Alışveriş & Hediyeler Temizlik yaparken herkesin aklından geçen "keşkeler" var! Seninki hangisi? (Sayfa 2) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1316 Temizlik yaparken herkesin aklından geçen "keşkeler" var! Seninki hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 29 kişi beğendi
SS_ss_SS Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Ev temizliğinde ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın ulaşılamayacak tek nokta olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Alabegüm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Her yerde duson reklamı görüyorum. Övüldüğü kadar var mı? 0 0 Yorumla
KarmenNl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl D şıkkı Arada köşede kalınca sanki tırnağımın arasında pislik varmışcasına rahatsız edici oluyor. 0 0 Yorumla
EviL- Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 54% +1 yıl temizliği annem ve ablam yaptığı için pek keşkem yok :/ 0 0 Yorumla
Kutuptabuztutmuskiz2 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 55% +1 yıl Bu robotik makinaları kullanacak bir de yanında robot hediye etseler ya 0 0 Yorumla
Ponçikella01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Temizlik yaparken en sinir olduğum nokta dip ve köşeler de biriken kir ve tozlar. 0 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Keşke patili dostumun döktüğü, koltuğun rengini değiştiren tüylerden kolayca kurtulabilsem:) 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aslında seçeneklerin hepsi... hatta bir sürü şey ekleyecekler de olacaktır. 0 0 Yorumla
enginlerden Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Keşke halılar bu kadar mücadele etmese temizlenmemek için 0 0 Yorumla
TÜRKVOD Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
dağdagezenbalık Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl cok kullanışlı ve güzel olması performansının iyi olması tercih sebebi 0 0 Yorumla
meeriiyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 59% +1 yıl Keşke ev hiç kirlenmese boyle temizledigim gibi kalsa 0 0 Yorumla
Topal-Pire Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Keşke bir robotum olsa da bütün isleri ona yaptirsam. Şıklardakiler beni tatmin etmedi 0 0 Yorumla
Purplepure Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl İnsan severek yapınca aşırı eğlenceli olan bir eylemdir temizlik yapmak 0 0 Yorumla
aydamlası Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Benimki şu 'keşke biri gelip şu evi benim yerime temizlese' hadi bunu da gerceklestirin 0 0 Yorumla
Duygularımıaldırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Ah bu cok zor herzaman farkli bir sorunla karsi karsiya kalabilyoruz 0 0 Yorumla
IneFfable_17 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Son olan. Malesef halıların temizliğine fazla takıntım var 0 0 Yorumla
NervousandAngryMan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Ütü işini halleden bir robota her türlü parayı bulup veririm tek zorlandığım olay. 0 0 Yorumla
yookartıkknk Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Kuaförü görünce aklıma geldi sevdiğim kızda kuafördü 0 0 Yorumla
recalar Takip Et Master Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Yeni nesil bu makineler gerçekten büuük kolayluklar salıyor. Böylece keşkeler ortadan kalkıyor 0 0 Yorumla
Kraliçe84akrep Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Özel güçlerim ve sihirlerimin olması ve bir çırpıda herşeyi düzene sokabilmek 0 0 Yorumla
BAYMİMAR2019 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl bu makineyi alıp ev temizliği yapılırken uyuyanı rahatsız etmemek lazım :D 0 0 Yorumla
heidi888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Keşke süpürge tutarken çok eğilmek zorunda kalmasak belimiz kopuyor la 0 2 Yorumla çoksexsi +1 yıl Harbi ağrıyor ama Yorumla heidi888888 +1 yıl Vallahi ☺️ Yorumla
らЦþ尺ɪらƐ_ƐƓƓ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem 0 0 Yorumla
tuvanahancıoğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Rafların üstleri.. o kadar yoruyor ki sırf bu yüzden erteliyorum hep 0 0 Yorumla
istgm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Ben bunu hic yapmadim ama yapsam belim agrirdi heralde 🤣 0 0 Yorumla
gündüzüngüneşi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Keşke boyum ve kollarım biraz daha uzun olsaydı da her yeri temizleyebilseydim 0 0 Yorumla
duygucetin Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Süpürge falan neyse de şu toz alma merdiven silme banyo temizleme olayları olmasa.. :/ 0 0 Yorumla
GizliyimBennnn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl Temizlik yaparken tmeizlikten cok baska şeyleri düşünürüm hep. 0 0 Yorumla
sultann3363 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Koltukların altını almak sıkıntılı bel ağrısı yapıyor 0 0 Yorumla
