Temizlik esnasında aklından geçen “keşke”yi seçerek ankete katıl; tertemiz bir eve kavuşmanın en akıllı yolunu keşfet!
Görüş ve yorumlarınla derinlemesine temizliğin sırrını çözmüş KScanlar’a katılmayı unutma!
Sabit eşyaların altlarını ve üstlerini temizlemek en büyük sıkıntı. Evde koltuk, vitrin, gardrop, buzdolabı ve mutfak dolapları gibi sabit eşyalar en çok zorlayanları olsa da her zaman yapılmadığından katlanabiliyoruz. Ama genel olarak özellikle kapı, pencere de açık olduğundan eve dışarıdan pisliği temizlemek en zoru bence. Her gün süpürüp silmesen, toz almasan evin içi inşaat gibi oluyor!
@okangüll vaaayy helal olsuun👏👏👏
@okangüll eyvalla sevdim bu yorumunu cok gzuel seyler yazmissin tesekkur edrm 🙏🙏
@okangüll 💞🙏🙏🙏 😊
Kadınların en büyük sıkıntısı dip köşe temizlik yapamamak sanırım. Elektrik süpürgeleri kıyıları güzel temizleyemiyor. Ama tabii bu Dyson için geçerli değil :) Annem de kullanıyor Dyson gayet güzel dip köşe temizlik yapıyor.
Cevap
229Cevap
pimapen kenarlarında biriken toz ve kirler kulak çubuğu sokuyorum yine gitmiyor çok zor cam balkonların ek yerlerinin içine giren tozlar pislikler termizleyemiyorum en zor olanları bu temizlikte Birde Tavaların altında oluşan yağlar çıkmıyorlar. o tavalar ilk günkü gibi kalsa keşke :D
Keşke koltuk ve yatak altlarına eğilip bel ağrısı çekmek zorunda kalmasam.
Evdeki odun yardım etmiyormu
Ev işleriyle pek aram yok ama yapıyo olsaydım en çok zoruma giden koktukların altını temizlemek olurdu😂
Açıkçası benim hiç kol kısalığı boy ve ya kiloyla derdim olmadı , boyum 1 .70 kilom 46 . Ama - Keşke patili dostumun döktüğü, koltuğun rengini değiştiren tüylerden kolayca kurtulabilsem - derim ve B şıkkını işaretlerim.
Çok sevgili dyson fiyatlarınız çok pahalı kusura bakmayın ama 4-5 bin liraya araba satılmakta o paralarla elektrik süpürgesi alamam yoksa ürünleriniz gerçekten güzel. Belki düşük bütçeli üretmleriniz de olur
Çoğunluk bir yerleri temizlerken bir tarafı tutulup ağrı çekiyormuş enterasan daha 20'li yaşların başındasınız daha keşkeleriniz bile yokken hayatta tuaf bu ağrıları çekmeleri. Spor yapın çocuklar spor, ham kalmayın.
Ben temizlik yapiyorsam kesin sinir krizleri geçiriyorumdur halilari falan böyle şakır şakır çırpıyorumdur efendim herseyleri altini ustunu siliyorumdur vs vs yani o zamanda tehlikeli yanici ve ölümcül ola biliyorum.
😀😀 tlc deki kadir geldi aklıma... böyle ovacaksin lavaboyu mökkem mökkem ( erzurumda sağlam demek😀) bütün elemi kederini o kirlerle akıtıp suyu dökeceksin üzerine diyor... Harika demiyor mu 👍..
Dyson cidden baya iyi ama asiri pahali.. tabiki sürekli alinan birsey degil ama fiyat inse hos olur
Keşke çok zengin olsam da hiç bu evi temizlemekle uğraşmasam bir litre benzin döküp çakmağı çakıp yepyeni dayalı döşeli 2. evime yerleşsem diyorum.
keşke hiç kirlenmese. nereden geliyor bu kadar toz anlamadım gitti, alerjik durumum zirve zaten, toz mu var orda diyemeden hapşırıyorum :)
Keşke mobilyaların üstlerini altlarını odanın kenarlarını köşelerini iyice temizleyebilsekde pırıl pırıl parlasa birde halılar derinlemesine temizlense, toz çok uğraştırıyor.
