Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken herkesin aklından geçen "keşkeler" var! Seninki hangisi? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1316 Temizlik yaparken herkesin aklından geçen "keşkeler" var! Seninki hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
vikingirl Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Keşke kendi kendine temizlense heryer. 💃 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Köşede biriken toz ve kirler en kötüsü 0 0 Yorumla
Pesimist2198 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Kollarimla heryere uzanip tertemiz yapardim 0 0 Yorumla
mileycyrusyildizim Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl A'daki durum bende olmuyor. Çünkü uzunum 😅 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl köşe bucakta biriken tozlar gerçekten baş belası 0 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Bence ev kendi kendini kirleten bir organizma 0 0 Yorumla
HaldemirTinuviel Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl keşke hep var keşke hiç keşkeler olmasa 0 0 Yorumla
greenprofessor Takip Et Master Yaş: 50 , eic 36% +1 yıl Keşke kenarda köşede hiç toz birikmede. 0 0 Yorumla
tugbakkkk Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl keşke koltuklar yerle yakın olmasa shsnsbndjsnsj 0 0 Yorumla
Eliff52 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Keske dip kose temizligi bu kadar yormasa 0 0 Yorumla
Grininkızı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 49% +1 yıl Keşke acayip zengin olup iş faln yapmasammmm 0 0 Yorumla
Soutro32 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 30% +1 yıl Temizlik yapıyorum ama hiç keşke demedim :D 0 0 Yorumla
Lock-on Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Keşke yapılan temizlik en azından 1 hafta gitse 😕 0 0 Yorumla
tanricaninsevdicegi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Temizlik yaparken keşke dediğim bir şey yok 0 0 Yorumla
AynurSalim Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl asıl pislik diplerde toplanıyor malesef 0 0 Yorumla
sevdiginemeftun Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Ben temizlik avcilarinda ki kadir gibiyim 0 0 Yorumla
sedatcakallii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Keşkem temizlik robotu olsada her yeri temizlese 0 0 Yorumla
MadaMüptezel Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Keşke temizlik avcıları kadir beni istemeye gelse 0 4 Yorumla sevdiginemeftun +1 yıl Kendisi yakın arkadasim yazdigini ss alıp attım çoğu kiz oyle diyo dedi güldük 😅😅 Yorumla MadaMüptezel +1 yıl @sevdiginemeftun Bu dediğine canı gönülden inanıyorum Yorumla sevdiginemeftun +1 yıl Ciddiyim beni tanimiyorsun ama gercek zaten ispat etme mecburiyetim yok biz onun eski calistigi hastaneden tanisiyoruz öyle başladı arkadasligimiz. O önceden hastanemizde depo kayit sorumlusuydu Yorumla 1 yorumu gör sevdiginemeftun +1 yıl Araştır istersen Yorumla
aliesrefogl Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl büyü özelliği olmalı anca yetişir ev işine :) 0 0 Yorumla
YalnizKizzz42 Takip Et Xper 2 Yaş: 117 , eic 33% +1 yıl Keşke evler kendi kendini temizlese.. 0 0 Yorumla
pelinfografik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Kollarım ve boyum biraz uzun olsaydı keşke 0 0 Yorumla
Kucukken_sarisindim Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Daha bu sabah belimi ağrıttım yine 😂 0 0 Yorumla
xonder Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Keşke bir peri gelsede şu işleri halletse 😂 0 0 Yorumla
Nomoredram Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Hiç keşke geçmiyor aklımdan nasıl soru bu 0 0 Yorumla
7_nmtnh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 30% +1 yıl Keşke temizlik denilen şu lanet şey hiç olmasa 0 0 Yorumla
zeynoasikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Keşke çok param olsada dyson alabilsem 0 2 Yorumla Lovelysakura +1 yıl 😀😀😀😊😀 Yorumla zeynoasikiz +1 yıl 🤦♀️😂🤷♀️ Yorumla
burcukaynar Takip Et Xper 3 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl sicak havada ev temizligi hicte çekilmiyor😏 0 0 Yorumla
Otobüstecamıaçangenç Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Bayram önceleri resmi temizlik günü ilan edilmeli 0 0 Yorumla
AişəTürkovaa Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Keşke biri temizlese yoruldum zaten hava sıcak 🙄 0 0 Yorumla
kotukizzx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Toz aldığım an tozlar gitmiyor KEŞKE gitse 😂😂👍 0 0 Yorumla
levra21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Keşke kendi kendini temizleyen mutfak olsa 😂😂 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı. Her evin olmazsa olmazı... 0 0 Yorumla
Açılay123 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Boy perdeler asmak, cam silmek vs sıkıntı oluyor 0 0 Yorumla
nur-banu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Keske dunyayi kotulerden temizleyebilseydik. KEŞKE 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
keşke perdeleri ben takmasam :D
Keşke kendi kendine temizlense heryer. 💃
Köşede biriken toz ve kirler en kötüsü
Kollarimla heryere uzanip tertemiz yapardim
Deterjan kokusunu seviorum
A'daki durum bende olmuyor. Çünkü uzunum 😅
köşe bucakta biriken tozlar gerçekten baş belası
Bence ev kendi kendini kirleten bir organizma
Keske yardimcilarim olsa ahh
keşke hep var keşke hiç keşkeler olmasa
Evin hep temiz olmasını isterdim.