tiestoboy Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Keşke temizlik yapmak zorunda olmasam ya da her şey kendi kendine temizlense. 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı. Kanepelerin ayaklari olsa istedigim zaman kolayca kaldirip silebilsem 0 0 Yorumla
Melissezin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Keşke sihirli güçlerim olsaydı da tüm işleri oturarak yapsaydım 😂 0 0 Yorumla
LatinPeri Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl patili dostun tuyleri basa bela... en cok orada zorlaniyorum 0 0 Yorumla
aslı2010 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Temizlik yaparken ne düşünüyorum eve bir hizmetci erkek tutmak 0 0 Yorumla
DoKa20 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Keşke telepati gücüm olsa da evdeki bütün tozları hemen bir noktaya toplayabilsem. 0 0 Yorumla
_Efsunkâr_ Takip Et Xper 5 Yaş: 105 , eic 74% +1 yıl Ful otamatik bütün aletler evde bir kadının yaptığının yüzde birini yapamaz. 0 0 Yorumla
KutsalAhududu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Dysonfıtıfıt kullanarak hiçbir keşke demenin mutkuluğunda Keyifli Günlere Yeşken Açıyoruzzs..👀😂😎 0 0 Yorumla
siyahkedi2407 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Keske tavanı silebilsem duvarları silince tavan koyu duruyor gibi geliyor 0 0 Yorumla
Seks__Koçu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl İşinin en yisi süper makine yapmışlar tebrik etmek lazım. Her işi görüyor 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Keşkeler bitmez maalesef işiniz zor bayanlar. acaba hiş KEŞKE erkek olsam dediniz mi? 0 0 Yorumla
SpeedyContra Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Temizlik esnasında aklından geçen “keşke”yi seçerek ankete katıl; tertemiz bir eve kavuşmanın en akıllı yolunu keşfet! 0 0 Yorumla
Babacik45 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Keşke evi alırken parkeleri kahve rengi bir ev alsaydım hergun silmezdim olabilir mesela😊 0 0 Yorumla
Oskar_38 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Örümcek ağları ve dolap üstlerinin temizliğinden emin olmak için. 0 0 Yorumla
AylakAdam_Ankara Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Keşke halının sadece yüzeyinin değil, derinlerinin de temizlendiğinden emin olabilsem derdi annem 0 0 Yorumla
sehabenin_beresi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Çok güzelsin ama çok pahalısın saç düzleştiricinde öyle 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Keşke temizliği başka birine yıkabilsem diyorum ne diyecem 😂😂 0 0 Yorumla
rafadantayfası Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 65% +1 yıl Temizlik yapınca tek düşündüğüm keşke Keşke bu ev bu kadar kirlenmese diyorum 😬 0 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Çok güzel bir ürüne benziyor bunu araştıracağım. 😊 Dlaşfşdş 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Şu koltuk, kanepe, yatak altlarına eğilmek çıldırtıyor insanı. 0 0 Yorumla
Komşu_Kızı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Dip köşe temizliğini kolay yapmak hayal gibi bir şey bana :D 0 0 Yorumla
Elalela Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kısa boy ve kısa kollar temizlikte asla yardımcı olmaz 0 0 Yorumla
moaanna Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Aşırı ısı kullanmadan istediğim saç şekillerine kavuşmamı sağlayacak şekillendiriciyi arıyorum! 0 0 Yorumla
fazliusta Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Keşke temizlik yaparken elektirikçi süpürge sessiz çalışsa keşke 0 0 Yorumla
Jwjjw Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Temizlik yapmıyorum bu yüzden hiçbirisi demek istiyorum gerek duymuyorum 0 0 Yorumla
Prensessinkizi Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Keske bana gerek kalmadan evi temizleyebilen bir alet icat etseler 0 0 Yorumla
esilasi11 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Soruyu çok beğendim tam ev hanımlarına göre olmuş. Ürünlerin hepsi de çok güzel öneri. 0 0 Yorumla
finky23 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kenarlar, köşeleri almak çok zor ve kablolu olması sıkıcı 0 0 Yorumla
minikbirkedix Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kediler çok tüy bırakıyor yâhu veya benim kedim öyle :( 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
230Cevap
Ev temizliğinde ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın ulaşılamayacak tek nokta olduğunu düşünüyorum
Her yerde duson reklamı görüyorum. Övüldüğü kadar var mı?
D şıkkı Arada köşede kalınca sanki tırnağımın arasında pislik varmışcasına rahatsız edici oluyor.
temizliği annem ve ablam yaptığı için pek keşkem yok :/
Bu robotik makinaları kullanacak bir de yanında robot hediye etseler ya
Temizlik yaparken en sinir olduğum nokta dip ve köşeler de biriken kir ve tozlar.
Keşke patili dostumun döktüğü, koltuğun rengini değiştiren tüylerden kolayca kurtulabilsem:)
Aslında seçeneklerin hepsi... hatta bir sürü şey ekleyecekler de olacaktır.