Ben egilmiyorum koltuk yatak altlarına onları kenara çekip komple altını siliyorum malesef ve bu dahada yoruyo beni sonra gidip dolapları cifle siliyorum en ufak lekeden rahatsız oluyorum defalarca cifliyorum kalkıp sonra halılar kalkiyo yerler siliniyo komple camlar siliniyo ütü en zoru tabiki sicakken ütü yapmak mümkün değil hava biraz serinken yapiyorum hergun toz alıp ev supuremiyorum çünkü her gün baş ağrısı cekiyorum
KKTC de yalnız yaşadığım yıllarda bolca yemek ve temizlik yapmaya zamanım oldu ama keşkelerim olmadı, çünkü halı ve döşemelerimi yıkadığım bir Makine ve yerleri sildiğim mop bana yetti de arttı bile..
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı günler kısaca kendini tanitayim ben felsefe ogrencisiyim 2. Sınıfa geçtim ama geleceğe dair kaygılarım var bu bölümde o yüzden psikolojiye geçiş yapmak istedigimi düşündüm alttan dersimi verdikten sonra geçiş var mi bilgisi olan arkadaşlarım bana yardım etmesi bilgilendirmesi beni aydınlatması inanın çok isime yarar sizlere güveniyorum şimdiden herkese teşekkür ederim 😊
keşke robot süpürgeniz bu kadar pahalı olmasaydı ama piyasadaki en iyilerden tabi
Daha iyisini üretsem napabilirsinki?
@domateslikek evlenek mi
Ay bilemedim biraz düşüniyim
Imm şeyy kabul ediyorum 😇✌
@domateslikek ahah 😄
İskandinavyadaki evimde hazırlıklar başladı 😂😂😂
@domateslikek ay senin orada evin mi var :)
İvit 😂
Ama ben İstanbuldaki evimi daha çok seviyorum 😂😂😂
@domateslikek ayy ivit demeyi de bilirmiş :)
Hanımcılık Dna'larıma kadar işlemiş ne yapabilirimki 😂😂
@domateslikek ayy hanımcı bey :)
Sana domatesli kek yapmamı istermisin 😂😂😂
@domateslikek ay oluuuur 😍
İnstagramı atıyorum özelden 😂
@domateslikek at bakim ama ben sildim en son 😅
Özelden atamadım , mr. limon 😂😂😂
Ne demek sildim aaa 😂😂
Markasi ne
Keşke boyum uzun olsada dolap üstlerine yetişebilsem sürekli sandalye üzerine çıkmak veya çıkınca bile yetişemeyince üzerine yastık koymak zor oluyor
Hiçbiri. Keşke yalnız yaşasam diyorum. Başkası olunca hele de titiz değilse daha çok pislik oluyor, fazladan iş çıkıyo.
Keşke betüş peri olsam da villadalar süpürgeler toz bezleri kendi kendine hareket ederek ili hallediverseler
Malesef bazı eşyaların yerleşimi yerinden kalkmaması bazı yerlerde ister istemez ne kadar temizlersen temizle toz bırakıyor bu çok sinir bozucu
Sizin isim neydi
Keşke akıllı ev icat edilse ve hiç temizlik yapmak zorunda kalmasam kendi kendini temizleyip düzenlese :D
Keşke bana kıyamayacak tüm işleri halledecek bir kocişim olsa😂🤦🏻♀️
Oda olur bu güzellikle seni boş bırakmazlar 🤦♂️
İnşallah inşallah🤪😌
en önemli şık eksik. F) keşke biri benim yerime temizlese..
Bide şey var keşke etrafı toplayayım temizleyeyim derken bu kadar dağıtmasam... gözünde büyüyor insanın hevesi kaçıyor ya
Keske supurge makinesinin kolunu biraz daha uzun yapsalardi da temizlik yaparken sirt agrisi cekmesek
Bugüne kadar ev temizliğine bir faydam olmadı ama sanırım en berbatı koltukların altlarını temizlemek için eğilmek zorunda kalmaktır😂😂
bence annemi zorlayan dip köşe temizliği olabilir ya da koltuk altı ama evde en çok kuş var çeto o kirletiyor.
Benim için daha çok dipteki köşedeki kirlerin çabuk temizlenmemesi problem oluyor.
