Hayır diyenlere bakın, hepsi 25-. Evlilik ve ilişkinin ne olduğunu bilmeyen tipler. İnsan ilişkileri, sevgi ve evlilik bunları gerektirir. Yeri gelir onun evini temizlersin, yemeğini yapar gelirsin evine. Kimse keyfinden senden destek istemiyor zaten, zor durumda ki böyle bir şey istiyorlar. Eşini ve ailesini de seversen yaparsın, 2-3 saatlik bir iş.
Bu egolarınız olduğu sürece Türk aile yapısı asla düzelmeyecektir. Bugün sen kayınvalidenin evini temizleyeceksin, yarın o gelip senin evini temizleyecek. Birlikte insanların birbirlerini severek bu işleri yapmaları hepimiz için daha faydalı yani egolarımızı bırakıp insanlığımızı hatırlarsak bırak akrabayı, tüm hayatımız düzelir.
Niçin temizlemesin, şimdi diyelim kayınvalideniz yaşlı ve kızı yok ya da uzakta gelip gitmesi zor ve evde bekar yok, ee bu durumda temizlenmezmi, düşünün kayınvalidenin günlükçü yani temlikçi birini tutmayada maddi imkanı yok gelinin evide yakın, insan temizlemezmi böyle birinin evini, bazılarınızda şimdi diyeceksiniz kaynananın dili durmuyor bunun için birşey diyemem, bari dili duranın evini temizlesler
Kadınlar olarak dünyaya temizlik yapmaya gelmedik. İlerde de bir yer temiz olacak diye de fıtıklı, çıkıklı, kemikleri yalama olan teyzelerden olmaya da hiç niyetim yok.
Oğluşu biraz para verir yaptırır yoksa banane yani? Sırf oğluyla evlendim diye anasının evini temizlemek de ne?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben temizlerdim. Hatta fırça atardım şakayla karışık. Bunlar ne? Niye doldurdun buraları? Bunlar lazım değil. Bunlar çirkin. Aa bu benim evimden. Bak ben sana yeni bi düzen hazırladım falaaaan filan. Birde kullanmadığı ne varsa çöpe atıyodum birden kullanası geliyodu çıkarıyodu torbadan😂. Severdi beni 🥲
Hemen armut. com'a girip bu konuyla ilgilenmesi için bir kaç kişiyle görüşürüm onlar yapsınlar. :D Gidip kendim temizlemem ama ihtiyacı varsa yardımcı olurum.
Elbette bana ihtiyacı varsa ev işlerinde yardımcı olabilirim ama bu durumu düzenli hale getirmem. Öyle birine ihtiyacı varsa; kendisine bir yardımcı tutabilir. Bu konuda yardımcı olmak için eşimin annesine maddi destek olmasını da desteklerim.
Temizlerim elime yapışmaz ya. Sevgili karıcığım annesiyle babasını görmek istemiş, muhtemelen şehir dışındadırlar gidip 1 hafta kalmamız durumunda o evi biz de kirletmiş oluyoruz neticede. Eşimle ben birlikte temizliğini elbette yapacağız.
Herkes temizlerim demiş de iş hayatında zaten çok yoruluyoruz kendi evimizi hallettik de o mu kaldı😅 oğluna temizletsin. Bu devirde akıllı olmak lazım, neden kendimi o kadar yorayım
Evlenmeden önce yapmam ama evlendik den sonra yardım edebilirim tabi temizlikci cağırmak daha mantıklı ama kimisi evime yabancı sokmam diyor ona da mecbur yardım edecez
Bu nasıl bir soru gerçekten böyle bişey var mı.. ne münasebet?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bedensel olarak engelli bir kadınım bunu kendim yapamam ama bir kadın tutarım elimden geldiğince kadına da yardım eder o evi de temizlerim ama buna değiyorsa arkadam konuşuyorsa havasını alır anca
Temizlerim brem benden yardım isteyen bi yaşlı kadın var her türlü yardım ederim hatta kayın validem olmasa bille bi yaşlı kadın benden yardım istedi mi ederim ben böyle yetiştirildim bunu öğrendim yardım için el uzatanin ellinden tutulur bizde
Hayır diyen kızlar sanki ingiltere prensesi ego ya bak kimse gidip ayaklarını yalayın demedi urda ego tatmin edenlere deli oluyorum bir de ne münasabet demezler mi sen kimsin ya😂 allah kimseyi merhametsiz bir insanın eline düşürmesin...
Oda benim annem sonuçta ya bana bi oğlan vermiş ama nasıl oğlan o bana iyi davranır be benle kötü davransın hiç öyle kötü davranmam direk camdan atarım canım..
Ben yaparim ve bu cinsiyet farketmeden kiz/erkek annesine bakmasi nasil sorumluluksa gelin/damat tada ayni sekilde sorumluluk. Biri öz evlat digeri nikahli evlat.
Eşimin ailesi benim de ailemdir. Temizlerim ve bundan utanmam veya insanlara karşı kendimi ezdirmem. Onlar benim aşık olduğum adamın ailesi, değerlileri.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İhtiyacı varsa niye temizlemiyim ki elime mi yapışcak, laf olsun diye anne dememek gerek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
iyi davraniyorsa ve kizi yoksa ya da uzaktalarsa temizlerim tabiki