Keşke halılar bu kadar mücadele etmese temizlenmemek için
Keşke kollarım biraz daha uzun olsa da şu dolabın üstüne yetişebilsem
cok kullanışlı ve güzel olması performansının iyi olması tercih sebebi
Keşke ev hiç kirlenmese boyle temizledigim gibi kalsa
Keşke bir robotum olsa da bütün isleri ona yaptirsam. Şıklardakiler beni tatmin etmedi
İnsan severek yapınca aşırı eğlenceli olan bir eylemdir temizlik yapmak
Benimki şu 'keşke biri gelip şu evi benim yerime temizlese' hadi bunu da gerceklestirin
Ah bu cok zor herzaman farkli bir sorunla karsi karsiya kalabilyoruz
Son olan. Malesef halıların temizliğine fazla takıntım var
Ütü işini halleden bir robota her türlü parayı bulup veririm tek zorlandığım olay.
Kuaförü görünce aklıma geldi sevdiğim kızda kuafördü
Yeni nesil bu makineler gerçekten büuük kolayluklar salıyor. Böylece keşkeler ortadan kalkıyor
Özel güçlerim ve sihirlerimin olması ve bir çırpıda herşeyi düzene sokabilmek
bu makineyi alıp ev temizliği yapılırken uyuyanı rahatsız etmemek lazım :D
Keşke süpürge tutarken çok eğilmek zorunda kalmasak belimiz kopuyor la
Harbi ağrıyor ama
Vallahi ☺️
Rafların üstleri.. o kadar yoruyor ki sırf bu yüzden erteliyorum hep
Ben bunu hic yapmadim ama yapsam belim agrirdi heralde 🤣
Keşke boyum ve kollarım biraz daha uzun olsaydı da her yeri temizleyebilseydim
Süpürge falan neyse de şu toz alma merdiven silme banyo temizleme olayları olmasa.. :/
Temizlik yaparken tmeizlikten cok baska şeyleri düşünürüm hep.
Koltukların altını almak sıkıntılı bel ağrısı yapıyor
Keşke temizlik yapmak zorunda olmasam ya da her şey kendi kendine temizlense.
Kanepelerin ayaklari olsa istedigim zaman kolayca kaldirip silebilsem
Keşke sihirli güçlerim olsaydı da tüm işleri oturarak yapsaydım 😂
patili dostun tuyleri basa bela... en cok orada zorlaniyorum
Temizlik yaparken ne düşünüyorum eve bir hizmetci erkek tutmak
Keşke telepati gücüm olsa da evdeki bütün tozları hemen bir noktaya toplayabilsem.
Ful otamatik bütün aletler evde bir kadının yaptığının yüzde birini yapamaz.
Dysonfıtıfıt kullanarak hiçbir keşke demenin mutkuluğunda Keyifli Günlere Yeşken Açıyoruzzs..👀😂😎
Keske tavanı silebilsem duvarları silince tavan koyu duruyor gibi geliyor
İşinin en yisi süper makine yapmışlar tebrik etmek lazım. Her işi görüyor
Keşkeler bitmez maalesef işiniz zor bayanlar.
acaba hiş KEŞKE erkek olsam dediniz mi?
Temizlik esnasında aklından geçen “keşke”yi seçerek ankete katıl; tertemiz bir eve kavuşmanın en akıllı yolunu keşfet!
Keşke evi alırken parkeleri kahve rengi bir ev alsaydım hergun silmezdim olabilir mesela😊
Örümcek ağları ve dolap üstlerinin temizliğinden emin olmak için.
Keşke halının sadece yüzeyinin değil, derinlerinin de temizlendiğinden emin olabilsem derdi annem
Çok güzelsin ama çok pahalısın saç düzleştiricinde öyle
Keşke temizliği başka birine yıkabilsem diyorum ne diyecem 😂😂
Temizlik yapınca tek düşündüğüm keşke
Keşke bu ev bu kadar kirlenmese diyorum 😬
Çok güzel bir ürüne benziyor bunu araştıracağım. 😊 Dlaşfşdş
Şu koltuk, kanepe, yatak altlarına eğilmek çıldırtıyor insanı.
Dip köşe temizliğini kolay yapmak hayal gibi bir şey bana :D
Kısa boy ve kısa kollar temizlikte asla yardımcı olmaz
Aşırı ısı kullanmadan istediğim saç şekillerine kavuşmamı sağlayacak şekillendiriciyi arıyorum!
Keşke temizlik yaparken elektirikçi süpürge sessiz çalışsa keşke
Temizlik yapmıyorum bu yüzden hiçbirisi demek istiyorum gerek duymuyorum
Keske bana gerek kalmadan evi temizleyebilen bir alet icat etseler
Soruyu çok beğendim tam ev hanımlarına göre olmuş. Ürünlerin hepsi de çok güzel öneri.
Kenarlar, köşeleri almak çok zor ve kablolu olması sıkıcı
Kediler çok tüy bırakıyor yâhu veya benim kedim öyle :(