Keşke kenarda köşede hiç toz birikmede.
Keşke hiç temizlik yapmasak 😄
bence Dayson aşırı iyi tavsiye ederim
Keşke hiç kirlenmese diyorum
keşke koltuklar yerle yakın olmasa shsnsbndjsnsj
Keşke Halıyı derinlemesine temizlese
Keske eve hergun temizlikci gelse
Keske dip kose temizligi bu kadar yormasa
Keşke ev kendini temizlese
Keşke acayip zengin olup iş faln yapmasammmm
Temizlik yapıyorum ama hiç keşke demedim :D
Keşke yapılan temizlik en azından 1 hafta gitse 😕
Temizliğin yardımcı bu harika ürün
Temizlik yaparken keşke dediğim bir şey yok
asıl pislik diplerde toplanıyor malesef
Biktim bu kenar köşelerden 😒
Ben temizlik avcilarinda ki kadir gibiyim
Keşkem temizlik robotu olsada her yeri temizlese
Keşke temizlik avcıları kadir beni istemeye gelse
Kendisi yakın arkadasim yazdigini ss alıp attım çoğu kiz oyle diyo dedi güldük 😅😅
@sevdiginemeftun Bu dediğine canı gönülden inanıyorum
Ciddiyim beni tanimiyorsun ama gercek zaten ispat etme mecburiyetim yok biz onun eski calistigi hastaneden tanisiyoruz öyle başladı arkadasligimiz. O önceden hastanemizde depo kayit sorumlusuydu
Araştır istersen
Keşke becerebilsem diye düşünürüm haha
büyü özelliği olmalı anca yetişir ev işine :)
Kendi kendini temizleyen ev yapsınlar
Keşke evler kendi kendini temizlese..
Kollarım ve boyum biraz uzun olsaydı keşke
Daha bu sabah belimi ağrıttım yine 😂
Keske temizligi ben yaomassam
Kablosuz olması önemli rahatlık
Keşke bir peri gelsede şu işleri halletse 😂
Hiç keşke geçmiyor aklımdan nasıl soru bu
Keşke temizlik denilen şu lanet şey hiç olmasa
Keşke temizliği Süpürge kendi yapsa
Keşke çok param olsada dyson alabilsem
😀😀😀😊😀
🤦♀️😂🤷♀️
Güzel paylaşım olmuş Emeğinize sağlık.
sicak havada ev temizligi hicte çekilmiyor😏
Dyson harika bir süpürge..
Bayram önceleri resmi temizlik günü ilan edilmeli
Keşke biri temizlese yoruldum zaten hava sıcak 🙄
Toz aldığım an tozlar gitmiyor KEŞKE gitse 😂😂👍
Keşke kendi kendini temizleyen mutfak olsa 😂😂
Her evin olmazsa olmazı...
İş bittikten sonra uyumak istiyorum
Keşke bu kadar işim olmasa
İyi bir ürüne benziyor, almayı düşünürüm.
Boy perdeler asmak, cam silmek vs sıkıntı oluyor
Keşke her yer hep temiz kalsa
Keske dunyayi kotulerden temizleyebilseydik. KEŞKE
Sadece biri değil hepsi önemli ama
Bu çizgifilmi de çok izlerdim 😂
Keşke ev kendisini temizlese