizleyemeyecek durumdaysa temizleyebilir
zorunda değiller ama yardım etseler ne güzel olur :D
Daha neler
Hizmetçi miyim ben
Annemin evinde yapmıyorum başkasında hiç yapmam
Tabiki kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil ama her gelin bir kaynana adayıdır bunu unutmasın kimse. bugün o yapmassa yarında onun gelini ona yapmaz ;)
Bu olaya zorundalik olarak bakmıyorum nasıl ki annemin ihtiyacı olduğunda yardım edeceksem esimin annesinin ihtiyaçlarını da yaparım yapamıyorsam temizlikçi tutulur
değildir hatta kayın valide ile muhattap olmak zorunda bile değildir. gelinin iş onun oğluyla
Zorun da tabiki değil ama yardım etse arada güzel olur diye düşünüyorum
Kaynana kendine kiz mi almis yoksa oglu evine duzen saglayici mi? Bu soru cevaplanmali once
değil, görgü ve terbiye adabına göre yardım ede bilir nede olsa aile büyüğü.
Yardım etmek tamam zorunda ama sadece o temizlemek zorunda değil
Kayınvalide işini göremiyorsa ve kızı da yoksa gelin temizler
Tabikki değil kocası annesini cok seviyorsa bir temizlikci tutsun he yok gein seviyorsa kayınvalidesine yardimcı olsun
Hayır öyle bir zorunluluğu yok. Ancak kendi annesine nasıl yardım ediyorsa kayınvalidesine de yardım edebilir bunda bir sorun yok.
Hastaysa çok acil işi varsa evet diğer türlü yardımlaşarak yapılabilir fakat değer görmüyorsa kayınvalide tarafından kimse ev işi yaptıramaz
Tabiki hayir ama bizim insanimizda o beklenti var herkes kendi pisligini temizlemek zorunda gittihin zaman hangi is varsa zaten isin ucundan tutuyorsun
Zorunda degil ama saygidan yardime edebilir bu yonden bakilmali
Öncelikle gelin hizmetçi değildir ama temizleyebilir de sonuçta annesi sayılır.
İnsan gibi rica ederse yardım etmemek ayıp olur ama asla zorunda değil tabii ki
70 küsürlerdeyse, temizlerim. Kızlarından hayır yoksa eğer hasta ise de temizlerim. Onun dışında temizlemek istemem.
Zorunda değil ama yardımcı olmalı bence.
Zorundalık gibi birşey yok annem sayılacağı için büyük bir zevkle temizlerim her türlü
Zorunda tabiki değil ama bulundukça bir şekilde yardım etmeli
Zorunda değil, zorunluluk olmamalı ama kendis yaşlı hasta bir kadına yardım etmek istiyorsa da engelleyemem tabii ki 😎
Rahatsızsa yaşlıysa yardım edecek başka kimse yoksa rica edilirse
bunların arasında virgül var değil mi :) cunku zatne bastaki sartlardan biri varsa rica edilmesi dusunulemez bile
kendi annesinin evini temizlerken iyi ya, azıcıkta kayınvalidesinin evini temizlesin :)
Kayınvalide kabusundan bir kurtulun ya 😃
Güzeldi 😂
değil. ama. fazla kendini kullandırma sana kalmış bir mesele. oğlu temizlesin. sende otur izle.
Eğer kendi annesininkini temizlemek zorundaysa bunu temizlemekte zorunda senin annen benim annem yok
Zorunda degil tabi ama temizlesede incileri dökülmez
Elbette ama bunu görev degil içinden geldiği için yapmalı
Elimin hamuruyla kadın işine karışmam
Haha güzeldi 😂
En mantıklısı da.
Teşekkür ederim
Annemin ihtiyacı varsa ve eşim yaşlılara saygılı bir insansa evet temizlemeli. Yoksa aile bağlarına ve yaşa olan saygısından şüphe ederim.
Eğer kayınvalidem yaşlı birisi olursa neden olmasın
Mecbur değil tabi ama eğer karşı taraf iyi niyeti suistimal etmiyorsa yapılabilir.
Zorunda değiliz ama temizleriz biz kızlar. Fakat zorundaymışiz gibi davranilirsa o zaman bize güç gelir içimizden gelerek yapmayız.. Bırakın da içimizden gelerek yapalım
zorunluluk diye bir şey yok ama temizlerse ahlakından
Kayınvalideler gelini hizmetçi gibi görmedikten sonra zorunda değil
Aynen kesinlikle doğru dedin. hani bazen anneler gelin ararken sanki temizlikçi gibi bakarlar ya buna benzer gibi kaynanalar böyle gormedikce gelinler severek temizlik yapmaya gelirler diyorum.
