Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken herkesin aklından geçen "keşkeler" var! Seninki hangisi? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1316 Temizlik yaparken herkesin aklından geçen "keşkeler" var! Seninki hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
Annos Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
Kazakkız Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
deryatuk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem :/ 0 0 Yorumla
Antolien Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
korkmaz01 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Keşke koltuk ve yatak altlarına eğilip bel ağrısı çekmek zorunda kalmasam 0 0 Yorumla
Desox Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
Yaziklayn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Temizliğik imandan gelir hiç korkmam zar zor demeden yaparim 2 0 Yorumla
burceby01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Konuşmadığım yerler de konuşmam gereken zamanlara hep keşkelerim. 2 0 Yorumla
Kyuubi Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Zengin biri degilse kimse evlendirmez beni.Zaten zengin ne yapsin beni. 0 0 Yorumla
Absolut31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Keşke hiç kirlenmese derim. Kirlenince tamizlemeden duramam . . 0 0 Yorumla
33dertli33 Takip Et Yoda Yaş: 55 +1 yıl keskeler keske benımkıler odalar kendılıgınden toplananabılse 0 0 Yorumla
Ghostshutterr Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Halı yüzeyini ben de merak ediyorum gerçekten derinlemesine temizleniyor mu diye 0 0 Yorumla
zupperzonick Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Keşke dün yapsaydım bugün rahatça batırıyordum diye düşünürüm 0 0 Yorumla
haydarca0519 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl kadınlar çok hassas, temizlediklerinden emin olmak için bir daha temizlik yaparlar. 0 0 Yorumla
MagRipOgLu Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Dyson gerçekten harika bir ürün , keşkelere izin vermeyen tek ürün diyebilirim 0 0 Yorumla
Boragokk Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben irdelerim abi manyagim o konuda istediğim gibi olana kadar temizler duzenlerim başakk burcu olanlar ne dediğimi anlarlar 0 0 Yorumla
İtalos Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
Erosil Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
Nuraybaskan Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Keske bir robot olsa mesela ben yemek yaparken oda temizlik yapsa aksama kadr 😂😂 0 0 Yorumla
Mikela Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Keşke koltuk ve yatak altlarına eğilip bel ağrısı çekmek zorunda kalmasam 0 0 Yorumla
YUSUF-KARACURA33 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Gayet başarılı bir soru Ama herşeyi en güzel ölçüde yaratmış Allah, ım 0 0 Yorumla
giizmo538 Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Temiz olmayınca icime sinmiyor birtek toz kalmamali 1 0 Yorumla
sahino2810 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl El uzun oldugu surece herseye daha basit yetismek var 0 0 Yorumla
Melomus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
sevgievli Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Acaba temizlikçi mi çağırsaydım diye düşünmüyor değilim 0 0 Yorumla
PizzaDesem Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Yorumları okuyunca bir kez daha temizlikten nefret ettim, pff. 0 0 Yorumla
Selorin Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
Eslamus Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
ruyamssss Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl İki metre kol guzel olmucana gore bildigimiz yonteme devam 0 0 Yorumla
Bunevos Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Keşke patili dostumun döktüğü, koltuğun rengini değiştiren tüylerden kolayca kurtulabilsem 0 0 Yorumla
Kerzbanus Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
ELLASVRA Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Keşke temizlik yapmak zorunda kalmasam diye pişman oluyorum be.. 0 0 Yorumla
Mısırlııkız Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
patlarrr Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Keşke patili dostumun döktüğü, koltuğun rengini değiştiren tüylerden kolayca kurtulabilsem 0 0 Yorumla
Angry_Man Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Keşke koltuk ve yatak altlarına eğilip bel ağrısı çekmek zorunda kalmasam 0 0 Yorumla
Utorik Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
cikolatalideniiz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Keşke temizlik diye bi' şey olmasa 😑 2 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kulaklık ve müziğim varsa her işi yaparım. 1 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Aslında hepsi de beni anlatıyor :D 1 0 Yorumla
PsikoAnalitikŞahıs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Ev kirlenmese daha iyi olur keskem bu 0 0 Yorumla
pembemotor Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl Keşke temizlik yapmasam :d 0 1 Yorumla e-konomist +1 yıl yardıma gelim mi 😂 Yorumla
Nickimibilmiyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Köşeleri temizlemek çok zor oluyor 0 0 Yorumla
Nidabaşak00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Boyu kısa olanlar için temizlik ölüm yaw 0 0 Yorumla
Ebru_1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 45% +1 yıl Keske zengin olsamda hizmetci tutsamm 0 1 Yorumla Omirro +1 yıl Bakma bizde zenginiz sadece paramiz yok ☺ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem
Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem :/
Keşke koltuk ve yatak altlarına eğilip bel ağrısı çekmek zorunda kalmasam
Temizliğik imandan gelir hiç korkmam zar zor demeden yaparim
Konuşmadığım yerler de konuşmam gereken zamanlara hep keşkelerim.
Zengin biri degilse kimse evlendirmez beni.
Zaten zengin ne yapsin beni.
Keşke hiç kirlenmese derim. Kirlenince tamizlemeden duramam . .
keskeler keske benımkıler odalar kendılıgınden toplananabılse
Halı yüzeyini ben de merak ediyorum gerçekten derinlemesine temizleniyor mu diye
Keşke dün yapsaydım bugün rahatça batırıyordum diye düşünürüm
kadınlar çok hassas, temizlediklerinden emin olmak için bir daha temizlik yaparlar.
Dyson gerçekten harika bir ürün , keşkelere izin vermeyen tek ürün diyebilirim
Ben irdelerim abi manyagim o konuda
istediğim gibi olana kadar temizler duzenlerim başakk burcu olanlar ne dediğimi anlarlar
Keske bir robot olsa mesela ben yemek yaparken oda temizlik yapsa aksama kadr 😂😂
Gayet başarılı bir soru Ama herşeyi en güzel ölçüde yaratmış Allah, ım
Temiz olmayınca icime sinmiyor birtek toz kalmamali
El uzun oldugu surece herseye daha basit yetismek var
Acaba temizlikçi mi çağırsaydım diye düşünmüyor değilim
Yorumları okuyunca bir kez daha temizlikten nefret ettim, pff.
İki metre kol guzel olmucana gore bildigimiz yonteme devam
Keşke patili dostumun döktüğü, koltuğun rengini değiştiren tüylerden kolayca kurtulabilsem
Keşke temizlik yapmak zorunda kalmasam diye pişman oluyorum be..
Keşke patili dostumun döktüğü, koltuğun rengini değiştiren tüylerden kolayca kurtulabilsem
Temizlik yapmadığım için hayalim yok o konuda🤗🤗🤗
Keşke temizlik diye bi' şey olmasa 😑
Keşke temizliği ben yapmasam 😂
Keşke hepsini bir robot yapsa 😂
Keşke annem temizlese de ben yatsam
Keşke hiç başlamasaydım. :D
Keşke komşular gelip tamizlese :)
Banada alan olsada faydalansam
Kulaklık ve müziğim varsa her işi yaparım.
Sizin ürün çok güzel de çok pahalı be
Aslında hepsi de beni anlatıyor :D
Keşke bir daha kirlenmese.
Aslında ben bunu çok sevdim
Ev kirlenmese daha iyi olur keskem bu
Keşke temizlik yapmasam :d
yardıma gelim mi 😂
Keşke evim hep düzenli olsa
Köşeleri temizlemek çok zor oluyor
Evlensekde toz almadan kurtulsak 😅
Boyu kısa olanlar için temizlik ölüm yaw
Keşke ev hiç kirlenmese 😀