O yüzden onu seçiyorum
bir insan temizlik yaparken sürekli keşke diyorsa hastalığı bellidir: obsesif kompulsif bozukluk
araştırınız, öğreniniz
Çünkü dolabın üstünde kirli aşklarımdan kalan temiz yazılar var.. her defasında sandalye kullanmak beni çok yoruyor.
o köşe bucakta kalan böyle ince ince pislikler yok mu hiç bir şekilde temizlenmez ve sana sırıtır. Çok sinir bozucu bir şey.
Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem diyor annem çünkü kendisinin boyu biraz kısa 😊
Sokaktan geçen dostlar başka zamanlarda değilde tam temizlik yaparken işin üstüne gelip ucundan tutsalar :)
Keşke temizlik hastası olsam temizliği büyük bir aşkla yapsam istemeden sevmeden yapılan hicbir işi tam hakkıyla yapmis olamayız..
temizliğin sonu yoktur temizlik iççin kendimizi strese sokmaya gerek yoktur. zamanla temizlik yerini tekrar kirliliğe bırakacak
Temizle toz al yarım saat sonra tekrar tozlanıyor sanki hiç silinmemiş gibi keşke temizlik uzun süre kalsa
Kadınları temizlik kölesi olarak görmek çok yanlış iyi bir eş kadınına her alanda yardımcı olan eştir.
Elektrikli Süpürge sesi olmasa
Hava emiş sesi dahi olmadan
Sesiz sesiz temizlik yapma şansımız olsa
😂😂😅😅😅😅😂😂😀😀😀
Koltuklari yere yakın almasaydım keşke. Süpürgesini gireceği kadar boşluk olmalı, koltuğu kaldirmamaliyim
Keşke hiç kirlenmese hep aynı kalsa. Ama artık Dyson ile bu çok kolay keşke dememize gerek kalmıyor Teşekkürler Dyson.
Keşke her yeri temizlicem düşüncesiyle tüm dolap çekmeceyi boşaltıp niye bu işe giriştim diye pişman olmasam 😛
İşe girişip pişman olan sen , bir türlü muhabbete giremeyip dışarda kalan ben 😣
Bir türlü muhabbete giremeyip dışarda kalan sen , kimseyle muhabbet edecek hali olmayan ben 😄
Son dakika golüne ramak kala sahaya inen Beşiktaş taraftarı gibisin , bıkkın ve yorgun fakat bir o kadarda hırçın 😂
Yakar yıkarım ortalığı 😜
Şşş tamam , sakin ol 😂😂😂
Keşke camları kolayca temizleyeceğim bir teknoloji gelişseydi. Sürekli camlara çıkarak temizlik yaparken aklım gidiyor. :/
Keşke kenarda köşede biriken tozları ve kirleri kolayca temizleyebilsem. Ama bu maalesef zor oluyor. Dip, köşe temizlik yapamıyoruz.
"Keske sihirli annem' deki parmagimizi şıklatınca ev temizlense." Diyorum ben 😊
Keske ev hic kirlenmese djjs temizlikle ugrasmak zorunda kalmasam
Keşke jetgillerdeki gibi bir temizlikçi robotum olsa
Keşke parmağımı şıklattığım anda her yer tertemiz olsa...
Temizlik yapınca 2 gün sonra yine ev dağınık ve toz bunlara keske bir çözüm olsa
Kenarda kıyıda kalmış tozları yok edecek bir sistem olsa da rahatlasak :Dd
Keşke bulasikli tabakları çöpe atsam yenisi kendiliğinden dolaba konsa 😄
Neden bu temizliği bn yapıyorum ya.. Ama sanırım bnim dikkatimi halı çeker.
Cok övülüyor ama cok da pahalı indirim yapsınlar alalım
Bunların hepsi fasa fiso keşke erkek olsaydım djdjddj
bir yardımcı olsa da yerime temizlik yemek çocuk buyutse
Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 🙄
Temizlik yaparken tek keşkem keşke temizliği ben yapmasam olur
Halı dipleri önemli tabi. Süpürge dipleri temizleyemeyebiliyor bazen
Halılar gerçekten de çok tozlu oluyor
Halı yıkamaya göndermek zorunda kalıyoruz
Nnbbfxdfghh
Keşke yer çekimine hükmetme gücüm olsa da tüm eşyaları havaya kaldırıp altlarıni iyice temileyip sonra istediğim gibi dizayn etmek
özel güçlerim olsa veya beni çok seven bir eşim olsa temizliğe razıyım :D
En İyi Cevaplar