@Vayyy_beee kesinlikle öyle mesala kayınvalidem kalk oturmayamı geldi şurayı temizle diyeceğine kızım burayı temizle dese gerçekten seve seve yaparım
Olması gereken de bu değil mi sence de güzelce veya güler yüzlü olup teklif etmez him
@Vayyy_beee tabiki olması gereken bu ama olmuyo işte bazı şeyler karşılıklı olunca güzel oluyo
Karşılıklı yapılan her güzel hareket ve davranışlar olur boyu karşılık ve güzellik bulur. o nedenle herşeye güzel bakan güzel sonuçlar alır bunun başında da hep sevgi ve saygı vardır.
Pardon x per varmiydi acaba.
@Vayyy_beee tabiki öyle mesala ben hizmetçi gibi görülüyorum o yüzden hiç istekli ve içten yapmıyorum yapamıyorum doğrusu
Zaten isteksiz yapılan her işten verim alınmaz hiçbir zaman herşeyi severek yapan insanlar ve işini yaptığı insanlar hep mutlu ve huzurlu olurlar
@Vayyy_beee buraya yeni katıldım anlamadım tam
Biri bana gelip dese şunu kaldır sözü ayrı şunu kaldırabilir misin rica etsem desem ayrı işte kelimelerin gücü ve güzel sözlerin etkisi budur.
Nickimi tıklayıp istek atar mısın takip istegi rica etsem
@Vayyy_beee gerçekten çok doğru emir kipinde söylendiği zaman canım isterse yaparım yoksa rica olunursa severek
Kesinlikle evet o yüzden kelimelerin gücü ve iyi niyetin kelimelere dönüştüğü zaman herşeyi güzelce yapabilicek güçlere sahiptir söylenen güzel sözler
Nicki mi tıklayıp takip eder misin rica etsem özelden yazalim
@Vayyy_beee aynen öyle
Takip atar mısın nickimi tıkla yazıyor nicki tıklayınca profilde şimdiden teşekkürler
@Vayyy_beee çok doğru
Yazdıklarımı okuyor musun yoksa bilerek mi cvp vermiyorsun anlamadım 🤔
Tabikide zorunda değilsin ama istemsizde olsan psikolojik olarak yapıyorsun yine hoş yapsanda yaramazsında neyse sen yap gerisini boşver.
Duyulan saygıdan ileri gelir ama zorunluluk deİl elbetdeki
Ayaklarımı da yikayacak, annemin evini de temizleyecek. İsterse hükümette bakan olsun 😂😂😆
Annem temizle demez. Çağırmaz. Ben gider temizlerim yapmadığım şey değil.
Kimse birisiyle evleniyor diye bir şeylere mecbur değil. İçinden gelirse okey
Yeni nesil kızlar kendi evini bile zor temizler sen kayınvalidenin evinden bahsediyorsun.
Yani kocasını üzülmesini istemiyorsa tabii ama kendine kalmış bir sey.
elbette değil. Gelin mi alıyosun temizlikçi mi
Soruma hala cv vermedin?
Zorunda tabiki değil..
Ama insanlık ölmedi dimi😀
Temizlemek zorunda 😈
Az ye kısa giy uşak tut🙄
@Prensessinkizi
Tamam seni tutarım 🤔
Mikyop 🙈🙈
@Prensessinkizi
Oyretmenin 🤭
🙉🙉🙉🙉küstüm
Ne demek zorunda sayın hocam :D kendi evini temizledi de kaldı kayinvidesinin evi :D
@minikhırçınkedi
Ne oluyor tek tek gelin yahu 😄
Hiç te bile canım zorunda değil 😄
Yardım etmek farklı görevi gibi ona zor koşmak mecbur bırakmak farklı kızlara katılıyorum üzgünüm 🙈😅
Hahahahaahha yok mu arrttttiraaan :D
😏😏😏
Eksilere bak yazıklar olsun 😁😁
@emre00 kıyamam haha 😄
Hohoho
Eksilemeyi unuttum dur hemen eksiliyim😂😂
@Prensessinkizi sana da küstüm 😏
Küsss😂😂😝
@Prensessinkizi yaramaz öğrencilerin olsun 😄😄
Sakin haaa bir sene mini mini birler zaten bedduanin bu kararı olmaz 😂😂
@Prensessinkizi beni çok anarsin artık 😄😄😄
Aşkolsun çok üzüldüm
@Prensessinkizi uf şaka yaptım sende
@emre00 ben eksilemedim benim ne varsa dilimde var :D yani oyle derler :D
Öhöm öhöm gereksiz bildirim geliyor hanımlar koltuklarıma yerleşebiliriz:)
tamam arkadaşız 😊
Zorunda değil tabiki
Hasta yapamayacak durumda ise yaparım
Hayır zorunda değil öyle bir şey olmaz
Hayır değil. Ama yardım edebilir tabi.
Hayır ama birlikte yaşıyorlarsa evet
Hayır fakat yardım etse fena olmaz.(Yardım)
Yoo, değil. İçinden geldiği için yapabilir ama.
Annem kendi evini kendi temizliyor yani... hayır.